#Bir sinema

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Gifted Orijinal Fragman 02:34

Gifted Orijinal Fragman

Hayatı başarısızlıklarla dolu olan Frank Adler karakterini canlandıracak olan Chris Evans, Florida kırsalında yeğeni Mary'yi büyütürken, Mary'nin okula başlamasıyla birlikte hemen yetenekli olarak yaftalanması sebebiyle ..

Captain Underpants Orijinal Fragman 03:11

Captain Underpants Orijinal Fragman

Amerikalı yazar ve illüstratör Dav Pilkey’in aynı adı taşıyan çocuk romanından uyarlama animasyon film. İki afacan çocuk, lise müdürlerini hipnotize eder ve müdürü bir çizgi roman karakteri olan iyi kalpli ve lastik donl..

Kevin Costner Kimdir? 03:18

Kevin Costner Kimdir?

Kevin Michael Costner, ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen. Genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Aldığı Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra oyunculuğuyla 6 kez Razzie ödülüne layık görülmüştür. Fanatik bi..

Cézanne et moi fragman 01:59

Cézanne et moi fragman

Tarihi bir drama, ünlü iki 19. yüzyıl Fransız sanatçı - ressam Paul Cézanne (Guillaume Gallienne) ve yazar Emile Zola (Guillaume Canet) arasındaki ilk buluşmalarından okul arkadaşları olarak şöhret ve yaratıcı rekabetine..

Kayıp Şehir Fragman Çok Yakında 02:32

Kayıp Şehir Fragman Çok Yakında

Gerçek hayattaki dram, 1920'lerde Amazon gizemli bir şehir arama yaparken kaybolan İngiliz kaşif Albay Percival Fawcett, merkezleme...

Balerin Çok Yakında 02:22

Balerin Çok Yakında

Öksüz bir kız balerin olma hayalleri ve o başkası için geçer ve Grand Opera evinde gözbebeğinin pozisyonuna ona taraf Paris, onu kırsal Brittany kaçar..

Doktor Strange Fragman 01:00

Doktor Strange Fragman

Fiziksel ve manevi iyileşme yolculuğuna çıkarken, mistik sanat dünyasına parlak bir sinir cerrahı çekilir...

The Lego Batman Fragman 01:45

The Lego Batman Fragman

Gotham City'i yönetmeyi planlarken, Bruce Wayne normalden daha şüphelilerle uğraşmalı ve kazara onun yardımcısı olmak isteyen genç bir yetimi benimsediğini keşfetti...

Dunkirk 02:11

Dunkirk

Belçika, İngiliz İmparatorluğu, Kanada ve Fransa'dan müttefik askerler 2. Dünya Savaşı'ndaki şiddetli bir savaş sırasında Alman ordusu tarafından kuşatıldı ve tahliye edildi...

Neden O ? Fragmanı 02:33

Neden O ? Fragmanı

Ned Fleming, kızının Silikon Vadisi milyoner erkek arkadaşının söz konusu konuyu ortaya çıkaracağını fark ettiğinde, bir tatil toplantısı raylardan çıkmakla tehdit ediyor...

How to Be a Latin Lover (2017) Fragman 02:23

How to Be a Latin Lover (2017) Fragman

Kendisini 25 yıllık evliliğin ardından terk edip bulurken, zengin yaşlı kadınları baştan çıkarmak için kariyer yapan bir adam..

The Nut Job 2- Nutty by Nature Fragman 02:31

The Nut Job 2- Nutty by Nature Fragman

İlk filmin olaylarını takiben, Surly ve arkadaşları, Oakton Belediye Başkanının, işlevsiz bir eğlence parkının yolunu açmak için evlerini imha etmesini durdurmalıdır...

Mine Fragman 02:00

Mine Fragman

Başarısız suikast girişiminden sonra, bir asker kendisini çölün içinde buluyor. Elemanlara maruz kaldıkça, çölün tehlikelerinden kurtulmalı ve hain durumun psikolojik ve fiziksel zararı ile mücadele etmelidir...

Gupse Özay -Diziler Bana Göre Değil Artık Sinemaya Yöneldim! 01:18

Gupse Özay -Diziler Bana Göre Değil Artık Sinemaya Yöneldim!

Yeni filmi çok yakın bir zamanda görücüye çıkmaya hazırlanan Gupse Özay dizi sektörü benim ilgimi çekiyor ama sinema için her zaman varım açıklamasını yapmış...

  • ANKA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çöpçüler Kralı  Apti Şakir ve Hacer 13:09

Çöpçüler Kralı Apti Şakir ve Hacer

Çöpçüler Kralı, yönetmenliğini Zeki Ökten'in üstlendiği, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Güldürü türündeki bu sinema filminin başrollerini Kemal Sunal, Şener Şen, İlyas Salman ve Ayşen Gruda paylaşmıştır...

Şahin Irmak'tan Film Müjdesi Geldi 01:13

Şahin Irmak'tan Film Müjdesi Geldi

Uuzn süradir ekranlarda göremediğimiz Şahin Irmak'tan hayranlarını sevindirecek, yeni bir sinema filmi müjdesi geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinemada İzlediğimiz Sahnelerde Kullanılan En Güzel Kırmızı Renkleri 03:12

Sinemada İzlediğimiz Sahnelerde Kullanılan En Güzel Kırmızı Renkleri

Sinemada kullanılan renklerin eşsiz güzelliğini bir araya getiren 'The Solomon Society' kanalından üç enfes video...

Sinemada İzlediğimiz Sahnelerde Kullanılan En Güzel  Mavi Renkleri 03:16

Sinemada İzlediğimiz Sahnelerde Kullanılan En Güzel Mavi Renkleri

Sinemada kullanılan renklerin eşsiz güzelliğini bir araya getiren 'The Solomon Society' kanalından üç enfes video...

Kolonya Cumhuriyeti - Gala Görüntüleri 12:20

Kolonya Cumhuriyeti - Gala Görüntüleri

Filmin galasına ünlüler akın etti.Film 21 Nisanda sinema severlerle buluştu. Güldür Güldür yazar ekibinin senaryosunu yazdığı, yine aynı ekipten Murat Kepez’in ilk defa yönetmen koltuğuna geçtiği bu absürt komedide başro..

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drone (2017) Fragmanı 01:49

Drone (2017) Fragmanı

Sürücü pilotu ve aile üyesi Neil (Sean Bean) kariyerini, banliyö memleketinin konforundan, yurtdışındaki ölümcül, gizli görevleri yürütmek için harcadı. Neil, Pakistan'dan gelen (Patrick Sabongui) esrarengiz bir işadamı ..

İç İşleri İzle 1:29:56

İç İşleri İzle

Polisiye drama türünde, İzlanda yapımı film, kuzey sinemasından esintiler içeriyor. Bölgesi, Sırp göçmen Sergei tarafından ele geçirilene kadar Gunnar, İzlandanın en güçlü uyuşturucu patronudur. Gunnar, Sergeiye yaptıkla..

İsyan İzle 1:27:14

İsyan İzle

İsyan izle, İsyan full izle, İsyan hd izle, İsyan türkçe dublaj izle, Dünyada yaşanmış olan en büyük savaş, III. Dünya Savaşı sonlanmıştır ve savaş toplumu zor da olsa savaşın sonuçlarıyla yüzleşmeye koyulmuştur.Savaşın ..

Ooşşt Küpeek 00:44

Ooşşt Küpeek

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Yılmaz Köksal İstanbul Tatili 01:53

Yılmaz Köksal İstanbul Tatili

Yeşilçam'ın en karakter oyuncularından Yılmaz Köksal'ı kaybettik. Sinemada ısrarla hep iyi adamları, ezilen, hor görülen adamları ısrarla gülümseyerek, umutla oynadı. Yüzü, mimikleri, bıyığı ile Yeşilçam'ın sembol yüzler..

Yılmaz Köksal Dağlar Şahini 00:48

Yılmaz Köksal Dağlar Şahini

Yeşilçam'ın en karakter oyuncularından Yılmaz Köksal'ı kaybettik. Sinemada ısrarla hep iyi adamları, ezilen, hor görülen adamları ısrarla gülümseyerek, umutla oynadı. Yüzü, mimikleri, bıyığı ile Yeşilçam'ın sembol yüzler..

Özgürlük Yemini 2 Film İzle 1:40:39

Özgürlük Yemini 2 Film İzle

Savaş sahneleri ilginizi çekecektir. Aksiyonun dur durak bilmediği bir sinema şöleni. Tür: 2014 Filmleri, Aksiyon Filmleri, En İyi Filmler, İmdb 7+ Filmler, Macera Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler Yapım..

  • Tv Series tarafından
  • 2.630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
James Bond 007 Skyfall Film İzle 2:23:09

James Bond 007 Skyfall Film İzle

James Bond 007 Skyfall hd izle, SkayBir çoğumuzun yakından tanıdığı bond'un M'e karşı sadakatinin ölçüldüğü bir sinema şöleni izleyeceğiz... Tür: 2012 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Macera Filmleri, Polisiye Filmleri, Türkç..

  • Tv Series tarafından
  • 8.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Atlı Prensi Barış Manço Olan Kadın 00:45

Beyaz Atlı Prensi Barış Manço Olan Kadın

Afrodizyak etkili parfümü koklayan sevim hanım bir anda kendini düşler aleminde görüyor ve olanlar oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayıp Şehir Z  Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 2:21:13

Kayıp Şehir Z Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Percy Fawcett 1920 yılında çok anlatılan efsana şehirlerden birini bulmak için amazona yolculuk yapar. Percy'den hiç haber alınamamıştır onu bulmak için çok kişi gitsede hiçbir sonuç alamamıştır. Bundan sonra bölgenin is..