#Bir sinema

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:07

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisi, aslında Blair Cadısı projesi ekolünün bir devamı sayılacak konsepte sahip olmasıyla, belki de sinema tarihinde yeni bir janr olarak değerlendirilebilecek içeriğiyle azımsanmayacak bir..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girdi 02:01

Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girdi

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, iki yıldır birlikte olduğu Tuğba Beyazoğlu ile Sarıyer’de yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi.Tiyatro ve sinema oyuncusu Rüzgar Erkoçlar (31), iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu (24)..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı 20:57

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı

Usta oyuncu Hale Soygazi son görüntüsüyle herkesi bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Hale Soygazi'nin yaşını duyanlar adeta şoke oluyor. 1972'de Saklambaç Gazetesi'nin açtığı Türkiye Sinema Güzellik Yarışması'n..

  • BETA tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Ölümcül Deney 6 Film İzle 1:46:40

Ölümcül Deney 6 Film İzle

Resident Evil: The Final Chapter – Ölümcül Deney Final Sinema tarihinin ünlü oyuncu Milo Jovovich ile bütünleşen en başarılı bilim kurgu aksiyon filmlerinden biri olarak lanse edilen Resident Eil serileri, gerçekten de ..

  • PengoTV tarafından
  • 11.775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Ölümlü Dünya - 11 Mayıs'ta Yeniden SinemalardannNesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışar..

  • Khan Owner tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı 00:24

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getir..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..