#Bir iş adamı

Sylvester Stallone İtiraf Etti - Rocky Hayranları Şaşkına Döndü 04:27

Sylvester Stallone İtiraf Etti - Rocky Hayranları Şaşkına Döndü

Verdiği bir röportajda önemli açıklamalarda bulunan 73 yaşındaki efsane oyuncu Sylvester Stallone, aynı zamanda röportajı sırasında yeni bir Rocky filminin çekileceğine dair müjde de verdi. Stallone, kendisinin yazıp yön..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rüya Takımı - Wakabayashi Vs Nankatsu Okulu 04:53

Rüya Takımı - Wakabayashi Vs Nankatsu Okulu

Ozora Tsubasa ismindeki genç, futbolu aşırı derecede sevmektedir. Büyük bir hayali vardır. Bu hayali Japonya'yı, dünya kupasında temsil etmektir. Çıktığı bu zorlu yolda bir çok arkadaş edinecek, kendisi ile aynı hayaller..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.562 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Niloya - Altın Başaklar 24:58

Niloya - Altın Başaklar

Baba canı sıkılan kızına eğlenceli bir alet verir. Bir büyüteç. Niloya elinde büyüteçle doğayı keşfe çıkar. Sonunda bir tırtıl bulur. Babası tırtılın bir sürprizi olduğunu söyler. Niloya tırtılın sürprizi için günlerce b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özcan Deniz Ve Eski Eşi Feyza Aktan Arasında Neler Yaşanıyor 05:07

Özcan Deniz Ve Eski Eşi Feyza Aktan Arasında Neler Yaşanıyor

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan geçtiğimiz ay boşanıp bir hafta sonra yeniden bir araya gelmişti. İkilinin el ele fotoğrafı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bodrum'da oğulları Kuzey ile iki haftadır tatil yapa..

  • BETA tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eina Meena Dike - Futbol Hayal Kırıklığı 14:08

Eina Meena Dike - Futbol Hayal Kırıklığı

FUTBOL FRUSTRATION - Eena, Meena Deeka, Foxie'nin bir gol tuzağı, esnek ayakkabı ve eldivenlerle yarışmacı olarak atladığı FUTBOL oynayan bir stadyumda. Kitaptaki bütün hileleri aldatmak ve pençelerini üzerlerine almak i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 373 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Allah herkese böyle istifa etmeyi nasip etsin???? 01:05

Allah herkese böyle istifa etmeyi nasip etsin????

Ben böyle istifa etmek isteyen çok insan tanıyorum, eminim sizler de tanıyorsunuzdur belki siz de böyle istifa etmek istiyorsunuz ???? Hiç bir amir umarım hiç kimseyi bir işten böylesine nefret ettirmez. Bir kaç yıl ön..

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yalnız Erotik Film 1:27:09

Yalnız Erotik Film

Maria, Almanya'nın Essen Üniversitesi'nde gri, hoş olmayan ve anonim bir ortamda yaşayan ve çalışan bir öğrencidir. Bir gecelik aşk için birini bulmakta çok az sorunu olsa da, sevgililerini o kadar kaba bir şekilde redde..

  • Tv Series tarafından
  • 2.354 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler 11:28

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler

9 Kas 2019 tarihinde yayınlandı Filmin Konusu: Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıc..

ABD,  Taliban ile Barış Anlaşması Sağlandı 02:43

ABD, Taliban ile Barış Anlaşması Sağlandı

ABD ile bir zamanlar yeminli düşmanı Taliban arasındaki barış anlaşması, ABD'nin tüm birliklerini Afganistan'dan çekmeyi kabul ettiği ikiz törenlerde imzalandı. ABD dışişleri bakanı Mike Pompeo tarihi bir an boyunca 31 k..

Itaewon Class 1.Sezon 3.Bölüm 1:05:06

Itaewon Class 1.Sezon 3.Bölüm

Itaewon Class 3. Bölüm izle Itaewon Class 1.Sezon 2.Bölüm izle Eski bir mahkûm ve arkadaşları, Seul'ün renkli bir mahallesinde cadde üstü bir bar açma konusundaki iddialı hayallerini gerçekleştirmek için güçlü bir rakip..

Asgari Ücret İle 1 Türk ve 1 Alman Kaç Oyun Alabiliyor- 25:16

Asgari Ücret İle 1 Türk ve 1 Alman Kaç Oyun Alabiliyor-

Türkiye'de asgari ücretle çalışan bir kişi 1 aylık maaşı ile kaç oyun alıyor? Almanya'da İspanya'da ya da Malezya'da çalışan kaç oyun alıyor? Bir Ps4 + 1 Oyun için bir Türk kaç gün bir Alman kaç gün çalışmalı?..

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:28

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız, gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık, son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi? Bu in..

Kaygan Zeminin Kurbanı Olan Personel 00:15

Kaygan Zeminin Kurbanı Olan Personel

Bir fabrikanın yemekhanesinin mutfak bölümüne komik bir kaza yaşanmış. Bir personel heyecanlı bir şekilde arkadaşlarının yanına gelirken ayağı kayıp düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Metin Çanak - Aşk 00:37

Metin Çanak - Aşk

Aşk şarkı sözleri ile Kaçamak bir bakışma Neler açtı başıma Yandım yanacak kadar aşık oldum ben ona Üç harfli bir kelime aşk aşk aşk taktı beni peşine dün gece tam 24 saattir bir hoşum Başım dönüyor başım Sarhoşum..

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle 04:18

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle

Ne Yapayım Tabiatım Böyle şarkı sözleri ile Kapıları kaparım Ardıma bakarım Hayatım böyledir Bir yol ararım Yanarım bir sigara gibi Küllerim dağılır Sönerim çünkü ateşim İzmarite dayanır N'apim, tabiatım böyle Vura ..

Marmara Adası’nın beyaz mermerleri heykele dönüşüyor 04:59

Marmara Adası’nın beyaz mermerleri heykele dönüşüyor

Balıkesir'e bağlı Marmara Adası’ndaki bir mermer ocağından çıkarılan beyaz dolomit mermerler, iç ve dış piyasada pazarlanıyor. Atık mermerler ise genç heykeltıraşlar tarafından değerlendirilerek, birbirinden ilginç heyke..

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu 02:14

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu

SIRADA SADECE FİLMLERDE OLUR DİYECEĞİNİZ TÜRDEN BİR HABER VAR. İDDİAYA GÖRE BİR HEMŞİRE HASTANEYE YATIRILAN BEBEK İÇİN AİLESİNE ÖLDÜ DEDİ. SONRA DA BEBEĞİ KENDİ NÜFUSUNA KAYDETTİRDİ. 34 YIL BOYUNCA BİR ŞÜPHEYLE YAŞAYAN B..

Otel çalışanı havada duran esrarengiz cismi görünce şoke oldu 03:47

Otel çalışanı havada duran esrarengiz cismi görünce şoke oldu

Antalya'nın Serik ilçesinde kıyıdan açıkta, deniz üzerinde havada duran esrarengiz bir cisim gören otel çalışanı, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüyü izleyen otel çalışanı, “D..

Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

Kumar masası bazanın altında! 01:36

Kumar masası bazanın altında!

ŞİMDİ SİZE BİR SORU..SAKLANMAYA ÇALIŞILAN BİR KUMAR MASASI EN FAZLA NEREDEN ÇIKABİLİR? SİZ DÜŞÜNÜRKEN BEN ANLATAYIM..KISITLAMAYI İHLAL EDİP BİR EVDE TOPLANDILAR, KUMAR OYNADILAR.. POLİSİN GELDİĞİNİ DUYUNCA DA BİR HEYECAN..

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı 00:51

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı

ÖVÜN EY ÇANAKKALE CİHAN DURDUKÇA ÖVÜN! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..ÇÜNKÜ O SADECE BİR ZAFERİN DEĞİL, KAHRAMANLIĞIN, İMANIN, ONURUN, HAYSİYETİN BİR ULUSUN VAR OLUŞ MÜCADELESİNİN, ZAMANI VE MEKANI AŞAN, ADINA DESTANLAR YAZILACAK Ş..

Öldüğü kazada fatura ona çıktı 02:05

Öldüğü kazada fatura ona çıktı

Bir üyesini acı bir kazada kaybeden Bikel ailesinin karşısına bir yıl sonra başka bir fatura çıktı. 25 bin liralık hasar faturası…..

Bebek hastaneyi bekleyemedi 01:25

Bebek hastaneyi bekleyemedi

İstanbul’da bir benzin istasyonu çok sıra dışı bir ana sahne oldu. Doğum sancısı çeken bir kadın hastaneye doğru yola çıktı. Ama bebek aceleci çıktı, gözlerini dünyaya bir benzin istasyonunda açtı...

Haluk Levent & Melek Mosso - Zülüf 04:23

Haluk Levent & Melek Mosso - Zülüf

Zülüf şarkı sözleri ile Zülüf dökülmüş yüze aman Kaşlar yakışmış göze aman aman Usandım bu canımdan aman aman Derdimden geze geze Usandım bu canımdan aman aman Derdimden geze geze Bu ellerde gez gayri aman Kâtip ol ..

4 bilezik, 1 yüzük için... 03:12

4 bilezik, 1 yüzük için...

KAN DONDURAN BİR VAHŞETİN,,, İNSANA, İNSANLIĞA DAİR BÜTÜN UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARAN BİR CANİLİĞİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... ÇOCUKLARIMIZI, GELECEĞİMİZİ EMANET ETTİĞİMİZ ANA OKULU EĞİTMENİ BİR KADIN,,, MELEK YÜZLÜ Bİ..