#Bir iş adamı

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı 00:43

Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir 00:16

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir

Dünya Kupası için Rusya'da röportajlar yapan muhabir, bir taraftarın canlı yayın sırasında kendisini öpmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken, bir muhabirin b..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 04:54

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi Açma Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4.5 su bardağı un 1 su bardağı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı şeker 1 paket kurumaya 1 adet yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı çörek otu 1.5 su bardağı ılık su TARİFİ Maya, şeker, tuz, sıvıyağ ka..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Nasıl Yapılır  Kurabiye Tarifleri 05:33

Elmalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Nasıl Yapılır Kurabiye Tarifleri

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı 00:47

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

Ayva Reçeli Tarifi Ayva Reçeli Yapımı Narlı Leziz 03:33

Ayva Reçeli Tarifi Ayva Reçeli Yapımı Narlı Leziz

MALZEMELER 5 Adet orta boy ayva 1 adet büyük boy nar 1 kg şeker 5 bardak su (800 ml) Yarım limon suyu 5-6 adet karanfil TARİFİ Ayvaların kabukları soyulur, çekirdekleri ayrılır küçük parçalara bölünerek , kararmama..

Fırında Köfte Patates Tarifi Fırında Köfte Nasıl Yapılır 03:11

Fırında Köfte Patates Tarifi Fırında Köfte Nasıl Yapılır

FIRINDA KÖFTE PATATES MALZEMELER 500 gr kıyma 5-6 adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 1 çay bardağı galeta unu veya bayat ekmek 2 adet domates 5-6 adet biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabibe..

Mantı Tarifi  Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı 06:32

Mantı Tarifi Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı

MANTI MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber SOSU İÇİN Yogurt 2 diş sarımsak ..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi  Pastane Simiti Yapımı 04:56

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi Pastane Simiti Yapımı

MALZEMELER 3 su bardağı un 1 paket kuru maya 1 kahve fincanı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Susam TARİFİ Un, maya, tuz ve sıvıyağ bir kaseye alınarak 1 bardak ılık su ile ..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..

Mozaik Pasta Tarifi  Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır 03:51

Mozaik Pasta Tarifi Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılı

MALZEMELER 2 Paket pötibör bisküvi (400 gr.) 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya I su bardağı ceviz TARİFİ Kaseye şeker, vanilya, kakao ve oda ısısında yumu..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..

Paranormal Korkunç Kuran Kursu  Kızıl Hoca Vakası 17:21

Paranormal Korkunç Kuran Kursu Kızıl Hoca Vakası

Efsane, olay: 1960 yıllarında bu köyde kuran kursun da ders veren bir hoca varmış. Hoca aynı zamanda büyü ilimiyle uğraşırmış.Karşılığını verene istediği büyüyü yaparmış... Muhtarlık seçimleri zamanında, adaylardan biris..

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muzlu Piramit Pasta Tarifi  Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tarifleri 05:21

Muzlu Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tari

MALZEMELER 2 paket pötibör büsküvi 1 paket kremşanti 150 ml süt 2 adet muz Yarım kahve fincanı tereyağı 50 gr. Fındık 2 yemek kaşığı pudra şekeri 100 gr. Çikolata YAPILIŞI Derin bir kaba büsküviler küçük kırılır. Baş..

Sosisli ve Sucuklu Açma Börek Tarifi  Gül Börek - Börek Tarifleri 08:11

Sosisli ve Sucuklu Açma Börek Tarifi Gül Börek - Börek Tarifleri

MALZEMELER 1Kg un 150 gr sosis 150 gr sucuk 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 2 adet yumurta YAPILIŞI 1 Kg undan 2 bardak açmak için ayrılır, tuz ilave ederek yumuşak bir hamur yoğurulur...

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..