#Bir sinema

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10) 06:13

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10)

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Şarkı Sözleri Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey ) 1:47:58

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey )

Son derece zengin bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlarındaki 3 çocukları, muazzam bir gelecek ile yetim kalmışlardır. Kendilerine kalan bu büyük mirası, anne ve babalarının bir yangında can vermelerinin ar..

  • PengoTV tarafından
  • 12.527 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metrese Öldüresiye Dayak 01:48

Metrese Öldüresiye Dayak

Tayland’da kocasının kendisini aldattığı kadını bulan sinirli eş, kadını Muay Thai adı verilen oldukça güçlü bir dövüş sporu yöntemiyle öldüresiye dövdü. Şok eden görüntüler Tayland’ın başkenti Bangkok’tan… Kocasının m..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.373 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum 04:17

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum

Yorgunum hatırlamaktan Hangi bir günahıma yanayım Kendine düşman bin pişman Bulabilsem yalvarayım Bu dünyanın aşk bilgisi Bir kara tahta silgisi Nefsimin yenilgisi Sonsuza dek cezalıyım Ey benim dikenli yolum Çocukluğu..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki 04:26

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki

Seni ben unutmak istemedim ki Uzayan yollara neden inandın Sevenler verdiği sözden döner mi Şu yalan yıllara neden inandın Seni unutsaydım bekler miydim hiç Bir derdime bin dert ekler miydim hiç Şu sonsuz hasreti ..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Ödül - Ada 04:01

Ödül - Ada

Bir “Son”,sebep olur her başlangıca, Bir “Son”,yanına usulca sokulunca, Gidersen,yanılıp kendinden çok uzağa, Geri dönüş yolun,uzar uzadıkça. Gel buradan gidelim,bir çılgınlık edelim, Yanımıza Üç-Beş şey alıp,bir Ada’ya..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı 02:05

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı

Çorum’da her gün sığırcık kuşlarının gün batımındaki ahenkli dansı doyumsuz bir görüntü oluşturuyor. Her akşam yüzlerce sığırcık kuşu gökyüzünde çeşit çeşit geometrik şekil çizerek adeta dans ediyorlar. Özellikle akşam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Haziran 2017) 01:02

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Hazira

Transformers serisinin son halkası Transformers 5: The Last Knight'in yeni fragmanı Super Bowl organizasyonunda yayınlandı. Muazzam bütçesi ve daha da muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın fragmanında, spekülasy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:27

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE BRATVA Arrow izle 1080p 720p yabancı dizi izle full kalitede. Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.758 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın 01:41

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın

Çıkan yangında dumandan etkilenen bir mahkum ve bir gardiyan hastaneye kaldırıldı. Yangın Çilimli ilçesinde ki Düzce Ceza İnfaz Kurumunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cezaevinde bir suçtan dolayı tutuklu bulunan ..

Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce