#Biraz ekşın

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Salih Yılmaz-Lusnika 03:29

Salih Yılmaz-Lusnika

Salih Yılmaz - Lusnika - Dolunay Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Hemşince Meg ağçikme hazai Kiçme darin bidziga Arçiu haz ağadzes Himi marğan onuşa Lusnikan lusazcuni Lerine oğnuknive Baç enelu ge..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri 04:15

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi Hiç önemi kalmadı üzen, kalan, giden kimdi Senden çoktan umudu kestim ama Ellerimde hal..

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video 02:13

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video

Narval veya diğer adıyla denizgergedanı, balinalar takımının Monodontidae familyası içindeki Monodon cinsinin tek türüdür. Yaşam alanı arktik denizler olan bu deniz memelisi, 70° K enleminin güneyinde nadiren görülür.Yet..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül 03:55

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül

Mutsuzluğumu al götür Ben başedemedim hayat Kendimi ele verdim Sen söyle az mı çektim Yetmedi kesmedi mi Bu kader, kedere hazır ve nazır Hilafsızdır, ortaksızdır Ah be gönül çeyrek gönül Ah yarıma razı gönül Zaman kırsın..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

BURAY - BU GECE 04:03

BURAY - BU GECE

Buray Sahiden Şarkı Sözü Sahiden Sevmemiş Beni Meğerse Bilmeden Geçmişim Hayatından Bir Iz Bırakmadan, Bir Söz Bırakmadan Sahiden Doğruymuş Söylenenler De Bir Defa Çıkmamış Adım Ağzından Sahiden Bi Hiçmişim Nazarında Ö..

Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi 09:03

Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi

Diyarbakır Usulü Kibe Bumbar Tarifi İçin Malzemeler 2 tane kibe 5 tane bumbar (sucuk) İçinin malzemesi 250 gr kuzu kıyma Biraz kuyruk yağ Yarım kilo karacadağ pirinç 2 tane büyük kuru soğan rengi kırmızı olana kadar Bib..

çocuk şarkıları - helvacı helva şeker lokum bu helva 02:26

çocuk şarkıları - helvacı helva şeker lokum bu helva

helvacıya gidelim biraz helva yiyelim tanrı bize şevkat vermiş biz ona şükür edelim tanrı bize şevkat vermiş biz ona şükür edelim helvacı helva şeker lokum bu helva helvacı helva şeker lokum bu helva şeker lokum bu helva..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.473 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Nükhet Duru - De 04:00

Nükhet Duru - De

Bana güzel bi şey söyle içinde bi umut olsun Gözlerim değilse de kalbim inanadursun Dün akşam çok yağmur yağdı Gelemedim üzgünüm de Rüya Tabirleri Aklım sende kaldı amma arayamadım de Kapılarda durma öyle Gir içeri sarıl..

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle 00:26

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle

Ankara Metrosu’nda ananas gezdiren kadın, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ankara Metrosu’nda çekilen görüntülere göre, Elif Usta isimli bir kadın, zincirle bağlanmış ananası evcil hayvan gibi gezdirdi. Görüntüler sosya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Ali Baran - Söyle 02:22

Ali Baran - Söyle

Sözleri: Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha..

Ali Tolga - Hadi Gülümse 03:26

Ali Tolga - Hadi Gülümse

Çok zaman geçti görüşmeyeli sevgilim Aklımdan hiç çıktın mı ki hiçbir an benim Belki beni yanlış anladın biraz kesin Ama en güzeli affet artık böyle bitmesin Aylar geçti günler sensiz açmıyor güller Yüzümdeki pişmanlığ..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Pink Floyd - Comfortably Numb 06:37

Pink Floyd - Comfortably Numb

Hello? Merhaba, Is there anybody in there? İçerde kimse var mı? Just nod if you can hear me. Yalnızca başını salla beni duyabiliyorsan Is there anyone home? Evde kimse var mı? Come on, now. Hadi ama, I hear you'..

Beyin Yakan 8 İnanılmaz Göz Yanılması ! 04:04

Beyin Yakan 8 İnanılmaz Göz Yanılması !

lizyon gerçek bir nesnenin, duyular üzerindeki izlenimlerinin yanlış değerlendirilmesi olarak bilinmektedir ve büyük küçük herkesin ilgisini çekmektedir. Ve bizde sizler için ilgi çekici ilizyonları derledik, iyi deyirle..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Feride Hilal Akın - Söyle 02:23

Feride Hilal Akın - Söyle

Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha dur ..