#Bir kediye nasıl masaj yapılır

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır 03:56

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır

MALZEMELER 3 su bardağı tam buğday unu 2 adet yumurta 100 gr beyaz peynir 100 gr tereyağı 100 ml mısır özü yağı 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke Yarım demet dereotu 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz TA..

Çivili Çanta Ve Zincirli Saç Tasarımı Nasıl Yapılır? 02:18

Çivili Çanta Ve Zincirli Saç Tasarımı Nasıl Yapılır?

Kendine has tarzı olan ve farklı tasarımları sevenler için evde çivili şık bir çanta nasıl yapılır ve çok farklı bir aksesuar olarak kullanılacak olan zincirli saç tokası yapımı için gerekli olan malzemeler ve yapılışını..

  • Kadınca tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kulak Çınlamasında Maskeleme Tedavisi Nasıl Yapılır 01:29

Kulak Çınlamasında Maskeleme Tedavisi Nasıl Yapılır

Kulak çınlamasının yüzde 95'inde herhangi bir neden bulunamaz. Hasta bu rahatsızlıkla yaşamaya çalışır. Maskeleme yönteminde hastanın kulak çınlamasını baskılayan dış sesler kullanılır. İşitme cihazlarına eklenen belli f..

  • NABIZ tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Renkli Alev Nasıl Yapılır - İlginç Ürün İncelemesi 11:18

Renkli Alev Nasıl Yapılır - İlginç Ürün İncelemesi

Bu videoda elimizde yine llginç bir ürün var. Bu kimyasal bileşimi ateşe attığınızda ortaya son derece dekoratif bir görüntü çıkıyor. Çünkü alevler farklı renklerde, rengarenk yanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır 03:28

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır

Uzun bir aradan sonra aynalı bir manikürle karşınızdayım. Nail dust ya da nail powder genelde kalıcı manikür ya da kalıcı sahte tırnak yapımında kullanılsa da gördüğüm ürünün adı da nail powder olarak geçiyor. Çok popüle..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..

Kokostar Kurabiye Nasıl Yapılır 02:04

Kokostar Kurabiye Nasıl Yapılır

Kokostar Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler: 1 paket margarin ya da tereyağı (250g) 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 50 gr kakao 2 adet yumurta(1 tanesinin beyazını ayıralım) 2 kahve fincanı pudra şekeri (Türk kahvesi ..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi 05:07

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi

Evde taze çökelek yapımı hazırlanışı 3kilo Çiftlik sütü aldım güzelce kaynatıp yoğurdumu mayaladım olunca,bir gece dışarıda beklettim ekşimesini sağladım Çünkü taze çökelek ekşi yoğurtla yapılıyor mutlaka yoğurdunuzu a..

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır 02:31

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3-4 adet pırasa 1 adet havuç 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ (sebzeleri sotelemek için) 2 adet yumurta Yarım su bardağı süt 1, 5 su bardağı mısır unu 1 paket kabartma tozu Tuz Yarım su bardağı sıvı yağ Hazırlanışı;..

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır 03:12

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır

Tencerede kek tarifi 1.1 küçük boy su bardağı şeker, 2 adet yumurta çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1.5 s..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Kıymalı Lazanya Tarifi  Beşamel Sos Nasıl Yapılır 04:02

Kıymalı Lazanya Tarifi Beşamel Sos Nasıl Yapılır

Malzemeler 170gr 10 adet ön pişirmesiz lazanya 100gr rendelenmiş kaşar Beşamel Sosun Malzemeleri Tepeleme 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 50gr tereyağı 1 çay kaşığı tuz Bir tutam karabiber Kıymalı Harcın Malzemeleri 3..

Kabak Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 02:01

Kabak Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartma için ayçiçek yağı 3 adet yumurta İlk olar..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..

Fransız Örgüsü Nasıl Yapılır 03:20

Fransız Örgüsü Nasıl Yapılır

Şık bir saç modeli olan fransız örgüsü nasıl yapılır.Bu ve daha fazlası için lütfen KADINCA kanalımıza abone olmayı unutmayalım:))..

  • Kadınca tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dramatik Arap Makyajı Nasıl Yapılır 06:12

Dramatik Arap Makyajı Nasıl Yapılır

Etkileyici,buğulu bakışlar, iri-büyük gözler için gözalıcı bir Arap makyajı nasıl yapılır.Püf noktaları nelerdir?Videomuzda bulabilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın:İyi seyirler diler..

  • Kadınca tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır!! 06:15

Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır!!

Uzun tırnak kullanmayı seven ama tırnakları çok uzamayan bayanların özellikle tercih edeceği bir alternatif olan protez tırnak uyglaması nasıl yapılır,püf noktalar nelerdir ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz...

  • Kadınca tarafından
  • 2.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peçete ve Akıllı Telefonla İllüzyon Gösterisi Nasıl Yapılır? 01:00

Peçete ve Akıllı Telefonla İllüzyon Gösterisi Nasıl Yapılır?

Garsonluk yapan bir adamın anlatımıyla cep telefonu ve peçete ile illüzyon gösterisi nasıl yapılır?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hızlandırılmış Çekimle Kuş Yuvası  Nasıl Yapılır? 00:15

Hızlandırılmış Çekimle Kuş Yuvası Nasıl Yapılır?

Hızlandırılmış Çekimle Kuş Yuvası - Nasıl Yapılır? Çok güzel bir hızlandırılmış çekimi hep birlikte izliyoruz. İyi Seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Basit Stres Çarkı Yapımı - Nasıl Yapılır 03:30

3 Basit Stres Çarkı Yapımı - Nasıl Yapılır

Dünya çapında trend olan stres çarkının farklı büyüklükte ve renklerde onlarca çeşidi bulunuyor. Stres çarkı kırtasiyeler, oyuncak mağazaları ve internetteki alışveriş sitelerinde 10 ile 50 TL arasında değişen fiyatlarda..

  • JET TV tarafından
  • 1.803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Temizliği Nasıl Yapılır 02:06

Kulak Temizliği Nasıl Yapılır

Kulak çubuğu kullanmaktan kesinlikle kaçınmak gerekir. Peçeteyle kulağın yalnızca dış kısmını temizlemek kişinin kulak temizliği için yeterli olur. Kulağa herhangi bir cisim sokulması önemli problemlere yol açabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce