#Bir sinema

Aşık Olmayan Yaşamıyor Demektir 01:29

Aşık Olmayan Yaşamıyor Demektir

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Hizmetçi Adayı  Fatma Girik 02:36

Hizmetçi Adayı Fatma Girik

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Kızını Dövmeyen Dizini Döver 01:29

Kızını Dövmeyen Dizini Döver

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Bulunmaz Uşak  Göksel Arsoy 02:11

Bulunmaz Uşak Göksel Arsoy

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..

Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Kolay El Açması Makarna Tarifi 07:55

Kolay El Açması Makarna Tarifi

Temel Makarna Hamuru Malzemeler Hamur İçin; 250 gr un 50 gr durum buğdayı unu (semolina) 2 yumurta 2 yumurta sarısı 1 tutam tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Pişirmek İçin; 1 lt su 1 tutam tuz 1-2 yemek kaşığı terey..

Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı 02:04

Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı

Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekanda iki kadın arkadaşıyla birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı objektifleri karşısında görünce şaşıran Erbil, kadınları tanımadığını söyledi. Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekan..

  • BETA tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lokma Tarifi 05:38

Lokma Tarifi

Malzemeler1 su bardağı un 1/2 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz Kızartmak için:2,5 su bardağı ayçiçek yağı Şerbeti için:3 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su 1/2 adet ..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Gökhan Türkmen - Aşktır 04:03

Gökhan Türkmen - Aşktır

Başka bir hikaye var gözlerimizde Yarım kalmış hep defterlerimizde Yüzünü görmekten hiç mi hiç bıkmamışsın Bir eldin verdin, şimdi o el tam yüreğimde Ne olur, ne olur o gözlerin hiç kısılmasın Bir bakmışsın yanı başında..

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..