#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi 03:42

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi

Yılbaşı öncesi alışveriş şenliğinde görüntülenen Seren Serengil, UçanKuş Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. UçanKuş Tv kameralarının yakaladığı pişti ve eski sevgilisi Özay Bakır hakkında konuştu. Önceki günlerde kavgalı ..

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Bülent Ersoy Tarkan İmzalı Şarkıyla Geliyor 02:41

Bülent Ersoy Tarkan İmzalı Şarkıyla Geliyor

Megastar Tarkan ve Bülent Ersoy, önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’ta bulunan stüdyosunda görüntülendi. Ersoy: “Tarkan’ın, Ümit Hırsızı şarkısını okuyorum. Ocak’ta biteceğini düşünüyoruz.” dedi. Tarkan ve Bülent Ersoy..

  • BETA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güvenlik şans meselesi değildir 00:10

Güvenlik şans meselesi değildir

Evet.... Orada millet var .... Şansa güvenmek bu sefer işe yaramış olabilir... Ama gerçekten şansınızı fazla zorlamayın..

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türk milletinin başı sağolsun 00:28

Türk milletinin başı sağolsun

Yine yandı yürekler! Başın sağ olsun Türkiye'm.Daha ne kadar içimiz yanacak? Çok söylenecek şey var ama kitlendim.. Neden hep Türk Askeri şehit oluyor? ŞEHİT ASKERLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ. Şehitlerimizin ruhl..

  • PengoTV tarafından
  • 455 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Virüsün gün gün belirtileri 02:13

Virüsün gün gün belirtileri

Coronavirüs tüm dünyayı tehdit ediyor... Binlerce kişi hayatını kaybetti... Onbinlerce kişiye hastalık bulaştı,,, tedavileri sürüyor... Hastalıkla ilgili merak edilen birçok soru var... Peki belirliteleri nelerdir? Gün ..

Coronavirüs ile gribi ayırt etmek mümkün mü- (En önemli belirti yüksek ateş) 02:20

Coronavirüs ile gribi ayırt etmek mümkün mü- (En önemli belirti yüksek

Coronavirüs salgınınıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Ancak hala merak edilen bazı sorular var. Örneğin, bulguları griple karıştırmak mümkün mü ya da kuluçka süresinde henüz tanı koyulmamış bir hasta, hastalığı b..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Love Buddy Nedir 03:30

Love Buddy Nedir

İlişkilerin de suyu çıktı. F... Buddy'si bitti Love Buddy'si başladı. Nerede o eski aşk hikayeleri? Ne diyorsunuz gençler, sonumuz hayır mı? Love Buddy bir ilişki biçimidir. Aşık olup sevgili olmak ile fuck buddy yani ..

Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Bir konferans sırasında  belediye başkanı  Oynaşmaları 00:46

Bir konferans sırasında belediye başkanı Oynaşmaları

Bir konferans sırasında Yuzhno-Kurilsk belediye başkanı Vyacheslav Vlasenko, kameraları unuttu ve yardımcısı Elizaveta Andreeva'nın kasabasına ulaştı. Kahramanların aileleri var ve olay hakkında yorum yapmayı reddediyorl..

  • PengoTV tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayda olağan dışı hareketler 01:00

Ayda olağan dışı hareketler

bir hareketlilik var ama ne olduğunu kimse bilmiyor!..

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Amerika'daki Evlilik Programında Bir Türk 06:54

Amerika'daki Evlilik Programında Bir Türk

Google Translate ile anlaşan bir çift düşünün anna ve mürsel 'in ilginç aşk hikayesi tek bir kelime bile ingilizce bilmeyen mürsel internette amerikalı anna 'ile tanışır ve hemen amerikaya ucak bileti alarak yola çıkar v..

  • PengoTV tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hangi arabayı sürdüğünüz önemli değil, Önemli olan Faydası ! 00:40

Hangi arabayı sürdüğünüz önemli değil, Önemli olan Faydası !

Hangi arabayı sürdüğünüz önemli değil, her ikisinin de faydaları var...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Murat Boz - Kalben 03:29

Murat Boz - Kalben

Kalben şarkı sözleri ile Bana öyle bir umut ver ki asla bitmesin Aşk öyle kolay falan değil ki bizden gitmesin Yalnız başıma Anılar zulada Nefessiz kaldıkça sarılıyorum İnkarda edemem ya Bana gel sevgilim oralar s..

Tuğkan - Derya (Official Video) #evdekal 03:26

Tuğkan - Derya (Official Video) #evdekal

Tuğkan - Derya Bir kadın var sanki lütfu tanrının Gülüşü araf takılıp kaldığım O kadın öyle uzak ki hayallere Siz onu hiç kolay sanmayın Yeşili deniz Ah bir görseniz Yüzü derya Hani aşk derler ya..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Fayton Gitti, Elektrikli Araç Geldi 02:49

Fayton Gitti, Elektrikli Araç Geldi

İstanbul Adalar'da faytonların yerini elektrikli araçlar alacak. Yeni dönem Cuma günü başlayacak. Ancak adalarda faytonlarından vazgeçmeyenler de var.....

Karadeniz İnsanının Maske ile İmtihanı 05:24

Karadeniz İnsanının Maske ile İmtihanı

Sokak röportajlarında Rizeli vatandaşlara; Neden maske takmıyorsunuz? Neden takıyorsunuz? Takmazsanız ne kadar cezası var? soruları sorulmuş ve birbirinden ilginç cevaplar alınmış...

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Covid-19 Aşısıyla İlgili Son Gelişmeler Neler- - Ferhat Ünlü ile Kozmik Masa 1:39:11

Covid-19 Aşısıyla İlgili Son Gelişmeler Neler- - Ferhat Ünlü ile Kozmi

Konu başlıkları - Tıpta biyolojik ilaç devrimi nedir? - Medikal Ar-Ge çalışmalarında neler yapılıyor? - TÜBİTAK'ın desteklediği aşı projesi hangi aşamada? - Ar-Ge çalışmalarının medikal istihbarattaki yeri ne? - Türkiye..

The Rain 3. Sezon - Resmi Fragman 01:42

The Rain 3. Sezon - Resmi Fragman

iri dünyayı kurtarmak, diğeri yeni bir dünya yaratmak istiyor. Rasmus ve Simone arasındaki savaş, insanlıktan geriye kalanları kurtarmak için verdikleri mücadeleyle tekrar başlıyor. Virüs durdurulabilir. Ama bunun bir b..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Minimalizm Nedir 03:32

Minimalizm Nedir

Minimalizm: Sadeleşme Modern ekonomi; insanın ihtiyaçları sonsuzdur. Aslında bizim ihtiyaçlarımız hiçte sonsuz değil gayet de sınırlı. Ama isteklerden bahsediyorsak evet onlar sınırsız. Soru şu; buna gerçekten ihtiyac..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..