#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

TNK - Sirenler 04:50

TNK - Sirenler

Sirenler şarkı sözleri ile Sirenler çalıyor artık şehrimizde Pusu kurmuş sokaklara konuşulmayan her cümle Kandırma kendini biliyorsun bunu sen de Korkma buna çoktan hazırız Sirenler çalıyor bizim şehrimizde Gizli rüz..

Karıncaların iPhone’a Verdiği Esrarengiz Tepki 00:21

Karıncaların iPhone’a Verdiği Esrarengiz Tepki

iphone’un etrafında sıradan ve rastgele davranışlar sergileyen bir karınca kolonisi, telefon çalmaya başladığında birden bire apple telefona yeni kraliçeleri gibi davranıp etrafında senkronize bir şekilde dönmeye başlıyo..

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum 14:19

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum

Celil Nalçakan, “Poyraz Karayel”de üstlendiği sıra dışı rol ve replikleriyle fenomen oldu... Ünlü oyuncu, Zülfikar’ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel’le yakaladıkları uyumu anlattı. “Poyraz Karayel”d..

  • BETA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayiden Alıp Galeride Pahalıdan Satıyorlar 01:20

Bayiden Alıp Galeride Pahalıdan Satıyorlar

Piyasada sıfır araç bulmak git gide zorlaşıyor. Hem üretim azaldı, hem de fiyatlar uçuk. Bu durumu fırsata çevirenler de var tabi. Sıfır araçları yetkili bayilerden toplayıp üzerine 50 bin lira ekleyip piyasaya sürüyorla..

Demet Akalın - Nostalji 03:11

Demet Akalın - Nostalji

Nostalji şarkı sözleri ile Bakıyorum yine bi havalar Tam takır kuru bakır odalar Ben mesafeyi korudukça Bi daha bi daha demez mi bana Sebebi çok inan bana da Yeterim ona da, buna da Sözümün kadını, müziğin hanımı Ald..

Türkiye'ye Yeniden Kısıtlama Gelebilir- 01:45

Türkiye'ye Yeniden Kısıtlama Gelebilir-

Son dönemde koronavirüs vakalarında ciddi bir artış var. Bilim Kurulu üyesi Profesör Doktor Ahmet Demircan'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Demircan, vaka sayıları böyle artarsa kısıtlamaların yeniden gündeme gelebilece..

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Halil Polat - Vuramam Sana 03:42

Halil Polat - Vuramam Sana

Vuramam Sana şarkı sözleri ile Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana E..

Korona'ya YAKALANMIŞTI... Nihat Hatipoğlu Hoca'nın SON DURUMU Nedir- 01:24

Korona'ya YAKALANMIŞTI... Nihat Hatipoğlu Hoca'nın SON DURUMU Nedir-

Bugün koronavirüs e yakalanan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu Hoca'nın son durumu ne, sağlık durumu ile ilgili açıklama var mı? Nihat Hatipoğlu Hoca'ya destek olmak için videoyu beğenmeyi ihmal etmeyin. Kanalıma ücretsiz..

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir 03:46

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir

İçimde Bir şarkı sözleri ile İçimde bir sızı var Söylemem Kimse bilmez, bilemez Diyemem Bir şey oluyor, duruyor, gidiyor Zaman akıyor, geçiyor, bitiyor. Bir şey diyemem Susarım sana ben Sonsuz derine düşerim Yeniden..

Belma Şahin - Ve Ben 03:20

Belma Şahin - Ve Ben

Ve Ben şarkı sözleri ile Kendimle bitmeyen bir hesabım var bu ara. Hem kızgın, çok da sarhoşum. Bir de, üstüne ruhum hapis bu baharda. Vebali hep boynuma. Duysana Allahım. Bak ne perişanım. Senden başka yok dermanım...

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Mutlaka Denemeniz Gereken 13 Hayat Kurtarıcı Düğün Hilesi! 10:20

Mutlaka Denemeniz Gereken 13 Hayat Kurtarıcı Düğün Hilesi!

nHepimizin başına komik durumlar gelebilir. Bu durum düğün gibi önemli bir günde başımıza geldiyse bu bizim için can sıkıcı olabilir. Peki ne yapabiliriz? Bu konuda birkaç fikrimiz var!!..

  • GÜL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bordo Taksiler Şehre İniyor 01:26

Bordo Taksiler Şehre İniyor

Çatalca, Silivri ve Şile'de bordo renkte hizmet veren 212 taksi, sarı taksiye dönüştürülüyor. Bu karar bordo taksicileri mutlu etse de sarı taksicilerden tepki var...

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ulusa Seslendi! SON DAKİKA 15:12

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ulusa Seslendi! SON DAKİKA

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ulusa Seslendi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Ateşe Ermenistan başladı, şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Ermenistan askeri araçlarını imha ettik...

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü 03:13

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışı Kadıköy’de bulunan galerilerde de etkili oldu. Lüks araçlar dolu yüzünden hasar gördü, galericiler yağıştan yarım milyonluk zararımız var dedi...

Hırsızlar yatıya kaldı 02:41

Hırsızlar yatıya kaldı

AKILALMAZ BİR SOYGUNUN HABERİ VAR SIRADA... İSTANBUL'DA BİR EVE GİREN İKİ HIRSIZ, GECEYİ DE O EVDE GEÇİRDİ... SABAH UYANINCA DA KAHVALTI YAPIP DUŞ ALDILAR. EVİ HIRSIZ OTELİNE DÖNEN YILDIZ DOĞAN,..

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor 01:14

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor

Meryem dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, aynı diziden rol arkadaşı Serenay Aktaş’la Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aynı mekanda Oğulcan Engin’le buluşan ikiliden Bestemsu Özdemir, aşk sorularına rol ar..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

İlk yerli aşının üretimi başladı- 01:34

İlk yerli aşının üretimi başladı-

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN MÜJDE..YERLİ AŞI İÇİN HEYECANLANDIRAN BİR GELİŞME VAR. TÜRKİYE’DE YÜRÜTÜLEN 5 AŞI ÇALIŞMASINDAN BİRİNDE ÜRETİM AŞAMASINA GEÇİLDİĞİ DUYURULDU..BU ARADA BİLİM KURULU DA KORONAVİRÜS TESTLERİNİN YAYGINL..

Hepsini arkadaşlarım karşıladı- 01:45

Hepsini arkadaşlarım karşıladı-

PAHALI KOL SAATLERİ, LÜKS ARAÇLAR, ALTIN İPLİKLİ ELBİSELER... 3 BİN LİRA MAAŞIM VAR DİYEN ADNAN OKTAR'A MAHKEME, BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR? DİYE SORDU... ADNAN OKTAR VERDİĞİ CEVAPLARLA MAHKEME HEYETİNİ ŞAŞKI..

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap 06:28

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap

Ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol’la birlikte Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Aşklarını doludizgin yaşayan ikili, 2018 için evlilik sinyali verdi. Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dos..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce