#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Survivor 2018 85. Bölüm Fragmanı 01:04

Survivor 2018 85. Bölüm Fragmanı

İçimde birikmiş bir kamyon öfke var! | 85. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018'de Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül oyununda karşı karşıya geliyor. Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de....

Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Ünlüler'de Kriz Devam Ediyor Kimse Kimseyle Konuşmuyor 85. Bölüm Survivor 2018 00:58

Ünlüler'de Kriz Devam Ediyor Kimse Kimseyle Konuşmuyor 85. Bölüm Survi

Yaşanan gerginlikler nedeniyle Ünlüler'in sahilinde sessizlik var. Ünlüler takımı aralarında yaptıkları konuşmalarda Turabi'yi eleştirdiler.....

  • BETA tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Lezzetli Balık Köftesi Nasıl Yapılır 04:44

En Lezzetli Balık Köftesi Nasıl Yapılır

Bu videomda size süper lezzetli bir balik köftesi tarifim var...

Sosisli Patates Çorbası 02:46

Sosisli Patates Çorbası

Bu videomda size nefis bir corba tarifim var...

Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve 04:40

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve

Kuyu başına vardım Zeynebi görem diye Nasıl haberin almışsa dayı emmi hep orda Dediler ne ararsın kızı almak mı istersin Sana bir çift sözümüz var hele buysa niyetin İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin Ba..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan' 01:00

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan'

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezan en-Neccar, gözyaşları arasında ..

Lise Öğrencilerinin Hava Attığı 16 Şey 04:30

Lise Öğrencilerinin Hava Attığı 16 Şey

Bu videoda lise öğrencilerinin hava attığı şeyler var. Kopya çekmek, gömleğini dışarı çıkarmak, kravatını gevşetmek, okula araba ile gelmek, okula yakın oturmak, okulu kırmak, devamsızlığının çok olması, disipline verilm..

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlüler'de Dokunulmazlık Oyunu Hesapları Onlardan İki Kişi Sokalım 88. Bölüm Survivor 2018 03:31

Ünlüler'de Dokunulmazlık Oyunu Hesapları Onlardan İki Kişi Sokalım 88.

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında ikinci raundu alıp karşı taraftan iki eleme adayı düşüncesi var. İşte o planlar.....

  • BETA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akşener Yaptığı Gafla Alay Konusu Oldu 00:08

Akşener Yaptığı Gafla Alay Konusu Oldu

İyi Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener canlı yayında büyük bir gafa imza attı. Bizde bir atasözü var, komşun açken sen tok uyuyamazsın diyen Akşener'in sözleri sosyal medyada alay konusu oldu...

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:34

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Bir ihanet, cazibe ve cesaret öyküsü olan Kutsal Oyunlar'ın fonunda Mumbai'nin birbirinden farklı mekânları var. Dizinin başrollerini Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui ve Radhika Apte üstleniyor. Yönetmen koltuğundaki i..

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La 03:19

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La Şarkı Sözleri Ne göründüğüm gibiyim Ne sandığın kişiyim Bırak onlar konuşsun Umrumda değil benim Sanma burnum havada İnanma masallara Baloya maske şartı koymuş herkes aslında ..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Yumurta Kabuğu Nasıl Soyulur 02:01

Yumurta Kabuğu Nasıl Soyulur

Yeni bir püf noktası videosu var bugün. Kahvaltıların en keyif kaçıran kısımlarından biridir sanırım haşlanmış yumurtaların kabuğunu soymak. Hele bazen öyle inatla yapışır ki o kabuk yumurta yediğinize yemek istediğinize..

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto 01:44

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto

Mardin'de esnaf, seçim bürosu açılışında bayrak asmayan HDP'lileri iş yerlerine ve araçlarına bayrak asarak protesto etti. Bir vatandaş da HDP'lilere ses sistemiyle mehter marşı dinletti. Esnaflardan Kamil Mungan, 7 /24..

Pera - Sensiz Ben (Official Video) 04:31

Pera - Sensiz Ben (Official Video)

Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin Kırık cam misali hatalarım acıtır se..

Ariana Grande - Problem ft. 03:27

Ariana Grande - Problem ft.

I got one more problem with you girl Seninle bir sorunum var kızım Aye Aye Baby, even though I hate ya Bebeğim,senden nefret ettiğimi düşünsem de I wanna love ya Seni sevmek istiyorum I want you-u-u Seni istiyorum And ..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Ceylan - Entarisi Dım Dım Yar 04:03

Ceylan - Entarisi Dım Dım Yar

Entarisi dım dım yar Gelir diye umdum yar Yatsıya kadar bekledim Gözlerimi yumdum yar Hım hım hım da hım hım yar Vıy vıy vıy vıy da vıy vıy yar Hımı hımı hım da hım hım yar Vıy vıy vıy da vıy vıy yar Entarisin ..

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet 06:26

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet

Sıcacık ramazan pidesinin keyfine doya doya varacağınız dört farklı sulu yemek tarifimiz var sizin için: Analı kızlı, fırında yaz güveci, şorbik ve Harput köftesi! Anadolu'nun birçok yerinde yapılan ama özellikle Adana ..

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif 04:58

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif

İftara ne pişirsem? diye düşünüp karar verememiş olanların imdadına koşacak birbirinden pratik 4 tarifimiz var: Tel şehriyeli patates köfte, fırında patates mücveri, patates röşti ve patates paçası! Üstelik hepsi her ha..

Dudaklarına Dolgu Yaptıran Balık 00:59

Dudaklarına Dolgu Yaptıran Balık

Başlığa bakım Allah aşkına balık nasıl dudaklarına dolgu yaptırsın diyorsunuzdur ama balıkların dudaklarımı var ha random...

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Her Eve Lazım Stres Topu 00:29

Her Eve Lazım Stres Topu

Bu videoyu sizinle paylaşmak istedim. Özellikle Türkiye'de herkesin böyle bir şeye kesinlikle ihtiyacı var. Dolmuşçusu bir yandan, motorcusu bir yandan, siyasetçisi bir yandan... Bunun satıldığı bir yer varsa linkini aşa..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce