#Bir romanya

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pankek Tarifi 10:47

Pankek Tarifi

250 gr un 360 ml süt 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı toz şeker 3 çorba kaşığı erimiş tereyağı 1 tutam tuz 1 çay kaşığı vanilin 1 paket kabartma tozu Bir kaseye 250 gr un , 3 çorba kaşığı toz şeker, 1 paket kabartma tozu..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle 1:45:46

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle

Konusu : Mahmut ve Emrah, İstanbul'daki öğrencilik hayatı yaşayan iki yakın arkadaştır. Mahmut bir gün sevgilisi Kezban'ı kaçırmaya karar verir çünkü Kezban'ın abisi Kürşat ilişkilerine onay vermemektedir. Emrah ailesin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..