#Bir türlü Ölmeyen Çocuk

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle 1:01:55

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, köylüye zulmeden eşkıyalara karşı koyan maskeli bir adamın hikâyesini anlatır. Bir adam üç oğluyla eşkıyalık yaparak köylüye zulmetmektedir. Köyün ağası oğlu Mehmet’e yazmış, bir an evvel köye gelmesini i..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.563 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.555 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Timur D - Bir Milyon 02:00

Timur D - Bir Milyon

Bir Milyon şarkı sözleri ile Hey hey hey kime diyom, kime kime kime Seni düşününce kafam hep bir milyon bir milyon Hey hey hey kime diyom, kime kime kime Seni düşününce kafam hep bir milyon bir milyon Sugababe meine P..

Kırmızı Işıkta Geçen TIR'ın Bir Çocuğu Ezdiği Korkunç Kaza 00:50

Kırmızı Işıkta Geçen TIR'ın Bir Çocuğu Ezdiği Korkunç Kaza

Çin'de gerçekleşen korkunç kazada bir çocuk arabasının içinde arkasında bir kadın tarafından itilerek karşıdan karşıya geçmeye çalışılıyor. Ancak kırmızı ışıkta geçen TIR çocuğu arabasıyla birlikte altına aldı. Kazadan s..

  • PengoTV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gecenin Bir Vakti Bebeği Uyandırıp Odadan Kaçmasını Sağlayan Kapıyı Açan Suç Ortakları 00:43

Gecenin Bir Vakti Bebeği Uyandırıp Odadan Kaçmasını Sağlayan Kapıyı Aç

Bu evin ebeveynleri yeni yürümeye başlayan çocuklarının odadan kapıyı açarak nasıl çıktığını bir türlü anlayamadı. Nasıl olduğunu öğrenmek için de odaya gizli bir kamera koydular. Gizli kameranın kaydettiği görüntüleri i..

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda 03:10

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda dinle Talihsiz Bir Sevda! Seni gördüğüm o anda Birdenbire içimde sızı hissettim Birdenbire kalbimin içinde fırtınalar esti Daha ne olup bittiğini anlamadan Kolunda birini gördüm O an an..

  • Candy tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Alpi ve Arkadaşları  Mini Mini Bir Kuştu Pencereme Konmuştu 01:48

Alpi ve Arkadaşları Mini Mini Bir Kuştu Pencereme Konmuştu

Alpi ve Arkadaşları Mini Mini Bir Kuştu Pencereme Konmuştu çocuk şarkıları dinle..

Sevimli Dostlar Sen Hiç Gördün Mü Üç Kulaklı Bir Adam 02:19

Sevimli Dostlar Sen Hiç Gördün Mü Üç Kulaklı Bir Adam

Sevimli Dostlar Sen Hiç Gördün Mü Üç Kulaklı Bir Adam çocuk şarkıları dinle..

Savaştan Kurtardığı Oyuncak Ayıcığını Bir An Olsun Elinden Bırakmadı 04:15

Savaştan Kurtardığı Oyuncak Ayıcığını Bir An Olsun Elinden Bırakmadı

Rusya'nın saldırmaya devam ettiği Ukrayna'da yetimhanelerde kalan 159 çocuk uçakla Antalya'ya geldi. Kafilede yer alan 7 yaşında bir çocuk ise savaştan kurtardığı oyuncak ayıcığını bir an olsun yanından ayırmadı...

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Babanın Bir Çiftliği Var 10:32

Ali Babanın Bir Çiftliği Var

Ali babanın bir çiftliği var, Çiftliğinde kuzuları var. Mee mee diye bağırır. Çiftliğinde Ali babanın. Ali babanin bir ciftligi var, Çiftliğinde inekleri var, Möö möö diye bağırır, Çiftliğinde Ali babanın. ..

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

Bütün Bir Kış Hastalıklardan Korunmanın Yolu 00:59

Bütün Bir Kış Hastalıklardan Korunmanın Yolu

Hastalıktan bir türlü kurtulamadığımız kış ayının en lezzetli şifası burada! Bol bol baharat ile sizi hastalıklardan bütün bir kış koruyacak bu içecek içinizi ısıtacak..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızlık Tarihinde Bir İlk 01:27

Hırsızlık Tarihinde Bir İlk

SAMSUN'DAKİ BİR MARKETTE 1 YILDIR ÇOK İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR... BİR HIRSIZ GELİP GİDİP DETERJAN KUTULARININ KAPAKLARINI ÇALIYOR... VE HER NE HİKMETSE BİR TÜRLÜ YAKALANAMIYOR...

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:16:57

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ağabeyini evlendirmek istediği kadına âşık olan bir adamın hikâyesini anlatır. Sabri, Ekrem ve Turan kardeşler hurdacılık yaparak üç yıl içinde zengin olurlar. Bu süre içinde Sabri sevgilisi Leyla ile hiç..

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ... 01:28

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ve hükümetleri bunu önlemek için “agresif” önlemler almaya çağırdı.“Her ülke ilk vakasına, ilk kümesine, toplumun bulaşma..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..