#Bir iş adamı

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm 1:50:55

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Den..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫) 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫)

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

maNga - Bitti Rüya 03:59

maNga - Bitti Rüya

Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bırak..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics)  ♫ 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics) ♫

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..