#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Efsane Can Acıtan Meydan Okuma 03:49

Efsane Can Acıtan Meydan Okuma

Kyron Dryden ve arkadaşları birbirlerine en olmadık şekilde meydan okuyorlar. Top That Challenge ismini verdikleri meydan okuma olaylarında, canlı balık yemekten meme ucuna çivi çakmaya kadar akıl sınırlarımızı zorlayan ..

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dil Bozukluğu Nedir 00:40

Dil Bozukluğu Nedir

Dilin biçim, içerik ve kullanım olmak üzere üç boyutu var. Dil bozukluğu bu üç boyuttan biriyle ilgili problemlerin görülmesi olarak tanımlanabilir. Dilin biçim, içerik ve kullanım boyutlarını anlamayla ilgili sorunlar a..

  • NABIZ tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler 03:14

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler

Business Planet’e hoşgeldiniz. KOBİ Toplantıları 2016’dayız ve konumuz Avrupa’nın sürdürülebilir rekabet edebilirliğini ve yenilikçi ürünler yaratmasını sağlayacak “Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler”. Bunlar arasında n..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

Artikülasyon Bozukluğu Büyüyünce Düzelir Mi 01:28

Artikülasyon Bozukluğu Büyüyünce Düzelir Mi

Artikülasyon bozuklukları kimi zaman büyümeyle düzelebilir. Artikülasyon gelişimsel bir süreç olduğundan bazı seslerin kazanılması için belli yaş aralıkları var. Örneğin; m ve b sesleri erken yaşlarda kazanılırken r sesi..

  • NABIZ tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koşu Bandında Bir Köpek 00:11

Koşu Bandında Bir Köpek

Hayvanlarda formunu koruya bilir ne var yani bunda . Aynen çok mantıklı bir cümle...

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Narsisistik Kişilik Bozukluğunun Özellikleri Nelerdir 01:16

Narsisistik Kişilik Bozukluğunun Özellikleri Nelerdir

Narsisistik kişilik bozukluğu, çoğunlukla erkeklerde görülür. Narsisistik kişilik bozukluğu olan kişi, kendisini üstün görür ve çok önemser. Diğer insanları önemsiz ve değersiz görme eğilimleri olur. Tüm bu durumların te..

  • NABIZ tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Gökhan Özen - Sitemkar 03:45

Gökhan Özen - Sitemkar

Benle Çıktığın Yolu Benle Bitirmedin Benim Kara ünlerimi Göğüslemedin Ne Benimle Ağır Konuş Nede Beni Buna Mecbur Et Ben Sitemkar Değilim Ben Gül Dalı Değilim Eğileyim Ben Dana Ne Diyeyim Git Gözünü Seveyim Belki Bir Gün..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Neden Küfrederiz 02:59

Neden Küfrederiz

Neden Küfrederiz? Neden yarışmada küfreden , canlı yayında küfreden, sevince küfreden, kızınca küfreden, komik küfür eden, insanlar var? Hilal Şefkatli bu komik videoda küfrediyor mu? Küfrediyorsa Neden? Peki haklı mı?..

Şarkıcı Hatice'ye İş Adamı 100 Bin Dolar Teklif Etti Fatih Altaylı Küplere Bindi 08:58

Şarkıcı Hatice'ye İş Adamı 100 Bin Dolar Teklif Etti Fatih Altaylı Küp

Son dönemde sosyal medyada yaşanan taciz ve çirkin tekliflere kendisinin de çok sık maruz kaldığını söyleyen Hatice, Bir sürü mesaj yazanlar var. Dubaili bir işadamı yazmıştı ve bana utanmadan 100 bin dolar teklif etti...

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici Tarkan Ve Mustafa Sandal Şarkısı İle Geliyor 01:18

İrem Derici Tarkan Ve Mustafa Sandal Şarkısı İle Geliyor

İrem Derici Mustafa Sandal'ın Sana Ihtiyacım Var Şarkısı ile Geliyor.....

  • BETA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Yazacak Yıldız Okuyacak 08:10

Sezen Yazacak Yıldız Okuyacak

25 yıl aradan sonra barışan Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe'den yeni haber var.....

  • BETA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Slenderman Orijinal Fragmanı 02:28

Slenderman Orijinal Fragmanı

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

Intel Compute Stick İncelemesi 34:52

Intel Compute Stick İncelemesi

Intel'in Compute Stick'i daha önce incelediğimiz aynı formattaki stick'lerden farklı. Modeline göre içinde Windows 8 ya da 10 ile geliyor. Bağlayacağınız ekranı Windows PC'ye çeviriyor. Ama önemli detaylar var bilmeniz g..

  • BETA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Migren Nasıl Tedavi Edilir 01:32

Migren Nasıl Tedavi Edilir

Migrenin iki türlü tedavisi var. Bunlardan biri ağrı başladığı zaman ağrıyı ortadan kaldırmaya yönelik tedavi. Diğeri ise ağrının gelmemesi, seyrekleşmesi ya da hafif geçmesi amacıyla başvurulan tedavi. Ağrı seyrek gelse..

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Migrenin Nedenleri Nelerdir 01:35

Migrenin Nedenleri Nelerdir

Migrenin nedenleri kesin olarak tanımlanamıyor. Ancak bu konuda farklı görüşler var. Migrenin beyin nöronlarıyla ilgili olduğu ve epilepsinin bir türü olduğu söyleniyor. Özellikle auralı migrenlerin damarlarla ilgili bir..

  • NABIZ tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..