#Bir türlü aracını park edemeyen sürücü kriz geçirdi

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Buza Yapışmış Vücudu ile Hareketsiz Bir Şekilde Duran Kediyi Kurtaran Güzel İnsanlar 07:34

Buza Yapışmış Vücudu ile Hareketsiz Bir Şekilde Duran Kediyi Kurtaran

Soğuk Rusya ikliminde buzlu bir alana hapsolan kedi güzel insanlar tarafından kurtarıldı. Buzun vücudunun bir kısımını esir alması ile hareket edemeyen kedi sıcak su yöntemi ile buzlar eritilerek kurtarıldı...

  • Cowboy tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Aslan Kontrolden Geçti! Galatasaray'dan Bir Transfer Daha! 00:18

Yeni Aslan Kontrolden Geçti! Galatasaray'dan Bir Transfer Daha!

Yaz transfer döneminin en hızlı takımı olan Galatasaray, Mathias Olivera'yı sağlık kontrolünden geçirdi. Sarı kırmızılılar, 19 yaşındaki Uruguaylı sol beki İstanbul'a getirip sağlık kontrolünden geçirdi. Oyuncunun kulüb..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tipik Bir Rus Trafik Kazası 00:24

Tipik Bir Rus Trafik Kazası

Off Road yarışmaları seyretmeye giden taraftar aracını yakın yere park edince..olanlar oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Alkollü Otoyolu Bir Birine Kattı 00:57

Alkollü Otoyolu Bir Birine Kattı

ABD'de kontrolünü kaybeden bir sürücü, lüks kamyonetiyle otoyolu birbirine kattı. ABD'nin Wisconsin eyaletinde alkollü araç sürücüsü otoyolda kontrolünü kaybedip bariyerlere çarptı. Dev elektrik direklerini deviren sürüc..

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser 00:29

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Finlandiya'da bir araç kalabalığa daldı 00:38

Finlandiya'da bir araç kalabalığa daldı

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de kaldırama çıkan bir araç 7 kişiyi yaraladı. Yaralılardan 3'ünün durumu ciddi olduğu belirtildi. Kaza cuma günü meydana geldi. Bir metro istasyonu yakınlarında, direksiyon hakimiyetini..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Yol Kenarında Kapınızı Açarken Bir Kez Daha Düşünün 00:23

Yol Kenarında Kapınızı Açarken Bir Kez Daha Düşünün

Yol kenarına park eden sürücünün bir anda kapıyı açması feci kazaya davetiye çıkardı. Aracın kapısı motosiklete çarpınca yere savrulan sürücü, traktörün çektiği römorkun tekerlekleri altına girdi. Adam kazayı yaralı olar..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitirdi 01:05

Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitird

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan bir ortaokuldaki silahlı saldırıda üç kişi yaşamını yitirdi. San Bernardino şehrinde bulunan North Park Ortaokulu’nda yaşanan olayda 53 yaşındaki saldırgan C..

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle 1:48:36

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle

Yönetmen:Ritesh Batra ve Senaryo:Julian Barnes, Nick Payne yer aldığı Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending filmi Dram, Gizem türünde 01 Mart 2017 (ABD) 'de yayınlanmış İngiltere yapımı bir filmdir. Yıllar önce bir ev..

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu 01:08

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Pekin'de Çinli yetkililerle Kuzey Kore meselesini görüştüğü saatlerde Pyongang yeni bir roket denemesinde bulundu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yüksek itme gücüne sahip olduğu be..

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik 55:55

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik… 03:01

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik…

Abdullah Özyetiş hayvancılıkla uğraşan bir Ankaralı... Ama Özyetiş'in ahırında sadece hayvanları yok. Bir de klasik otomobili var. 1955 model aracını kendi restore eden Özyetiş, hayvanlarına da aracına da evladı gibi bak..

Katar Krizi Yeni Bir Boyuta Geldi - Bahreyn Arabuluculuk Teklif Etti 04:01

Katar Krizi Yeni Bir Boyuta Geldi - Bahreyn Arabuluculuk Teklif Etti

SON DURUM Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ile Yemen hükümetleri, Libya’daki Tobruk yönetimi ve Maldivler'in IŞİD ve El Kaide'yi güçlendiği iddiasıyla diplomatik ilişkiyi kestikleri Katar'dan ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Müthiş Bir Araç 00:50

Müthiş Bir Araç

Kara, su ya da buz olsun, hiçbir şey bu yeni arazi aracını durduramaz..

Özcan Deniz - Bir Dudaktan 03:21

Özcan Deniz - Bir Dudaktan

Balık,rakı,roka var soframda Kuşlar da uçuşuyor dallarda Bir şarkı söylüyor kız fonda Bir sen yoksun ortamda Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Yağmur yağa..

Hollanda'daki Vinç Hotel'de Bir Gece - Geceliği 6000 TL 13:17

Hollanda'daki Vinç Hotel'de Bir Gece - Geceliği 6000 TL

Melih, Hollanda'nın en pahalı olan Crane Hotel Faralda'da, yani Vinç Otel'de bir gece geçirdi. Bu otelin özelliği adından da anlaşılacağı üzere odalarının bir vinçin üzerinde olması...

  • JET TV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için 25 metre uzunlukta bir direğin üzerine yerleştirdiği fıçının içerisinde yaşıyor. 02:03

Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na gi

Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için 25 metre uzunlukta bir direğin üzerine yerleştirdiği fıçının içerisinde yaşıyor.Bu tartışmasız kimsenin bilmediği bir dünya rekoru. Ancak Gü..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..