#Bir iş adamı

211 Orijinal Fragmanı 02:07

211 Orijinal Fragmanı

İsmini Kaliforniya eyaletinin hırsızlık ihbarı için kullandığı polis kodu 211'den alan aksiyon filmi, polis teşkilatı tarihindeki en uzun ve en kanlı gerçek hikayelerden birini esin kaynağı olarak alıyor. Memur Mike Chan..

Yolda Ölümden Kurtardığı Kirpiyi ve Yavrularını Besleyen Yüreği Güzel Kadın 00:58

Yolda Ölümden Kurtardığı Kirpiyi ve Yavrularını Besleyen Yüreği Güzel

Bu güzel ablamız yoldan kurtardığı bir kirpiye ve onun yavrularını besliyor! Bir gün motor tarafından ezilme tehlikesi yaşayan bir kirpiyi kurtaran bu güzel ablamız daha sonra o kirpinin yavrularını da beslemeye başlamış..

  • JET TV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deadpool 2 Türkçe Dublaj Final Fragmanı 02:31

Deadpool 2 Türkçe Dublaj Final Fragmanı

Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır...

Testere Bulan Orangutan - Zeka İçerir 02:34

Testere Bulan Orangutan - Zeka İçerir

Vahşi bir orangutanmış ve bulması için muhtemelen görebileceği bir yere koydular. Ve dişi orangutanımız testereyi ne için kullanacağını çözmüş. İşi biraz kızıştırmak için, bir de maket/robot karışımı bir orangutan koymuş..

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mr. Gay Syria Fragman 01:39

Mr. Gay Syria Fragman

Mr Gay Syria, hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışan iki Suriyeli mültecinin hayatını anlatıyor. Avrupa'da bir ülkeye gitmek için gereken yerleşme iznini beklerken İstanbul’da berberlik yapan 24 yaşındaki Husein, muhafa..

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı 02:42

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı

Hiç öpülmemiş olan güzel, genç, bir kız. öpüşen bir kulübe diye bir oyunu oynamaya karar verdiğinde, beklenmedik bir şekilde gizli ezme ile dudakları kilitlediğinde hayatının tamamen altüst edildiğini bulur...

Muharrem İnce Muhafazakar Seçmenden Böyle Oy İsteyecek 01:54

Muharrem İnce Muhafazakar Seçmenden Böyle Oy İsteyecek

Bir röportaj sırasında CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 'muhafazakar seçmen size neden oy vermeli?' sorusuna skandal bir cevap verdi. İnce, Ben de iki kurban bayramı ahıra girdim muhafazakar ailelerin yaşantısı..

Tulumlu Girit Kabağı Tarifi 03:21

Tulumlu Girit Kabağı Tarifi

MALZEMELER yarım kilo Girit kabağı zeytinyağı yarım su bardağı su tuz bir çay kaşığı karabiber bir çay kaşığı kekik bir çay kaşığı kimyon bir su bardağı domates rendesi tulum peyniri 5-6 diş sarımsak..

Çorum'da Mezarlıkta Canlı Yayın Yapan Muhabiri Korkutan Dayı 00:10

Çorum'da Mezarlıkta Canlı Yayın Yapan Muhabiri Korkutan Dayı

Çorum'daki mezarlıkta ağlayan kız için bölgeye giden bir muhabir, mezarlıktan korka korka canlı yayın yaparken bir anda arkadan yaklaşan bir dayı tarafından korkutuluyor. Muhabirin arkasından yaklaşarak 'phöö' diyen dayı..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Destination Wedding Orijinal Fragmanı 02:03

Destination Wedding Orijinal Fragmanı

Destination Wedding Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Frank ve Lindsay davet edildikleri düğüne katılmak zorunda olan iki kişidir. Düğüne dek birbirlerini tanımayan bu kadın ve erkek, ortak bir paydada buluşmaktadır. İkisi..

The Happytime Murders Red Band Fragman 02:37

The Happytime Murders Red Band Fragman

Film, insanlar ve kuklaların birlikte yaşadığı bir dünyada geçiyor. Ancak bu dünyada kuklalar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyor. 1980'li yılların çocuk programı The Happytime Gang'in oyuncu kuklaları bir bir ölü bu..

Kamerayı Unutup Osuran Kadın 00:24

Kamerayı Unutup Osuran Kadın

Videoya çekildiğini bir anda unutan kadının gaz çıkarması kameraya böyle yansımış. Türk toplumunda osurmak gerçekten insani bir şey degilmişte, komik, iğrenc bir mevzu gibi algılanıyor. Hele bunu yapan kadınsa iki kere k..

  • JET TV tarafından
  • 4.766 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şüpheli Çantaya Müdahale Eden Çılgın Adam 00:38

Şüpheli Çantaya Müdahale Eden Çılgın Adam

ABD'de bir restoranın önündeki sahipsiz çantanın içinde bomba olabileceği üzerine yoğunlaşan polisler etrafı güvenlik çemberine aldıktan sonra bomba imha ekiplerini beklemeye başladılar. Gelen bomba imha ekipleri ise şüp..

  • JET TV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uçağı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 01:59

Uçağı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Sarhoş bir yolcunun kabin ekibinden daha fazla bira istemesiyle başlayan kavga, uçağı birbirine katmış. Karayipler'deki Virgin Adaları'ndan ABD Miami'ye doğru havalanan bir uçakta, büyük bir kavga çıkmış. Kabin görevlisi..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurtalı Kahvaltılık Pizza 02:52

Yumurtalı Kahvaltılık Pizza

malzemeler bir tane Ramazan pidesi 3 yumurta bir kase kaşar peyniri 2 kırmızı biber İki yeşil biber sosis Sucuk bir yemek kaşığı tereyağı bir kaç dal maydanoz..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2 02:14

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Hareket Etmeden Dans Edebilir Misiniz 05:04

Hareket Etmeden Dans Edebilir Misiniz

Hareket etmeden dans edebilir misiniz? Bu soru dünyanın en ünlü YouTuber'larından olan Ryan Higa'ya geldi. YouTube videosunun altına gelen bir takipçisinin yorumunu dikkate alan Ryan, 6 günlük bir çalışmanın ardından ort..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Develerin Aslında Nereden Geldiğine Dair Hiçbir Fikriniz Yok 12:27

Develerin Aslında Nereden Geldiğine Dair Hiçbir Fikriniz Yok

Develer çöl ile o kadar iç içedir ki onları başka bir yerde hayal etmek çok zordur. Ya onları yanlış değerlendiriyorsak? Ya bu büyük hörgüçler, ayaklar ve gözler farklı bir iklim ve farklı bir zaman için evrildiyse? Bu k..

  • JET TV tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır 01:13

Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır

Kevserin Mutfağından 3 farklı kek kalıbı yağlama yöntemi. Püf noktası videolarında bugün kek kalıbı yağlama var. Ben 3 yöntemi de kullanıyorum duruma göre. Ancak videoda da bahsettiğim gibi en sık kullandığım yöntem bir ..

Tarihin En Küçük Annesi Bugün Böyle Görünüyor, 5 Yaşındaydı 04:14

Tarihin En Küçük Annesi Bugün Böyle Görünüyor, 5 Yaşındaydı

Tarihin En Küçük Annesi Bugün Böyle Görünüyor, 5 Yaşındaydı!.. Duymayan Kalmasın ! .. Lina Medina, Peru'nun Pisco şehrinde yaşayan küçük bir kızdı. Doktorlar Lina Medina'yı gördüğünde şaşkına uğramış ve karnında bir tümö..

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taksim'de Otelden Atılan Paralar İzdihama Neden Oldu 01:38

Taksim'de Otelden Atılan Paralar İzdihama Neden Oldu

Beyoğlu, Taksim'de bir otelin üst katlarından para atıldığı gören vatandaşlar, bir anda izdihama neden oldu. Taksim'de akşam saatlerinde kimliği henüz bilinmeyen bir vatandaş, Çin parası olan Renminbi'yi otelin üst katl..

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket 00:51

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde bir trafik polisi, alt geçitte mahsur kalan vatandaşı sırtına alarak güvenli bölgeye taşıdı. Ankara'nın Kurtuluş semtinde yaşanan su baskınında bir ..

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak 00:37

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak

Ahmet isimli minik YouTuber kardeşimiz YouTube kanalı için çektiği bir video ile gündemde. Ahmet kanalı için hazırladığı bir videoda, Sharon M. Draper'ın İçimdeki Müzik kitabını tanıtmak istedi. Çok da güzel bir videoya ..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Terk Edilmiş Okul Vakası 15:36

Paranormal Terk Edilmiş Okul Vakası

Terk edilmiş, korkunç bir olayın geçtiği Kapalak Kızı nın lanetlenmiş okuluna girdim bu bölümde.Daha öncede Rum mezarlığı ve cinli bir eve girmiştim.Konu: hademe olarak çalıştığı okulda, müdür tarafından tecavüze uğraya..

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maaş Alamayan Öğretmenlerine Sürpriz Yapan Öğrenciler 01:07

Maaş Alamayan Öğretmenlerine Sürpriz Yapan Öğrenciler

Brezilya'da bir okulda öğretmenlik yapan adam, uzun bir süredir maaşını alamadığı için hayatı oldukça zor bir hale gelmiş. Öğrenciler, öğretmeninin bu durumunu anladıklarında ise kendi aralarında para toplamışlar. Toplad..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Böyle Çöktü 00:36

Yol Böyle Çöktü

Çin'in Siçuan eyaletinde yol çöktü, o anlar böyle görüntülendi. Guang'an kentinde istinat duvarıyla desteklenen yol bir anda yerle bir olurken, o anda yoldan geçen yaya ve araç olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Çökme..

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi 10:00

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni 10:08

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni

Zeynep, küçük şeylerle mutlu olan, kardeşi ile kurduğu küçük düzeninde yaşayan bir kadındır. Can ise genç yaşta profesör olan işine bağlı bir cerrahtır. Hiçbir ortak yönleri yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep aniden ve be..