#Bir iş adamı

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle 1:31:28

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Nursan babası bir uçak kazasında şehit olmuş 10-11 yaşlarında bir pilot kızıdır. Annesi (Nedred Güvenç), anneannesi (Halide Pişkin) ve kız kardeşi ile aynı evde yaşamaktadır. Anne bir evlenme teklifi alır. Çocu..

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle 1:19:56

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, gizli bir teşkilat ajanının yerine geçen bir adamın yaşadıklarını konu edinir. Kurt, Nato’ya bağlı gizli bir teşkilat ajanıdır. Çalışmaları yüzünden pek çok düşman edinmiştir. Kendisine kurulan bir tuzak ..

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle 1:42:15

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bestekâr Orhan, şarkıcı Gül ve gazino patronu Kenan arasındaki aşk ilişkisi konu edilir. Gül, Kenan’ın gazinosunda şarkıcıdır. Bir gün yolda Orhan’la karşılaşır. Orhan ile Gül, Kenan’ın gazinosunda sahn..

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Yabani Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Yabani Türkçe Altyazılı Fragmanı

Film, genç bir kızın büyüme hikayesi ile kurt adam efsanesini birleştiriyor ve ortaya korkutucu bir deneme çıkartıyor. Anna, dünyaya geldiğinden beri 'Baba' olarak bildiği bir adam tarafından toplumdan uzak bir şekilde b..

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle 1:39:38

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yoksul bir genç olan Osman’ın bir rastlantı sonucu zengin oluşu konu edilir. Ofsayt Osman hiçbir işi yolunda gitmeyen yoksul biridir. Bu sırada birbirine düşman iki zengin aileden gelen Ferhat ve Hurşit..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser 00:35

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser

Cinayet masası dedektifi olan Salim, 30'lu yaşlarında olan içine kapanık bir adamdır. Eşinden ayrılan ve 3 yaşında bir kızı olan Salim, bir süredir devam etmekte olduğu göz tedavisinin sonuç vermediğini ve zamanla tamame..

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle 58:41

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hapisten kurtulmak için iki haftalığına hafiyelik yapmak zorunda kalan bir gencin maceraları anlatılır. Osman, patronunun kızı Fatma’yla evlenmek üzeredir. Başka kadınlarla gönül eğlendirmeyeceğine dair..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:54

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan Atlar Hamile Eşek Depresyonda 03:54

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.!Tecavüze uğrayan atlar hamile! Eşek Depresyonda. İzmir'de binek atı bir aygırın ipini kopararak bir atlı spor tesisinin çitlerini kırıp 5 kısrak ve bir eşeğe tecavüz e..

  • JET TV tarafından
  • 1.660 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi 02:40

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı arpa veya tel şehriye, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 1 yemek kaşığı tereyağı, 4-5 su bardağı su, 1 su bardağı süt, 2 tatlı kaşığı kuru nane, Tuz. ******..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..