#Bir iş adamı

Şah Mat Checkmate Türkçe Dublaj Fim İzle 1:30:29

Şah Mat Checkmate Türkçe Dublaj Fim İzle

Birbirini tanımayan altı kişi, tüm detayları ile planlanmış bir banka soygununda bir araya gelirler. Yapacakları tek bir hata her şeyin seyrini değiştirmeye yetecektir. Peki bu soygunda yer almaları bir tesadüf müdür? Yo..

  • Film İzle tarafından
  • 6.902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanılmaz Oyun - Yenilmez Şampiyon Film İzle 1:55:09

İnanılmaz Oyun - Yenilmez Şampiyon Film İzle

Bob Ladoucer isimli bir futbol tutkunu adamın hikayesini konu alan son derece etkileyici bir film. Filmin bu kadar dikkat çekici olmasının nedeni ise gerçek yaşanmış bir hikayeden ele alınmasıdır. Bu konuda ortaya çıkard..

  • Film İzle tarafından
  • 25.604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Blindspot 2.Sezon 11.Bölüm İzle 43:00

Blindspot 2.Sezon 11.Bölüm İzle

Hafızasını kaybetmiş halde Times Meydanı'nın ortasında, tüm vücudu dövmelerle kaplı halde bulunan Jane Doe isimli bir kadını ve onunla ilgilenen FBI ekibinin hikayesi ; Kurt Weller isimli bir ajanının koruması altına ald..

  • Tv Series tarafından
  • 5.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shadowhunters 2.Sezon 2.Bölüm Türkçe Altyazılı - A Door into the Dark 42:34

Shadowhunters 2.Sezon 2.Bölüm Türkçe Altyazılı - A Door into the Dark

Clary Fray, Brooklyn?de yaşayan sıradan bir gençtir. Bir gün, ?Gölge Avcıları? adındaki, yarı insan-yarı melek olan özel bir ırkın parçası olduğunu keşfeder. Jace Wayland adında kendinden emin ve öldürme içgüdülerine sah..

  • Tv Series tarafından
  • 2.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shooter 1.Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı - Ballistic Advantage 38:29

Shooter 1.Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı - Ballistic Advantage

Shooter Full HD Türkçe İzle. Vietnam savaşında ve Amerika Deniz Piyadelerinde görev almış olan ünlü keskin nişancı asker Bob Lee Swagger?ın yaşam hikayesini aktarıyor.Artık geçmişi bir kenara atıp normal bir hayat yaşama..

  • Tv Series tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakımlı Kadın Olmanın Dayanılmaz Çilesi!! 03:23

Bakımlı Kadın Olmanın Dayanılmaz Çilesi!!

İlk Balmumu sıcak, mumlu ve balmumu konteyner Balmumu kaldırmak için bir spatula kullanın alanı temiz. İnce çene, ense bölgesinde tarafında saç büyüme yönünde bir uzun şerit Balmumu uygulamak. Bir veya iki saniye için ku..

  • Kadınca tarafından
  • 1.534 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru -  Yaşadığım Bu Son Bahar 04:56

Elsa Ebru - Yaşadığım Bu Son Bahar

Yorma beni hayat.. Ne istediysen verdim. Önce düşlerimi,sonra hayallerimi. Herkesin aşık olduğu gülüşlerimi,en sonunda hayallerimin sahibini verdim. İstediğim bir avuç mutluluktu oysaki. Bir avuç mutlulluk, bir avuç gözy..

Ayla Celik - Aynalı Dolap 04:44

Ayla Celik - Aynalı Dolap

Sesi soluğu çıkmadı sevdalı kuşun Başka bir tel sallanıyor uzaktan Nasıl da alışmışım nokta kadar bir cana Nerde kaldı yolda mıdır acaba? Sen de hiç düşündün mü beni? Sen de merak ettin mi ne yiyip içtiğimi? Aşkı inkar ..

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

SHADOWHUNTERS 2.SEZON 6.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 43:13

SHADOWHUNTERS 2.SEZON 6.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

YABANCI DİZİLER Clary Fray, Brooklyn?de yaşayan sıradan bir gençtir. Bir gün, ?Gölge Avcıları? adındaki, yarı insan-yarı melek olan özel bir ırkın parçası olduğunu keşfeder. Jace Wayland adında kendinden emin ve öldürme ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX 02:13

Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX

AHİT, onun çığır açan YABANCI serisinin yeni bölüm: Ridley Scott ALIEN ile oluşturulan evrenin geri döner. Galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegen için bağlı koloni gemisi Ahit, mürettebatı, ne düşünüyorsun keşfedilme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BRAIN ON FIRE Trailer (2017) Chloë Grace Moretz Movie 01:52

BRAIN ON FIRE Trailer (2017) Chloë Grace Moretz Movie

Yangın Filmin üzerinde Beyin Hakkında Susannah Chalan, New York Post bir gazeteci, ciddi sağlık sorunları vardır , nöbet dahil ve sesler duymaya. Aşağıdaki hafta boyunca onun durumu kötüleşir ve o hızla katatoninin şidd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayıp Balık Dori 1:36:15

Kayıp Balık Dori

Dori her 10 saniyede bir hafıza kaybı yaşayan geniş gözlü mavi bir tang balığıdır. Hatırlayabileceği tek şey, bir şekilde çocukken anne ve babasından ayrı kaldığıdır. Dori, arkadaşları Nemo ve Marlin'in yardımlarıyla onl..

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle 02:31

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusu, Manhattan şehrinde bir apartmanda sahibi Katie ile güzel bir hayat süren Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle gözden düştüğünü h..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

47. Yol Film İzle 1:45:01

47. Yol Film İzle

Olayların yaşandığı zamanlar henüz 2.dünya savaşının ilk zamanlarıdır. İtalya'da bir dağda yoğun kar yağışı altında brezilya'lı bir grup askerin bulunduğu yerde bir patlama olur ve ne yapacaklarını şaşıran askerlerin bir..

  • Tv Series tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Void Fragman 01:40

Void Fragman

Polis memuru Carter (Aaron Poole) ıssız bir yolda aksak bir kan bulanmış adam keşfeder, o Barebones, gece vardiyası personel ile yerel bir hastaneye onu acele. Gizlenmiş gibi, kült benzeri rakamlar aç kurtlar deli açmak ..

Endonezya Ormanlarında Görüntülenen 'Çıplak Canlı' Kafa Karıştırdı! 01:57

Endonezya Ormanlarında Görüntülenen 'Çıplak Canlı' Kafa Karıştırdı!

Endonezya'da ormanda motor süren insanların kamerasına yansıyan bir görüntü bir hayli kafa karıştırdı. Görüntülerde boyu 1 metre civarı olduğu gözüken bir canlı var ve çıplak bir şekilde kaçıyor. Bu kişinin neden kaçtığı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maç Kırıcı Fragmanı 02:03

Maç Kırıcı Fragmanı

İdeal bir romantik günlük işinden kovulduğunda, onaylamayan ebeveynleri için bir kızın ilişkisini koparmak için bir defalık konser sunulur. Bu bir defalık konser ağız yoluyla yayılır ve sonunda profesyonel bir eş kır..

Gece Geliyor Fragman 01:35

Gece Geliyor Fragman

Doğal olmayan bir tehdit dünyayı terörize ettiği için ıssız bir evde güvende tutun, bir adam eşi ve oğluyla birlikte zorlu bir iç düzen oluşturmuştur, ancak umutsuz bir genç aile sığınmak için geldiğinde yakında test edi..

Feride Hilal Akın - Bilir Mi 03:38

Feride Hilal Akın - Bilir Mi

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız Gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık Son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi..

Seçkin - Yokuş 03:41

Seçkin - Yokuş

Kaç Oldu Saate Bakmadım Günlerdir Haber Almadım Arasam Bir Dert Aramasam Kalır Aklım Hep Aynı Hata Aşkından Ölürken Güçlüyü Oynadım Bir Varışına Bir Yokuşuna Yanımdayken Yok Oluşuna Üzülmüyorum Ne Gelişine Ne Gidişine Ka..

Neşeli Günler Yıllar Sonra 16:27

Neşeli Günler Yıllar Sonra

Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in turşucu rolünde oynadığı..

Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması 10:41

Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması

Mutlu bir aile... Turşuculukla geçiniyorlar... Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır ve anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar..

Dünyanın En Büyük Dodge Viper Koleksiyonu 03:01

Dünyanın En Büyük Dodge Viper Koleksiyonu

Bir araba çılgını çifti, dünyanın en büyük Dodge Viper bir inanılmaz koleksiyonunu biriktirdi : Bu koleksiyon 7,5 milyon dolar değerinde. Teksaslı çift D'Ann ve Wayne Rauh inanılmaz 80 Dodge Vipers topladı ve her biri..

  • PengoTV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın feat. Enbe Orkestrası - Bilir mi 04:16

Feride Hilal Akın feat. Enbe Orkestrası - Bilir mi

Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık Son Sözüm Kaldı Bilir Mi? Yerime Gelen Kıymetini Bilir Mi? Bu Insan Cennete Mevlaya Küsen Değil Mi? Benim Gibi Koklar Mi Derinden Bir Ömür Boyunca Do..

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı 01:22

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu 01:24

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika 00:27

ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika

ABD, Golf Sahasında Ölümcül Blackhawk Kaza Oldu. ABD Ordusu Askeri Bölge Washington'a göre, UH-60 Blackhawk(kara şahin) helikopteri, Maryland, Leonardtown'daki bir golf sahasında, rutin bir eğitim egzersizi sırasında bir..

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden 00:41

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..