#Bir iş adamı

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Amanda Cerny Twerk Öğrenmeye Çalışırsa 00:57

Amanda Cerny Twerk Öğrenmeye Çalışırsa

Çektiği parodi videolarla dikkatleri üzerine çeken ve Türk bir sosyal medya kullanıcısıyla girdiği esprili diyalogla ülkemizde de tanınan bir isim haline gelen Amanda Cerny paylaştığı videoyla 'Twerk' akımına gönderme ya..

  • JET TV tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle 1:03:54

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öküz almak için İstanbul’a para kazanmaya gelen bir köylünün farkında olmadan kanunsuz işlere karışmasını konu edinir. Ali ile Emine, köyde yaşayan yoksul bir çifttir. Ali, belli bir miktar mahsul karşılı..

Ördek Şarkısı - Yeni Yürümeye Başlayan Çocuklar İçin Video - Çocuklar Tv - Çocuklar İçin Anaokulu Çocuk Tekerlemeleri 44:33

Ördek Şarkısı - Yeni Yürümeye Başlayan Çocuklar İçin Video - Çocuklar

Çocukların bu harika çocuk şarkılarıyla dans edebilecekleri eğlenceli bir kreş kafiyeli. Öyleyse gelin ve bebeklerle birlikte dans edin! Çocuklar TV anaokulu yaşlı çocuklar için bir kreş tekerleme kanalıdır. Bao Panda eğ..

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle 1:22:45

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kötü yola düşen sevgilisini kurtarmak için mücadele eden bir adamın yaşadıkları anlatılır. Fikret, Londra’da mühendislik eğitimi alır. Tatil için geldiği İstanbul’da yıllardır hayalini kurduğu, tanımada..

Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Çilekli Magnolia Puding Tarifi 03:09

Çilekli Magnolia Puding Tarifi

MALZEMELER 5 su bardağı (1 lt) süt, 4 tepeleme yemek kaşığı un, 3/4 su bardağı şeker (çok tatlı seviyorsanız 1 su bardağı kullanabilirsiniz), 1 yumurta, 100 ml krema, 2 paket vanilya, 20-30 adet Çilek, 1 paket yulaflı bi..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Kabaklı Kolay Börek Tarifi 02:29

Kabaklı Kolay Börek Tarifi

MALZEMELER 3 adet yufka, 2 adet kabak, 3 yumurta, 250 gr lor peyniri, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 avuç kıyılmış dereotu, Tuz. *************************************** Bu Börek tam mutfakta olmaktan nefr..

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle 1:09:33

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini seven iki gençle onların çocuklarına sahip çıkan bir şoförün hikâyesi anlatılır. Gül ve Selim birbirlerini severler. Ancak Gül’ün babası bu birlikteliği onaylamaz. İkisini ayırmak için bir plâ..

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle 1:13:47

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir ailenin iflasla başlayan çöküşü anlatılır. Osman’ın ailesi ani bir iflasla altüst olur. O vakte kadar müreffeh bir hayat yaşamışlardır. Baba Suat’ın tek çaresi ağabeyinden yardım istemektir. Ancak a..

Tehlikeli Adımlar 1967 Türk Filmi İzle 1:33:50

Tehlikeli Adımlar 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birbirine âşık olan iki üniversiteli gencin hikâyesini konu edinir. Semra ile Metin aynı üniversitede okurlar. Semra zengin bir ailenin kızıyken, Metin yoksul bir hayat sürer. Metin derslerinde başarılı o..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle 1:46:22

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film zengin bir kız olan Nuray’la parayı değersiz bulan Samim’in aşk hikâyesini anlatır. Bir grup genç İstanbul’dan yola çıkmış Efes’e gitmektedir. Gezintileri sırasında Samim’e rastlarlar. Samim, Antik Çağ bil..

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği 00:45

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği

Nesli tükenmekte olan türlerin hayatta kalabilmeleri için olumlu bir adımda, çok nadir bulunan bir Javan gibbon bebeği - vahşi doğada sadece 2.000 kişiden biri - dünyaya geldi. Kalp eriyen görüntüleri, Cumartesi gecesi d..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle 2:24:24

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Er..

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Anne ve babası kısa bir süre önce ayrılan Kyle Moore, yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Yeni bir okula başlayan Kyle içn işler pek de yolunda değildir. Okulda..

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle 1:32:06

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle

A Ghost Story filmi dram fantastik ve romantik türünde bir film. 2017 senesinde yayınlanan film türkçe dublaj olarak ilk defa izleyici ile buluşuyor. Aylar önce ölen bir adam masallarda anlatıldığı gibi beyaz bir çarşafa..

Midye Baklava Tarifi 02:49

Midye Baklava Tarifi

Midye Baklava Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yumurta 1 çay bardağı buğday nişastası 1 paket kabartma tozu 1 fiske tuz 3,5 su bardağı u..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..