#Bir sinema

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Pek Yakında Film İzle 2:08:28

Pek Yakında Film İzle

Filmin Konusu Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı Pek Yakında filmi 2 Ekim 2014 tarihinde ülkemizde vizyona girmiş ve yoğun bir ilgi görmüştür. Başrolde yine yönetmenliği ve senaristliği yapan Cem Yılmaz’ı..

  • Tv Series tarafından
  • 17.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Issız Adam İzle 1:50:48

Issız Adam İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başkanlığı 10:54

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başk

Ömer Köylüoğlu'nu Rahmetle anıyoruz. Bir vizyoner, bir önder, bir girişimci ve harika bir örnekti... İlklerin adamıydı. Onu tanıyan herkesin söylediği gibi zamanının 20-30 yıl önünde yaşayan bir insandı. Bu on dakikalık..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolonya Cumhuriyeti  Peker ile Mualla Fragman -2 01:10

Kolonya Cumhuriyeti Peker ile Mualla Fragman -2

aşbakan ziyareti ve il olma vaadi ile uzak diyarlardaki bir beldenin belediye başkanlığını kazanan Peker Mengen, halk bu vaadi unutmayınca başbakanı kendine özgü yöntemlerle beldeye gelmeye ikna eder. Danışmanları ile ya..

 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Death Note Fragman 01:03

Death Note Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Ölüm Notu Fragman 01:03

Ölüm Notu Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor  Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2:18:06

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor Star Wars: Episode VII - The F

32 yıl önce sinema dünyasına damgasını vuran seri kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 7. filmde bir çok yeni karakter filme dahil oluyor. Bunların başına Rey ve Finn karakterleri ön plana çıkmakta. Karanlık Taraf olan İ..

  • Film İzle tarafından
  • 3.861 görüntüleme
  • 8 yıl önce