#Bir iş adamı

Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir 00:43

Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir

Korku gerçekçidir ve kişiyi korur. Örneğin kişinin sokakta üzerine saldırganca koşarak gelen bir köpekten korkması ve ondan kaçacak bir yer araması korkudur ve kişiyi koruyan bir şeydir. Fobi ise sokakta bir köpekle karş..

  • NABIZ tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The First Purge Teaser 00:30

The First Purge Teaser

Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Önümüzdeki ‘Bağımsızlık Günü’nde, ülkemizin yıllık 12 saatlik kanunsuzluğunun doğuşuna tanıklık edin: İlk Arınma Günü. ‘Amerika’nın Yeni Kurucuları’ suç oranını yılın geri kalanı..

Panik Atak Tedavisinde Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır 01:28

Panik Atak Tedavisinde Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır

Bir insan gerçekten bir tehlike karşısındaysa insan beynindeki limbik sistem onu o tehlikeye karşı korumak için organ fonksiyonlarını düzenler. Kalp hızlı atmaya, solunum sıklaşmaya, göz bebekleri büyümeye, damarlar geni..

  • NABIZ tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Ve Kaygı Arasındaki Farklar Nelerdir 01:01

Korku Ve Kaygı Arasındaki Farklar Nelerdir

Korku ve kaygı arasındaki en belirgin fark, korkunun belirli bir nesnesi varken kaygının belirli bir nesnesi olmamasıdır. Kaygı nesnesi çok belirgin değildir. Korkunu şiddeti kaygıdan çok daha fazladır. Kaygı belirli bir..

  • NABIZ tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..

Ne Var Fragman 02:47

Ne Var Fragman

Çok iyi anlaşan 3 yakın arkadaş, tüm zamanlarını birlikte geçirirler. Günlerini rutin bir şekilde geçiren gençlerin hayatları, birgün falcıya gitmeye karar vermeleri ile bambaşka bir hal alır. Falcı, gençlerin falında bü..

Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı

Londra'da bir pizza dağıtıcısının vurularak öldürülmesinin ardından arapsaçına dönen olayları konu alan Collateral, dört günlük bir süreyi kapsıyor. Bu cinayetin sıradan bir şiddet olayı olduğunu kabul etmeyen Komiser Ki..

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:57

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Denizde şiddetli fırtınaya yakalanan bir çift aklını kaçırmış bir adam ve psikolojik bozuklukları olan oğlunun yaşadığı gözlerden uzak bir kara parçasına sığınmak zorunda kalır. Zorla alıkonulan, dövülen ve cins..

Arapsaçı Fragman 01:00

Arapsaçı Fragman

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman

Genç bir kadın (Claire Foy) sıkıntılı geçmişinden kurtulmak ve yeni bir işe başlamak için yaşadığı şehirden taşınır. Fakat isteği dışında bir akıl hastanesine kapatılır ve orada en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalı..

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti 00:31

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda pist başına ilerleyen bir uçağın yanından kamyon geçince pilot telsiz ile kontrol kulesini uyardı. Atatürk Havalimanı'nda kalkış için hazırlanan bir uçak pist başına doğru ilerlemeye başl..

Elektrik Direği Böyle Taşınır Mı 00:45

Elektrik Direği Böyle Taşınır Mı

Şanlıurfa'da bir kamyonetin, kasasından taşan iki büyük elektrik direğiyle ilerlediği tehlikeli anlar cep telefonuyla görüntülendi. Şanlıurfa'da kaydedildi. Seyir halindeki bir kamyonetin üzerindeki dev metal elektrik d..

Meze Sofrası ve Temel Mezeler  Köz Patlıcan Ezme 08:18

Meze Sofrası ve Temel Mezeler Köz Patlıcan Ezme

4 adet kemer patlıcan 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4 adet patlıcanı, patlamadan, rahatça pişebilmeleri için bıçağın ucuyla ufak ufak delin ve ocağın üzerine bir tel koyarak közleyin. Ardından bir kâseye alı..

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman 01:36

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman

Almanya’da vlogger olan Julia, kuzeni Hannah’ın ziyaret etmek için Amerika’ya gider. Julia’nın gelişin ardından Hannah onda garip bir şeyler fark eder ve hasta olduğunu düşünür. Hannah’ın bu düşüncesi kısa süre sonra doğ..

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı 02:18

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı

Annesine çok düşkün bir adam olan Rıza belediyede temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Annesine olan düşkünlüğü onun kendi yuvasını kurmasına engel olur. Fakat karşı apartmana taşınan Serpil sayesinde Rıza evlilik fi..

Karımı Gördünüz Mü Fragman 02:58

Karımı Gördünüz Mü Fragman

Hakkı, ünlü ve oldukça zengin bir iş adamıdır. Hakkı, birçok turistik tesisi ve yatı olmasına, karısı Makbule'nin farklı yerlerde tatile çıkma isteğini geri çevirmez. Güzel bir otelde yer ayarlarak karsını istediği tatil..

Arapsaçı Orijinal Fragmanı 02:52

Arapsaçı Orijinal Fragmanı

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Klemen Slakonja - Ara Beni Ben Angela 03:41

Klemen Slakonja - Ara Beni Ben Angela

Klemen Slakonja İsminde bir Slovenyalı komedyen Angela Merkel'ile ilgili bir Parodi yapmış. Şarkının bir yerinde ise Erdoğan'a pek hoş olmayan bir gönderme var...

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlıktaki Melekler Fragman 01:53

Karanlıktaki Melekler Fragman

Üç çocukluk arkadaşı Berk, Mete ve Güray bir araya gelince kendilerini maceraların içinde buluyorlar. Birbirlerinden başka kimseleri olmayan bu üç dost, yaşadıkları hayatın zorluklarından uzaklaşabilmek, yaşamlarına bira..

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı 02:05

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Islak Kek Nasıl Yapılır 06:43

Islak Kek Nasıl Yapılır

Kek İçin: 3 adet Yumurta 2 su bardağı Un (280 gram) 1 su bardağı Şeker (200 gram) 1 su bardağından bir parmak az Süt (230 ml) 1 su bardağından bir parmak az Sıvıyağ (230 ml) 2 adet Kakule 1 paket Kakao (25 gram) 1 paket ..

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:52:59

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, bir sigorta müfettişinin (Kim Nam-Gil) bir davayı araştırmak için gittiği bir hastanede sadece kendisinin görebildiği bir kadının ruhu (Chun Woo-Hee) ile karşılaşmasından sonra gelişen olayları konu almakta..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:18:13

Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Tae-Young (Kim Soo-Hyun) suç dünyasında popüler bir tetikçidir. Soğukkanlı ve hırslı bir kişiliğe sahiptir. Kumar oynanan bir otel açmanın hayalini kurmaktadır. Bir muhabir daha sonra Jang Tae-Young'un peşi..

  • KAPALI SET tarafından
  • 19.493 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

The First Purge Orijinal Fragman 02:36

The First Purge Orijinal Fragman

Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Önümüzdeki ‘Bağımsızlık Günü’nde, Amerika’nın her yıl gerçekleşen, 12 saatlik kanunsuzluğunun doğuşuna tanıklık edin: İlk Arınma Günü. ‘Amerika’nın Yeni Kurucuları’ suç oranını y..

Dayak Yemekten Kurtulan Motosikletli 01:11

Dayak Yemekten Kurtulan Motosikletli

kuştepeye giren bir motorcunun kaskında ki kamerasından dolayı durdurmaya çalışıyorlar. ilk başta bu mahallelerin havasından mıdır suyundan mıdır bilmem hepsinde illa bir tane bulunan kurbağa kılıklı boyutuna göre aşırı ..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Altında Dünyanın İlk Villası 03:19

Deniz Altında Dünyanın İlk Villası

Su altı dünyasının büyüleyiciliğine kapılmak istiyorsanız yepyeni bir proje kapıda. Dünyanın ilk su altı villası olarak tanıtılan Muraka, Conrad Maldives Rangali Island tarafından ziyaretçilerin beğenisine sunulmak için ..

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filistinli Göstericiyi Vuran İsrail Askeri Sevinç Çığlığı Attı 00:58

Filistinli Göstericiyi Vuran İsrail Askeri Sevinç Çığlığı Attı

İsrailli insan hakları kuruluşu B'Tselem, bir İsrail askerinin gösteri düzenleyen Filistinli bir kişiyi plastik mermiyle vurduktan sonra sevinç çığlığı attığı videoyu yayınladı. Görüntülerde bir askerin, silahı kullanan ..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı 02:31

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı

Deadpool 2, Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle 18 Mayıs'ta vizyona giriyor! Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki..

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler 00:33

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler

Genç gurubun iddiaya göre alışveriş ve eğlence merkezinde bir kavga düzenlemeye çalışmışlar. Sorunlu Rus gençler bir Nissan Note otomobil ile kaçmaya çalışırken özel güvenlik şirket tarafından çağrılan acil müdahale ekib..

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 6 yıl önce