#Bir rafineride büyük bir patlama meydana geldi

Keçiören'de bir binanın bodrum katında patlama- 1’i ağır 2 yaralı 04:59

Keçiören'de bir binanın bodrum katında patlama- 1’i ağır 2 yaralı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 2 katlı Şentürk Apartmanı'nın kömürlüğünde meydana gelen patlamada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Ağır hasar alan bina ekipler tarafından tahliye edildi...

Dijital Kimlikle Büyük Gözaltı! | Ev Hayvanlarından Sonra Sıra Ev İnsanlarına mı Geldi? 16:48

Dijital Kimlikle Büyük Gözaltı! | Ev Hayvanlarından Sonra Sıra Ev İnsa

Ev hayvanlarının çiplenmesinden sonra insanlara da dijital kimlik geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın o açıklaması ne anlama geliyor? Evcil hayvanların çiplenmesi gündemdeyken, insanlara da dijital kimlik g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Merve Boluğur'dan Büyük İtiraf Geldi 04:31

Merve Boluğur'dan Büyük İtiraf Geldi

Eski eşi Murat Dalkılıç'ın Hande Erçel'le aşk yaşamasından sonra magazin muhabirlerinin konuyla ilgili sorularını yanıtsız bırakan Merve Boluğur ne itirafında bulundu...

  • BETA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GECE VAKTİ GELDİ BÜYÜK RÜZGAR UYANDI! 2:28:14

GECE VAKTİ GELDİ BÜYÜK RÜZGAR UYANDI!

Uyan Oğuz Uyan!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Survivor 2018 - 3. Bölüm - Nagihan'ın Büyük Sevinci Geriden Geldi Kazandı 02:08

Survivor 2018 - 3. Bölüm - Nagihan'ın Büyük Sevinci Geriden Geldi Kaza

Nagihan, Nevin ile mücadelesinde geriden gelerek sayının sahibi olmayı başardı. Nagihan aldığı sayının ardından büyük sevinç yaşadı.....

  • BETA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yabancı Delegelerden Tesislere Büyük Övgü Geldi 02:42

Yabancı Delegelerden Tesislere Büyük Övgü Geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 23. İşitme Engelliler Olimpiyat oyunları öncesi basın toplantısı düzenledi...

  • OFSAYT tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzon'da Gol Erken Geldi! Fofana Büyük Hatayı Affetmedi! 00:23

Trabzon'da Gol Erken Geldi! Fofana Büyük Hatayı Affetmedi!

Atiker Konyaspor Trabzonspor maçında maça golle başladı. Okay'ın yaptığı hatayı iyi değerlendiren Moryke Fofana 3. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.....

  • OFSAYT tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin'e En Büyük Darbe Rusya'dan Geldi! 03:04

Putin'e En Büyük Darbe Rusya'dan Geldi!

BM'DEN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜRLER..

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Londra Metrosunda Patlama Anı 00:17

Londra Metrosunda Patlama Anı

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. BBC'nin aktardığına göre terörle mücadele kaynakları olayı 'terör saldırısı' olarak değerlend..

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı 01:41

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı Adana'da Valilik otoparkında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralandı Edinilen bilgiye göre, Adana Valiliği protokol girişine yak..

Endonezya'da petrol rafinerisinde patlama 00:42

Endonezya'da petrol rafinerisinde patlama

Endonezya'da ülkenin en büyük petrol rafinerisi olan Balongan Petrol Rafinerisi'nde büyük bir patlama meydana geldi. Alev topuna dönen rafineride ölen ya da yaralanan olup olmadığına ilişkin bilgi verilmedi...

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Gaziantep'te Patlama 00:47

Gaziantep'te Patlama

Gaziantep'te Patlama Gaziantep 500 Evler Mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi...

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama 02:58

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama

Kocaeli'nde kimyasal madde dolu antrepoda tank patlaması meydana geldi. Alevlerin yükseldiği bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dilovası ilçesinde bulunan kimyasal ürünlerin depolandığı antrepodaki bir tankta ..

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü 00:32

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü Mardin’in Nusaybin ilçesinde yasaklı mahallelerden getirilen molozların döküldüğü alanda demir arayan 1’i çocuk 2 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamada hayatını kaybetti. Ol..

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama 00:16

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki kimya şirketi BASF'nin tesislerinde patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı söyleniyor...

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında 00:39

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında Adana’da valilik otoparkında gelen patlama iş yeri kameralarına an be an yansıdı. Adana’da valilik otoparkında bombalı araçla yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ..

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama 00:59

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama

Halep’teki Noel kutlamaları sırasında patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Cihatçılardan kurtarılan Halep’te çatışmaların ardından ilk kez yapılan Noel kutlamalarında patlama yaşandı. Patlamanın kutlamala..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

New York'ta Patlama 01:37

New York'ta Patlama

ABD'nin New York şehrindeki Manhattan semtinde bir otobüs terminalinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Times Meydanı yakınlarındaki Port Authority Otobüs Terminalinde patlama meydana geldi. New York Polis Depa..

Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu 03:41

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu Gaziantep'te patlama kentin genelinde duyuldu Gaziantep'teki patlamayla ilgili konuşan A Haber muhabiri Ata Gündüz Kurşun Gaziantep'te yaşanan patlamanın kentin büyük bölümü..

Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama  1 Yaralı 00:59

Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama 1 Yaralı

İzmir’in Konak ilçesinde, bir evde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Olayda Suriye uyruklu bir kişi yaralanırken, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın olay yerine gelerek patlama hakkında bilgi aldı...

Londra Metrosunda Patlama 00:53

Londra Metrosunda Patlama

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir metro istasyonunda patlama meydana geldi.İngiliz basınında yer alan habere göre metro istasyonunda patlama olduğu, olay yerine ambulans sevk edildiği belirtildi. Londra Metro gazetesi..

Beylikdüzü'nde Patlama 00:44

Beylikdüzü'nde Patlama

İstanbul Beylikdüzü'nde tüp patlaması meydana geldi. Atrium Çarşı yakınlarındaki patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bölge sakinleri art arda iki patlama sesi duyulduğunu belirtirken olayın ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara'da Patlama 04:14

Ankara'da Patlama

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu 1 işçi hayatını kaybederken, 4 işçi de yaralandı...

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..