#Bir iş adamı

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler 00:24

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler

Çekya'da bir hayvanat bahçesi bünyesinde bulunan 21 gergedanı kaçak avlanmadan korumak için tartışmalı bir önleme başvurdu. Hayvanların anestezi altında boynuzları kesilmeye başlandı. Çek yetkililer, Fransa'daki bir hayv..

Yemek Masasında Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları  Çocuk Şarkıları 02:54

Yemek Masasında Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları Çocuk Şarkıları

Otur özel koltuğuna, durma yanaş masaya, En güzel yemekler burda, bak ördekte geliyor, dayanılmaz kokulara Doldurdu tabağa ne varsa çok çok fazla, Dokunmadı çatala bıçağa, Yağlanmış elleriyle uzandı ŞAŞKIN bardağa Ayy a..

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984 04:21

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984

Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz Bir a..

Çizgi Film  Musti  Piknik  Türkçe Dublaj 04:50

Çizgi Film Musti Piknik Türkçe Dublaj

Bugün çok güzel bir gün. Hava iyi olunca Musti annesiyle bir piknik yapmaya karar verir. Arkadaşı bay tavşan da onlara eşlik edecek. Ormanda harika bir zaman geçirecekleri kesin. Ama ilginç bir olay oluyor.....

Kara Sevda 62. bölüm Fragmanı 00:48

Kara Sevda 62. bölüm Fragmanı

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Chıps Fragman 02:42

Chıps Fragman

Bir çaylak görevli California Highway Patrol'da katı bir profesyonelle bir araya gelmiş olsa da, yeni başlayanlar yakında eşinin, bazı çarpık polislerin karıştığı soygunculuğu soruşturan gizli bir federal olduğunu öğrene..

Uzaylı: Covenant Fragman 02:36

Uzaylı: Covenant Fragman

Galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegene bağlı olan koloni gemisi Covenant'ın mürettebatı, keşfedilmemiş bir cennet olduğunu düşündüklerini keşfediyor. Hayal gücünün ötesinde bir tehdidi ortaya çıkardığında, can sıkıc..

Alien_ Covenant Trailer 02:36

Alien_ Covenant Trailer

Bir koloni gemisinin mürettebatı onların hayal gücünün ötesinde bir tehdit ile, keşfedilmemiş bir cennet keşfetmek ve üzücü bir kaçış girişimi gerekir...

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar 03:25

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar

Kalemi kağıdı hazırla Beni anlatacaksın Bir şarkı yeter bana Ya da aşkın ateş dansı En sıcak iklimlerden Estirmiştik bu romansı Kim çözer bu deli kördüğümü Bir tutam küle döndüğümü Ellerin bana dokunmazsa Kim ..

Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık 11:44

Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık

Balatta bulunan Cinli bir eve gidip, Çinli çocuğun annesini çağırdık. Paranormal bir olay yaşadık, tam yollamaya çalışırken evdeki cam kırıldı ve biz de o panikle hemen kendimizi dışarı attık. Üç harfliler olabilir, evsi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 31.Bölüm 10:57

Canım Kardeşim 31.Bölüm

Lale hanım kızlarla birlikte bahçeye küçük bir tarlacık yaparlar. Ama kargalar burada ki tohumlara ve fidelere musallat olurlar. Ve galip beyin önerisiyle bahçeye bir korkuluk yapılır. Mine korkuluğun sabit durmasından h..

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar 03:57

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil, Mevsim bahar ama kış değil. Bir kez daha dayanamam, Kalbim nasır ama taş değil. Bir deli rüzgar esse bir yerlerden, Savurur mu, götürür mü beni bilmem. O deli aşık mazide kaldı artık, Dönecek m..

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Bülent Ersoy Kara Sevda 00:37

Bülent Ersoy Kara Sevda

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi 06:47

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi bu hafta vizyona giriyor. Serinin derin mazisini hatırlamayanları bu yedi dakikalık videoyu izlemeye davet ediyoruz. 2001’de hayatımıza giren Hızlı ve Öfkeli serisi 16 yıldır aksiyon..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Brooklyn Nıne Season 4 Ep. 13 Fragmanı 00:41

Brooklyn Nıne Season 4 Ep. 13 Fragmanı

Emmy ödüllü yazar / yapımcı Dan Goor ve Michael Schur ( Parklar ve Rekreasyon ), serisi, En İyi Televizyon Serileri için 2014 Altın Küre Ödüllerini Kazandı - Komedi veya Müzikal ve En İyi Performans Ödülü, bir Televizyon..

Asi Genç Kadir İnanır'ın Ölüm Sahnesi 01:09

Asi Genç Kadir İnanır'ın Ölüm Sahnesi

Savaş (Kadir İnanır) İffet adlı genç bir bayanı evlenme vaadi ile kandırıp parasını almaktan yargılanmaktadır. İffet’in avukatı Avni, mahkemeye yeterli bir kanıt sunamayınca Savaş serbest bırakılır. Yücel (Salih Güney) i..

Yavrumun Hakkını Yediniz 01:06

Yavrumun Hakkını Yediniz

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep'e..

Brezilyalı Model Denise Bueno Yardımcı Hakem Oldu 01:20

Brezilyalı Model Denise Bueno Yardımcı Hakem Oldu

Ünlü Brezilyalı model Denise Bueno bir futbol maçında yan hakemlik yapınca bir anda gündeme oturdu. Sahadaki futbolcuların dikkatlerini üzerine çeken Bueno iç çamaşırsız ve beyaz ıslak tişörtlü haliyle yürekleri hoplattı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boşvermişim Boşvermişim Dünyayı 00:34

Boşvermişim Boşvermişim Dünyayı

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

İstanbul'da Kış 1967 01:45

İstanbul'da Kış 1967

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla, yasak ilişki kuran evli bir avukatın öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ. Yönetmen Türker İnanoğlu. 1967 yılı, İstanbul ve bir aile dramı, bir insan hikayesi....

Sadri Alışık ile Sevda Ferdağ 00:39

Sadri Alışık ile Sevda Ferdağ

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla, yasak ilişki kuran evli bir avukatın öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ. Yönetmen Türker İnanoğlu. 1967 yılı, İstanbul ve bir aile dramı, bir insan hikayesi....

Melih Gorgun - 14 Bahar 04:28

Melih Gorgun - 14 Bahar

Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim Bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayanamam Bil..

  • Candy tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Didem ve Tuğçe Arasında Olay Olacak Sözler! 03:12

Kısmetse Olur - Didem ve Tuğçe Arasında Olay Olacak Sözler!

Kısmetse Olur 25 Nisan Salı yayınlanan yeni bölümde, Didem ve Tuğçe gerginliği farklı bir boyut alıyor. Program çekim aralarında konuştukları ne varsa bir bir ortaya döken ikili herkesi söyledikleriyle tüm adayları büyük..

  • ANKA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki 06:00

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, AKPM'nin Türkiye'yi siyasi denetime almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye ile hiçbir işbirliği, dayanışma mekanizması üretilmemiştir. Özgürlük-güvenlik dengesini koruyan bir ü..