#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Bu kavşak fenomen oldu! 02:13

Bu kavşak fenomen oldu!

ŞU SIRALAR SOSYAL MEYDANIN GÜNDEMİNDE İSTANBUL'DAKİ BİR KAVŞAK VAR... ORADA KAYDEDİLEN VİDEOLAR, MİLYONLARCA KEZ İZLENİYOR... SİZCE NEDEN?..

Aşılama nasıl olacak 00:50

Aşılama nasıl olacak

ÇİN AŞISI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, AŞILAMADA İZLENECEK YOL HARİTASI DA BELLİ OLDU. AŞI OLMAK İSTEYEN ÖNCE RANDEVU ALACAK. YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA İSE YÜZ GÜLDÜREN GELİŞMELER VAR....

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti 02:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeli'nin evinde gerçekleşen görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. Samimi ortamda gerçekleşen bu görüşme ile cumhur ittifakında sorun va..

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı 02:20

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı

MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP'IN SON GÜNCELLEME KARARI KAFALARI KARIŞTIRDI.. KULLANICILAR VERİ GÜVENLİĞİ ENDİŞESİYLE FARKLI UYGULAMALARA TAŞINIRKEN, REKABET KURULU SORUŞTURMA BAŞLATTI. WHATSAPP'TAN İSE YENİ AÇIKLAMA VA..

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler 12:41

3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler

Gülben Ergen'in mahkemeden aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği için 3 gün hapis yatacak olan Seren Serengil, cezasını çekmeden önce şaşırtan açıklamalarda bulundu. Seren Serengil yaptığı açıklamada; “Annemin evine gid..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otizm Nedir 01:00

Otizm Nedir

Otizm genelde 3 yaşından önce ortaya çıkan bir gelişimsel yetersizlik. Çocuğun sosyal ve zihinsel gelişimini etkilediği oranda ağırlaşıyor. Günümüzde otizme neyin sebep olduğu kesin olarak bilinmiyor. Beynin yapısını ya ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

90 bin lira verdi ama evi alamadı! 02:18

90 bin lira verdi ama evi alamadı!

İSTANBUL ESENYURT'TA İNŞAATLARDA ÇALIŞAN BİR KİŞİ EV ALMAK İSTEDİ... ANCAK İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI. KENDİSİNE BAŞKASININ EVİNİN GÖSTERİLDİĞİNİ SÖYLEYEN MAĞDUR, EMLAKÇIYA 90 BİN LİRA VERDİ. ŞİMDİ ORTADA NE EV VAR, NE ..

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı 01:58

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı

HİÇ GİTMEDİĞİ, DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ BİR ŞEHİRDE EV SAHİBİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR DEYİP YOLA DÜŞTÜ. TEK BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN ÜZERİNE KAYDEDİLEN EVİ GERÇEK SAHİBİNE TESLİM ETTİ...

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2021 model araçlarda indirim fırsatı 02:12

2021 model araçlarda indirim fırsatı

ARABA ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE...2021 MODEL ARAÇLARIN GELMESİYLE OTOMOTİV PİYASASINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI. SIFIR OTOMOBİLLERDE KAMPANYA VAR. BAZI ARAÇLAR UCUZLADI. PEKİ İKİNCİ EL BU DURUMDAN NASIL ETKİLENDİ?SİZİN İÇ..

Adana kebap dünya ikincisi... 02:18

Adana kebap dünya ikincisi...

DÜNYANIN EN LEZZETLİ GELENEKSEL YEMEKLERİ LİSTESİ AÇIKLANDI. ADANA KEBABI TÜM RAKİPLERİNİ SOLLADI. LİSTEDE TÜRK MUTFAĞINDAN BAŞKA SÜRPRİZ LEZZETLER DE VAR...

3 kişiyi hayattan koparan kaza 01:03

3 kişiyi hayattan koparan kaza

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 CAN YOK OLUP GİTTİ. ANTALYA'DAN KORKUNÇ BİR KAZA GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA...

İstanbul'da kar sevinci! 03:33

İstanbul'da kar sevinci!

İSTANBUL'DA DA KAR SEVİNCİ VAR.... DÜN GECE ŞİDDETİNİ ARTIRAN YAĞIŞ, BUGÜN DE SÜRDÜ. KAR KALINLIĞI ŞEHRİN YÜKSEK BÖLGELERİNDE 10 SANTİME ULAŞTI... DÖRT GÖZLE BEKLENEN KARIN TADINI ÇIKARMAK İÇİN KISITLAMAYI İHLAL EDENLER..

Komşuların ''gürültü kavgası'' 03:02

Komşuların ''gürültü kavgası''

İSTANBUL ESENYURT'TA KOMŞULARIN KAVGASI VAR SIRADA... GÜRÜLTÜ YAPTIĞINI İDDİA EDEN KADIN, KOMŞULARINI POLİSE ŞİKAYET ETTİ.. SHOW HABER BUGÜN O APARTMANDAYDI VE HER İKİ TARAFA DA MİKROFON UZATTI.....

7 ayda 43 kilo verdi 02:47

7 ayda 43 kilo verdi

KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ SİZİ MOTİVE EDEBİLECEK BİR HABERİMİZ VAR..İKİ ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 96 KİLOYA ÇIKINCA, 'BU BÖYLE GİTMEZ' DEDİ... AMELİYATSIZ, REÇETESİZ, ÜSTELİK DİYETİSYENE BİLE BAŞVURMADAN 7 AYDA TAM 43 KİL..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

 Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum 01:56

Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum

Mahkemenin Gülben Ergen’le ilgili Seren Serengil’e verdiği 3 gün hapis cezası sonrası UçanKuş TV’ye konuşan Serengil, “Kendime değil, o üç gün boyunca evde yalnız kalacak köpeklerime üzülüyorum.” demişti. Çıkan karar son..

  • BETA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tetik ailesinin altınları ne oldu 02:19

Tetik ailesinin altınları ne oldu

HANİ BİR TEKERLEME VARDIR YA, SÜT NEREDE, İNEK İÇTİ, İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DİYE DEVAM EDEN... İŞTE ŞİMDİ O TEKERLEMEDEKİ GİBİ BİR HABER VAR SIRADA. BAHÇELİEVLER'DE YAŞAYAN TETİK AİLESİNİN ALTINLARININ BAŞINA GELENLERİ İ..

Hazır döner rezaleti! 01:41

Hazır döner rezaleti!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN BİR REZALETİN GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA... HAZIR DÖNER İŞLETMESİNDE ÇALIŞAN 2 ADAM, MİLLETİN SOFRASINA GİDECEK O DÖNERLERİ MURDAR ETTİ, BİR DE ÜSTÜNE GÖBEK ATIP KLİP ÇEKTİ. SALGIN DÖNEMİNDE GÜLE OYNA..

Kafe-restoranlardan 5'li teklif! 02:09

Kafe-restoranlardan 5'li teklif!

PAKET SERVİS, GEL AL BİR YERE KADAR ÇARE OLDU... YAKLAŞIK 10 MİLYON KİŞİNİN EKMEK YEDİĞİ KAFE VE RESTORANLAR AYAKTA KALABİLMEK İÇİN ÇARE ARIYOR... İŞLETMECİLER, 5 MADDELİK BİR TEKLİF HAZIRLADI... 'BUNLARA DİKKAT EDERSEK ..

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı! 02:06

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı!

DOLANDIRICILARIN, YANKESİCİLERİN HEDEFİNDE BU ARALAR HEP YAŞLI İNSANLARIMIZ VAR..ONUN İÇİN NE OLUR KANMAYIN, İNANMAYIN..BU SEFER DE SENİ EMEKLİ YAPACAĞIZ, HASTANEYE GÖTÜRECEĞİZ DEDİLER. BİNBİR YALANLA CEBİNDEKİ TÜM PARAY..

Tarçın tüketirken aman dikkat! 02:16

Tarçın tüketirken aman dikkat!

TARÇIN... UZMANLARIN 'MUTLAKA TÜKETİN' DEDİĞİ MUCİZE BİR BAHARAT... AMA DİKKAT ETMEKTE FAYDA VAR! ZİRA TARÇININ BAZI TÜRLERİ, ÖZELLİKLE DE ÇİN MENŞEİLİ OLANLAR ADETA TEHLİKE SAÇIYOR... PEKİ DOĞRU TARÇINI NASIL AYIRT EDEC..

Kalça Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir 01:25

Kalça Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin nedenlerini anlatırken konuyu ikiye ayırmakta fayda var. Birincisi, doğumsal kalça problemlerine bağlı olarak gelişen kalça kireçlenmeleri ile çocuklukta yaşanan bazı problemler sebebiyle ortaya çık..

  • NABIZ tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki 05:06

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki… Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki… Günlere bakarsın k..