#Bir iş adamı

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik! 02:40

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik!

Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm Özet: Ece ve Hazım’ın şok evliliği Hazan ve tüm Egemen’ler için yıkıcı olur. Akıl almaz nikaha tanık olan Hazan, Yağız ve Sinan şaşkınlık ve öfkelerini farklı hedeflerden çıkarırken, ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - Muharebe Savaş Sahnesi 02:55

Çin Seddi - Muharebe Savaş Sahnesi

Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve sadece William Garin ve Pero Tov..

  • ANKA tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek 02:42

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı 02:19

Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı

Çin Seddi- Taotie Şehre Sızdı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı  02:03

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - General Shao Ölüyor  Sahnesi 02:55

Çin Seddi - General Shao Ölüyor Sahnesi

Çin Seddi -General Shao Ölüyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları 03:00

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 1.704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği 02:01

Çin Seddi - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği

Çin Seddi -Wiiliam Garinin Ok Yeteneği Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına u..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica 01:36

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica

Canlı Barbie olarak tanımlanan Valeria’dan sonra Rusya’dan bir Barbie Bebek daha çıktı. Kıyafetlerini ailesi seçiyor. Biriyle çıkmasına asla izin verilmiyor! Barbie Bebek Unvanıyla dünya gündemine oturan ve güzelliği ner..

  • ANKA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girdi 02:01

Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girdi

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, iki yıldır birlikte olduğu Tuğba Beyazoğlu ile Sarıyer’de yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi.Tiyatro ve sinema oyuncusu Rüzgar Erkoçlar (31), iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu (24)..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı 00:46

Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı

Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat’i hayatının en zor sınavına atan. Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i ..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

Yildiz Tilbe  Sevdanin Tadi 03:47

Yildiz Tilbe Sevdanin Tadi

Tükenir biter gider bitmez dediğin aşklar Geriler teslim olur savaşçı umutlar Kurşuna dizilir hep doğmamış duyguların Yine de çıkar bir yerden tadı sevdanın Her acı büyütür içindeki çiçeği Dönersin kendine budur aş..

Sezen Aksu   Kaç Yıl Geçti Aradan 03:29

Sezen Aksu Kaç Yıl Geçti Aradan

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor 05:16

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor

Hazin geliyor hazin geliyor Geceler ömrümden Sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün ..

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi 03:24

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e istifası için Bu işi fazla uzatma dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü Melih Gö..