#Bir kediye nasıl masaj yapılır

Böbrek Taşlarının Teşhisi Nasıl Yapılır 00:53

Böbrek Taşlarının Teşhisi Nasıl Yapılır

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up'ta, Prof. Dr. Kemal Sarıca böbrek taşlarının teşhisinin nasıl yapıldığını anlattı...

  • BETA tarafından
  • 478 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurta Oluşturma-Toplama Ve Transfer Nasıl Yapılır 02:33

Yumurta Oluşturma-Toplama Ve Transfer Nasıl Yapılır

Leyla Ataman ve Aytaç Can'ın sunduğu Check-Up'ta, yumurta oluşturma-toplama ve transferin nasıl yapıldığı izleyenler için Uzm.Dr. Hasan Sarp Özcan tarafından anlatıldı...

  • NABIZ tarafından
  • 482 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklarda Geniz Eti Sorununun Tedavisi Nasıl Yapılır 01:18

Çocuklarda Geniz Eti Sorununun Tedavisi Nasıl Yapılır

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Dr. Hilal Bankeroğlu çocuklarda geniz eti sorununun tedavisinin nasıl yapıldığını anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Depresyonun Tam Teşhisi Nasıl Yapılır 03:05

Depresyonun Tam Teşhisi Nasıl Yapılır

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up'ta, Dr.Gülçin Arı Sarılgan depresyonun tam teşhisinin nasıl yapıldığı anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel Dalgalı Saç Modeli Nasıl Yapılır 09:27

Aslı Özdel Dalgalı Saç Modeli Nasıl Yapılır

Meşhur dalgalı saç modelini nasıl yaptığımı ve son zamanlarda kullandığım saç bakım ürünlerini sizlerle paylaştım, umarım beğenirsiniz! Videoyu beğenmeyi ve kanalıma ABONE olmayı unutmayın..

Stil Baykuşu Dövme Kapatma Nasıl Yapılır 05:08

Stil Baykuşu Dövme Kapatma Nasıl Yapılır

Kıyafetimize göre bazen dövmelerimizi kapatmak isteyebiliriz. Özel dövme kapatma fondötenleri var fakat maddi anlamda baya yüksekler buyüzden elimizdeki malzemeler ile nasıl dövme kapatırız bugün bunu göreceğiz..

Stil Baykuşu Kalp Şekline Sahip Yüzlerde Yüz Kontürleme Nasıl Yapılır 05:52

Stil Baykuşu Kalp Şekline Sahip Yüzlerde Yüz Kontürleme Nasıl Yapılır

Makyajdan önce yüzünüzü ideal yüz formuna getirebilmeniz için nasıl yüz kontürleme yapıldığını bilmek ve hangi yüz şekline sahip olduğunuzu bilmek çok önemlidir...

Stil Baykuşu Kaş Konturlerme Nasıl Yapılır 06:01

Stil Baykuşu Kaş Konturlerme Nasıl Yapılır

Daha dikkat çekici ve yoğun kaşlara nasıl ulaşırsınız...

Tarzım Cepte İpek Kirpik Nasıl Yapılır 10:26

Tarzım Cepte İpek Kirpik Nasıl Yapılır

İpek kirpik nasıl takılır hemen izle ve merak ettiğin soruların cevaplarını öğren!..

Islak Kek Nasıl Yapılır 06:43

Islak Kek Nasıl Yapılır

Kek İçin: 3 adet Yumurta 2 su bardağı Un (280 gram) 1 su bardağı Şeker (200 gram) 1 su bardağından bir parmak az Süt (230 ml) 1 su bardağından bir parmak az Sıvıyağ (230 ml) 2 adet Kakule 1 paket Kakao (25 gram) 1 paket ..

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır 05:04

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır

Balparmak Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : 1 Tane yumurta 2 Yemek kaşığı yoğurt 2 Yemek kaşığı tereyağı (100gr.) 4 Yemek kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı irmik Yarim paket kabartma tozu Yaklaşık 3 ..

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır 07:08

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır

4 Tane büyük ayva Yaklaşık 2 litre su 1 Kg. Şeker Yarım çay kaşığı limontuzu Hazırlanışı : Ayvaları soyun minik minik doğrayın, limonlu suya atin. Ayvalar bu sayede kararmaz. Benim ayvalarım soyup doğrayınca tarttım ta..

Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Peynirli Pide Nasıl Yapılır 02:15

Peynirli Pide Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 çay bardağı süt ( ılık ) 3 çay bardağı su ( ılık ) 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 5,5 su bardağı un ( bardak ölçüsü 200 ml ) İç harç için : Beyaz peynir Kaşa..

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır 01:45

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır

Pastacı Kreması Tarifi İçin Malzemeler; 1 litre süt 200 gram margarin 250 gram un (2. 5 su bardağı) 300 gram toz şeker (1. 5 su bardağı) 1 adet çubuk vanilya veya 1 adet toz vanilya 3 adet bütün yumurta 300 gram çiğ krem..

Kavurga Nasıl Yapılır 08:09

Kavurga Nasıl Yapılır

1 su bardağı buğday 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı buğdayı bir gece önceden suya bırakın. Aslında suya bırakmadan da direkt kavurup kavurga yapabilirsiniz ama suda bekleyince lezzeti ve çıtırtısı bambaşka oluyor. Suda b..

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi  Mozaik Pasta Nasıl Yapılır 02:55

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi Mozaik Pasta Nasıl Yapılır

1.1 su bardağı süt küçük bir tencereye alınır ve ısıtılır, 5 yemek kaşığı şeker ve 3 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı kakao eklenerek çırpılır ve ocaktan alınır. 2.400g kırılmış bisküvinin üzerine hazırlanan kakaolu ..

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote 02:39

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote

Körili Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kuşbaşı tavuk 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı köri (tatlı) 2 diş sarımsak (dövülmüş) 1 yemek kaşığı domates salçası 2 domates (rendelenmiş) (veya 1 su bardağı konserve doma..

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:32

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

4 adet yumurtanın beyazını bir kaba alıyoruz. Göz kararı şekerimizin yarısını ilave ediyoruz ve yumurtanın beyazı kaseyi yan çevirince akmayacak bir hal almasını sağlıyoruz. Daha sonra farklı bir kaba yumurtaların sarıla..

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 04:54

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi Açma Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4.5 su bardağı un 1 su bardağı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı şeker 1 paket kurumaya 1 adet yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı çörek otu 1.5 su bardağı ılık su TARİFİ Maya, şeker, tuz, sıvıyağ ka..

Mozaik Pasta Tarifi  Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır 03:51

Mozaik Pasta Tarifi Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılı

MALZEMELER 2 Paket pötibör bisküvi (400 gr.) 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya I su bardağı ceviz TARİFİ Kaseye şeker, vanilya, kakao ve oda ısısında yumu..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır 03:20

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 paket tereyağı 1 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı süt 1 su bardağı nişasta Aldığı kadar un Arası için; 3 adet elma 1 avuç c..

Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır 03:18

Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 su bardağı süt Yarım çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tarçın (isteğe bağlı) Un Hazırlanışı: 1 adet yumurta yarım çay bardağı..

Kurutmadan! Evde Sucuk Nasıl Yapılır 01:29

Kurutmadan! Evde Sucuk Nasıl Yapılır

Sucuk Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2 kg orta yağlı çift çekilmiş kıyma 140 g sucuk baharatı 2 yemek kaşığı tuz (baharatın içinde varsa kullanmayın) Hazırlanışı; 1. Tüm malzemeyi yoğurma kabına alarak hamur kıvamına g..

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi 02:22

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi

1.Yufka düz bir zemine serilerek 4 parçaya bölünür. 2.Yufkalar üst üste yerleştirilerek ortadan 2'ye tekrar bölünür. 3.Bu şekilde devam edilerek ince pizza dilimi şeklinde kesilir. 4.Dilimlerin yaklaşık 2 parmak enind..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..