#Bir koalisyon var

Ne Var Ne Yok 46:29

Ne Var Ne Yok

Murat Akan Ne Var Ne Yok Youtube Kanalına Abone Olmak İçin: http://bit.ly/nevarneyokyoutube Ne Var Ne Yok | Instagram: https://www.instagram.com/nevarneyokbeyaz Ne Var Ne Yok | Twitter: https://twitter.com/nevarney..

  • STUDIO AS tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ 03:38

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Gemilerde Talim Var (Receb'im) İstanbul-Sarı Recep-Muzaffer Sarısözen Gemilerde Talim Var Bahriyeli Yarim Var O Da Gitti Sefere Ne Talihsiz Başım Var Hani Benim Receb'im Receb'im Sarı Lira Vereceğim Alm..

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu 02:49

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Yemenimde Hare Var: Yemenimde hare var Yüreğimde yare var Ne ben öldüm kurtuldum Ne bu derde çare var Of aman aman amman hoş dilli Başında yazması incili Çürüttüm otuz iki mendili Bulama..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon 03:59

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon Pokemon Go çıktığında tüm dünyayı etkisi altına alan çılgın bir oyun haline gelmişti. Fakat zamanla çeşitli sebeplerden sonra oyunun popülaritesi giderek azaldı. Yaklaşık 1 ay içerisin..

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var 03:20

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var

Zehir Gibi Aşkın Var laylalalalalalaaa Bir de içen şaşkın var laylalalalalalaa Aşk der geçerdin Gel de şimdi gör Boş der gülerdin Sev de neymiş gör Tövbe yaradanıma Kul oldum sanki sana Öylesine girdin kanıma ..

Kemal Doğulu - Uzayda Aşk Var 04:05

Kemal Doğulu - Uzayda Aşk Var

Bugün dersi kırıyorum Biraz mola istiyorum Öğren öğren bitmiyor Biraz harcamak istiyorum Bildiğin her şeyi yapmayı yapmak için Yetmez sınırlı zamanlar O zaman belki de bir yerde Başka bir hayat var Neyin telaşı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerin - Beri Gel Gara Göz (Bahçalarda Barım Var) 03:34

Azerin - Beri Gel Gara Göz (Bahçalarda Barım Var)

Bahçalarda Barım Var Iğdır-Fatih Kısaparmak-Erkan Sürmen Bahçalarda Barım Var Bir Heyva Bir Narım Var Galem Gaş Gara Gözlü Hoş Bahışlı Yarim Var Beri Gel Gara Göz Gel Gel Gara Göz Bu Bağrımda Yare Göz Der..

  • PengoTV tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Dinle Mendilimde Kırmızım Var şarkı sözleri ile Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 8.638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Manuş Baba - Haberin Var Mı 03:15

Manuş Baba - Haberin Var Mı

Manuş Baba - Haberin Var Mı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mi? Görüşmecim, y..

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese 03:58

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese

Aramizda daglar denizler mi var Aşilmasi cok zor engeller mi var Seni benden fazla sevenin mi var Söyle bana dönmen neden imkansiz Sanki simdi bensiz cok mutlumusun Ben böyle aglarken huzurlumusun Bu büyük sevdamd..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️ 28:16

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️

????“HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, Genel Kurmay’da var ‼️” ????Önce batıyı sonra doğuyu yıkıp İŞGAL başlatacaklardı! Planları ayaklarına dolandı‼️ ????99 Depreminde de Haarp kullanılmıştı. İklim değiştirebildiği,..

  • STUDIO AS tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EVDE VAR! 20:48

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EV

???? Evinizdeki damacanalar zehir saçıyor! 3:22 ???? Plastik su alırken şişenin altındaki bu işarete dikkat edin! 4:15 ???? Asidik vücut pörsür! 6:17 ???? İçtiğin su midende lıkır lıkır ediyorsa o su ölü sudur! 10:53 ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 8 ay önce
Gönül Yazar  Şikayetim Var Kaderden Yana 04:00

Gönül Yazar Şikayetim Var Kaderden Yana

Şikayetim var kaderden yana Bir avuç kül oldum ben yana yana Allahım ya onu kavuştur bana Yada bir an önce al kollarına Tanrım gönlümdeki muradı versin Sen yanımda olda dert üst üste gelsin Yemin etme boşyere vefa..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Merve Özkaynak Tatil Çantamda Ne Var 13:39

Merve Özkaynak Tatil Çantamda Ne Var

Uzun bir aradan sonra yeni bir Çantamda Ne Var? videosu ile karşınızdayım. Bu defa sizlere 2016 yaz tatilim için hazırladığım Tatil Çantamda Neler var onları gösterdim...

Bahçalarda Barım Var - Sibel Güzel (Azeri) 02:40

Bahçalarda Barım Var - Sibel Güzel (Azeri)

azeri ezgiler arasında en güzeli belki de... Seslendiren: Sibel Güzel Bahçalarda Barım Var Bir Heyva Bir Narım Var Galem Gaş Gara Gözlü Hoş Bahışlı Yarim Var Beri Gel Gara Göz Gel Gel Gara Göz Bu Bağrımda Yare Göz Derdim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçek Hayatta Uygulanan VAR Uygulaması 00:25

Gerçek Hayatta Uygulanan VAR Uygulaması

Dünya Kupasında oldukça önemli kararların alınmasını sağlayan Video Hakem Uygulaması (VAR) gerçek hayata uyarlandı. Kötü bir espri anlayışı ile gerçek hayata uyarlanan VAR için çekilen görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Havuzda Lav Var Havuz Oyunları Yarışmalar Eğlenceli Çocuk Videosu - Dila Kent 10:05

Havuzda Lav Var Havuz Oyunları Yarışmalar Eğlenceli Çocuk Videosu - Di

Havuzda Lav Var Havuz Oyunları Yarışmalar Eğlenceli Çocuk Videosu Dila Kent. Havuzda lav var oynadık. Havuz da Yarışmalar yaptık. Komik anlar yaşadık.Eğlenceli ve çok güzel bir video oldu iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 7.047 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Orhan Ölmez  Sana İhtiyacım Var 05:38

Orhan Ölmez Sana İhtiyacım Var

Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle gitti aklımdan gereksiz sorular Kalbimin sahibisin Aklımın hakimisin Sen ki nefes gibi vazgeçilmezsin Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle sustu aklımdan ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günler geçer ah Başa gelmiş..

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya 02:43

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya

Gözleri Var Ya şarkı sözleri ile Kal yanımda buna ihtiyacım var. Son bir kere kokuna sarılsam ya. Devirip gözlerini günleri saymadan. Gözleri var ya Elleri sımsıcak hani ya Derinden vurur o beni ya Ömrümü adarım yol..

Berkan Aydoğan - Biri Var 02:52

Berkan Aydoğan - Biri Var

Biri Var şarkı sözleri ile Biri var beni kaybetti Bitsin diye çok çaba sarf etti Bu yürek ona sabretti Yalanlarla beni kahretti Biri var beni kaybetti Bu yürek onu aşktan azletti O elindeki en son biletti Kalbim dönmem..