#Bir sinema

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans) 05:13

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans)

Sezen Aksu. Sezen Aksuya dair sayfalarca yazsak yetersiz kalır. son çocukluğumun son süper kahramanıydı kendisi. yıl 1991 de dinlediğim, Gülümse, Gidiyorum, Vazgeçtim Şarkıları unutulmazlarım. 24 yaşlarımda Pop star yarı..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla Süsledi 03:58

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla

İlk oyuncağına 40’lı yaşlarda sahip olan Ecevit Çalışkan Kadıköy’deki evinin dış cephesini oyuncaklarla süslüyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Yeldeğirmeni Mahallesi’nde yaşayan Ecevit Çalışkan isimli vatandaş evin..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020 Suç Filmleri 720P HD İZLE 1:50:41

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020

YENİ KANALDA YENİ FİLMLER ( NETFLİX FİLMLERİ )YAYINDA LİKE ATIP ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN FİLMLERİ PAYLAŞIN DESTEK OLAN VE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM. FİLM İSMİ TÜRKÇE ➤ ADALET PEŞİNDE FİLM ..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde- 03:03

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde-

Söz : Yiğit Mahzuni - Savaş Can Kula Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Prodüktör: Yiğit Mahzuni - Mert Altınkaya Yönetmen: Ali Erkan Öztürk Işık Şefi:Emre Çakıroğlu Sözler ..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EVDE VAR! 20:48

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EV

???? Evinizdeki damacanalar zehir saçıyor! 3:22 ???? Plastik su alırken şişenin altındaki bu işarete dikkat edin! 4:15 ???? Asidik vücut pörsür! 6:17 ???? İçtiğin su midende lıkır lıkır ediyorsa o su ölü sudur! 10:53 ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
Özgün - Öpücem (Official Video) 03:45

Özgün - Öpücem (Official Video)

Söz: Onur Koç Müzik: Onur Koç Bir kerecik olsun kendiliğinden sakin mutlu uyansam Birkaç saat rahat bıraksan huzurumu anlatamam Kaç haftadır bir nefes aldırmadın ama karşındaki de insan Bir gün gelir kendimi tutama..

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demir Demirkan - Kahpe 04:20

Demir Demirkan - Kahpe

İçimde bir boşluk var neyle doldursam Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Alem oyuncu olmuş, sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe x 2 [Nakarat] x 2 Yürüsün üstüme gelen gelsin Bırakıp ortama giden..

İdo Tatlıses - İşimi Bilirim 03:47

İdo Tatlıses - İşimi Bilirim

Daha Şimdi Kalktım Ben Yataktan Neler Söylemişsin Sen Arkamdan… Sana Bunları Var Mı Hiç Yaşatan Dünyada Cenneti Senin Önüne SunanDur Beni Bekle Bir Tek Sözüne… Dünyayı Durdururum Ben Gel Kız Etme Kalbini Dinle Bir Gün Bi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zengin Kızın Şoför Seçimi 01:45

Zengin Kızın Şoför Seçimi

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Şoförün Ayak Oyunu 01:18

Şoförün Ayak Oyunu

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Little Stranger Orijinal Fragman 02:45

The Little Stranger Orijinal Fragman

“The Little Stranger” köy doktoru olarak epey bir saygınlık kazanan Doktor Faraday’e odaklanıyor. Bir hizmetçinin oğlu olan Faraday, 1947 yılının sıcak bir yaz günü bir zamanlar annesinin çalıştığı Hundreds Hall’daki bir..

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap 05:01

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap

Hesap şarkı sözleri ile... Sözlerim akıldan önce bir karanlık perde Emanetimdir yüreğim onu ellere verme Arzuladım gölgenin en koyu rengini Düştü gururum bir sabah tepeden dibe Bir yanda tövbeler bir yanda öfkeler Bi..

J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce