#Bir sinema

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 1:48:55

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Genç bir avcı olan D'leh uzun bir zaman sonra hayatının aşkını bulmuştur. Güzel bir kadın evolet ile daha mutluluğa erişmeden bilinmeyen bir grup savaşçı tarafından kaçırılacaktır. Bunun üzerine D'leh kadını kurtarmak iç..

Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildi 02:59

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gi

Konu: 13 yaşındaki Nicholas Barclay en son arkadaşlarıyla basketbol oynarken 13 Haziran 1994'de San Antanio, Teksas'da görüldü. Nicholas daha sonra eve gitmedi ve kendisinden bir haber alınamadı. Nicolas’ın ailesi, 3,5 ..

  • JET TV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 6 yıl önce
American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

Bambaşka - Fragman 02:03

Bambaşka - Fragman

Doğa, hayatı çok seven üniversiteli genç bir kadındır ve başına gelen trajik bir kaza sonucu omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyeca..

X  Men Film İzle 2:11:36

X Men Film İzle

X-Men Apocalypse Günümüzde pek çok çizgi roman kahramanı, Örümcek Adam’ ın gişede elde etmiş olduğu başarının ardından birer ikişer sinemaya transfer olmaya başlamıştır. Özellikle de çizgisel dünyaları sinema perdesine a..

  • Tv Series tarafından
  • 6.405 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:39:34

Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Alev Alev, Halit Refiğ'in yönettiği 1984 yapımı sinema filmi. Bir teknenin kaptanı olan Murat'la (Tarık Akan) bir butikte tezgahtar olarak çalışan Alev (Gülşen Bubikoğlu), birbirlerini severler ama o sırada Bodrum'a gele..

  • Tv Series tarafından
  • 37.580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Türk Filmi 2009 İzle 1:29:09

40 Türk Filmi 2009 İzle

Filmin Konusu: Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanı..

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..