#Bir iş adamı

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm izle 2:11:11

Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm izle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

  • Tv Series tarafından
  • 10.548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 83. Bölüm izle 2:25:08

Diriliş Ertuğrul 83. Bölüm izle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

  • Tv Series tarafından
  • 9.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak 01:07

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak

Ordu’da U-13 Futbol Ligi'nde hakem, 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı golde kale ağlarının yırtık olması sebebiyle topun dışarı çıkmasını aut olarak değerlendirerek skandal bir karara imza attı.Kumruspor ile ..

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

 Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti 00:45

Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti

İspanya uluslararası Isco, Sporting'deki 3-2'lik galibiyette iki mükemmel golle Real Madrid'e yaptığı değerin muhteşem bir gösterisini sundu. Isco, Sporting Gijon ile mücadelede 3-2'lik galibiyetini elde etmek için Real..

Babam Yanımda Olsaydı 04:59

Babam Yanımda Olsaydı

BU VİDEO BENİ COK DERİNDEN EKİLİYOR AKCİYER KANSERİ OLUPDA TADAVİ GÖREN BABAM İCİN HAZIRLADIM ALLAHIM ȘİFASINI VERSİN BİZLERİ BABASIZ BIRAKMASIN ALLAHDAN UMUT KESİLMEZ AMA YİNEDE COK ZOR BABAMIN GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE ERİME..

  • PengoTV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Diriliş Ertuğrul 85. Bölüm izle 2:34:42

Diriliş Ertuğrul 85. Bölüm izle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Bülent Ersoy 00:51

Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Sade feat. Duru - İzlerinde 03:17

Sade feat. Duru - İzlerinde

Yok bir damla gözyaşı inan bana hiç kalmadı Böylesi büyük bir acıyı kalbim ilk defa tattı Yok bir şans bir umut yeniden Çok sıkıldım beklemekten Zaten sen de mutluydun Kalkıp bana üzülme derken Karar verdim unutmaya Başb..

Zara Mutlu Ol Yeter 03:42

Zara Mutlu Ol Yeter

ŞARKI SÖZLERİ: BELKİ DE DİLİNDEN BU ŞARKI DÜŞMEZ DİLİN SÖYLESE DE GÖNLÜN HİSSETMEZ BİLSEN BİLE BENİM İÇİN FARK ETMEZ BİR TEK DİLEĞİM VAR MUTLU OL YETER BUNU SANA YAZDIĞIMI BİLMEZSİN BİR YABANCI ŞARKI GİBİ DİNLERSİN BENİ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ? 03:28

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ?

Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Ş..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi 02:15

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi

Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yal..

Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Yakup Ekin - Söz Veremem Ki 03:21

Yakup Ekin - Söz Veremem Ki

Unutma diyorsun anlamıyorsun Aşkın olmuş zehir gözlerin bir nehir Vazgeçen ben değil anlamıyorsun Aşkın olmuş zehir gözlerin bir nehir Vazgeçen ben değil görmüyor musun Yıllar geçecek ömrüm bitecek Kalbim sevecek söz v..

  • Candy tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Hitman Ajan 47 Film İzle 1:36:16

Hitman Ajan 47 Film İzle

Hitman Ajan 47 izle, Hitman Ajan 47 full izle, Hitman Ajan 47 türkçe dublaj izle, Hitman Ajan 47 hd izle, Ajan 47 işinde çok başarılıdır. İşi ise ölümdür. Bu başarısı bazılarının işine gelmez ve Ajan 47 için sinsi bir pl..

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu 03:50

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu

Ah bu şehrin her köşesinde bir ayrılık var Ağaçlara asılmış dilekler gibi aşklar Ne gel, ne git, ne gerçek, ne mit Ne var, ne yok, onda varsa bende yok Bir yakınlaş, bir uzaklaş, kovala sonra da kaç Gitgide aptallaş..

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum 04:27

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum

Ne oldu karıştı her şey Korktum sözüm bir adım geriye Şimdi duyor musun Her şey ama her şey geçer Sakinsin biraz derdin var Kendi kendine dünyayı ters cevirmişsin Bir şey biliyor musun Ben doğduğumdan beri hep b..

GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Espanyol 0-3 Barcelona Maç Özeti  İzle 03:51

Espanyol 0-3 Barcelona Maç Özeti İzle

Barcelona zorlanmadan kazandı: 0-3 La Liga'nın 35. haftasında Espanyol'u deplasmanda 3-0 yenen Barcelona, maç fazlasıyla Real Madrid'le puanları eşitledi. Maçın ilk bölümünde Barcelona ciddi bir dirençle karşılaştı. ..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..