#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Türk saçının kilosu 10 bin lira! 02:37

Türk saçının kilosu 10 bin lira!

PERUKLAR, POSTİŞLER, KAYNAK SAÇLAR DERKEN, SAÇIN HATIRI SAYILIR BİR TİCARETİ VAR... FİYATLAR SAÇIN KALİTESİNE GÖRE DEĞİŞİYOR AMA TÜRK SAÇININ KİLOSU 10-15 BİN LİRAYA KADAR ÇIKABİLİYOR... PEKİ NEREDEN BULUNUYOR VE NASIL A..

43 yıllık koleksiyon 01:38

43 yıllık koleksiyon

43 YILLIK BİR KOLEKSİYONUN HİKAYESİ VAR SIRADA. 8 YAŞINDAN BERİ ALDIĞI RENK RENK, MODEL MODEL OYUNCAK ARABALAR BİRİKTİ EVİN BİR ODASINI DOLDURDU.. ŞİMDİ HİÇBİRİNDEN VAZGEÇEMİYOR.. OTURUP SAATLERCE KOLEKSİYONUNU SEYREDİYO..

Hayvanları o kadar çok seviyor ki... 01:58

Hayvanları o kadar çok seviyor ki...

ZAMAN ZAMAN HAYVANLARA EZİYET EDENLERİN HABERLERİNİ GETİRİYORUZ EKRANLARINIZA, AMA BU KEZ HAYVAN SEVGİSİNİ DOLU DOLU YAŞAYAN MUTLU BİR ÇOCUĞUN HABERİ VAR... İŞTE 13 YAŞINDAKİ EMRE'NİN GÜZEL DÜNYASI.....

Bebek pudrasında ''katil toz'' 02:15

Bebek pudrasında ''katil toz''

ANNELER DİKKAT! UZMANLAR ONU KATİL TOZ OLARAK TANIMLIYOR. ADI: ASBEST. KANSER BAŞTA OLMAK ÜZERE PEK ÇOK HASTALIĞA DEVETİYE ÇIKARAN O MADDEYE, EN OLMAYACAK YERDE; BEBEK PUDRALARI İÇİNDE DE RASTLANDI. O ARAŞTIRMA ANNELE..

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m 05:45

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m Dinle Babaya Şiir : Müslüm Baba Dedim Efendim Evlat Dedi. Çok Seviyorum Dedim. hangimiz sevmedik dedi bir his var sanki gidecek dedim hasret rüzgarıdır dedi Çok Masum bakıyor De..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj 02:29

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj

Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleniyor mu? 2006 yılında İtalyan eşi Massimo Cumisano'dan boşanan Burcu Esmersoy, ikinci kez evliliğe hazırlanıyor. İddialara göre Burcu Esmersoy, yeni sevgilisi Berk Suyabatmaz ile M..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..

Borudaki kasa! 02:53

Borudaki kasa!

SIRADA ÖYLE BİR HABER VAR Kİ FİLM GİBİ. KANDEMİR ÇİFTİ 17 YILLIK BİRİKİMLERİNİ''GÜVENLİ'' DİYEREK MUTFAKTAKİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA SAKLAMIŞTI. KÜÇÜK BİR TADİLAT YÜZÜNDEN ADETA GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. YAKLAŞIK ..

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı 01:38

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı

Ankara'da ölü bulunan genç Aleyna Çakır'la ilgili yeni bir gelişme var. Çakır'ın ölümünde şüpheli bulunan Ümitcan Uygun, verdiği uyuşturucu partisi sonrası tutuklanmıştı. O sırada alınan DNA örnekleri Aleyna’nın vücudund..

1 haftalık bebeği çöpe attılar! 01:39

1 haftalık bebeği çöpe attılar!

SIRADA İNSANI İNSANLIĞINDAN UTANDIRAN BİR HABER VAR.. VİCDANSIZLAR DAHA 1 HAFTALIK BEBEĞİ ÇÖPE ATTI... HEM DE DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZ BEBEĞİ.....

150 kiloydu 63'e düştü 02:41

150 kiloydu 63'e düştü

DENİZ YALABIK 1,5 YIL ÖNCE TARTIYA ÇIKTI. 150 KİLO OLDUĞUNU GÖRÜNCE VAKİT KAYBETMEDEN REJİME BAŞLADI... BIÇAK ALTINA YATMADAN, DİYETİSYENE GİTMEDEN BİR BUÇUK YILDA 87 KİLO VEREREK 63 KİLOYA DÜŞTÜ. İMKANSIZI MÜMKÜN KILAN ..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar 04:45

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni şarkısı için çalışmalara başladı. Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç önceki akşam aranjör arkadaşı Tarık’la beraber yemek çıkışı görü..

  • BETA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
150 kiloydu 63'e düştü 02:41

150 kiloydu 63'e düştü

DENİZ YALABIK 1,5 YIL ÖNCE TARTIYA ÇIKTI. 150 KİLO OLDUĞUNU GÖRÜNCE VAKİT KAYBETMEDEN REJİME BAŞLADI... BIÇAK ALTINA YATMADAN, DİYETİSYENE GİTMEDEN BİR BUÇUK YILDA 87 KİLO VEREREK 63 KİLOYA DÜŞTÜ. İMKANSIZI MÜMKÜN KILAN ..

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü! 02:38

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü!

NURİ ALÇO HAYRANLARI DİKKAT! BİR BAHİS ÇETESİ, ÜNLÜ OYUNCUNUN İNSTAGRAM HESABINI HACK'LEDİ... NURİ ALÇO'NUN HESABINDAN PAYLAŞIM YAPAN DOLANDIRICILAR, TAKİPÇİLERİ BİR BİR TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... SAHTE NURİ ALÇO'YA KANIP 1 GÜNDE..

Denizcilerimiz kurtarıldı! 01:23

Denizcilerimiz kurtarıldı!

NİJERYA AÇIKLARINDA KAÇIRILAN DENİZCİLERİMİZDEN İYİ HABER VAR... 20 GÜNDÜR SÜREN ENDİŞELİ BEKLEYİŞ SONA ERDİ... 15 DENİZCİMİZ KORSANLARIN ELİNDEN KURTARILDI.....

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

İzmir'den Ankara'ya yürüdü! 01:54

İzmir'den Ankara'ya yürüdü!

KİSTİK FİBROZİS... BİRÇOKLARI ADINI BİLE DUYMADI AMA O HASTALIĞA YAKALANAN 3 BİN 500 KİŞİ VAR TÜRKİYE'DE. VE BİRÇOĞU DAHA ÇOCUK YAŞTA... 2,5 YAŞINDAKİ ATEŞ ÇİÇEK'İN BABASI FARKINDALIK YARATMAK İÇİN İZMİR'DEN ANKARA'YA YÜ..

Maske kullanımında sınıfta kaldık! 02:21

Maske kullanımında sınıfta kaldık!

SALGINDAN KORUNMANIN EN KRİTİK YOLU, BİR NUMARALI ÖNLEM; MASKE.. AMA HALA MASKE KULLANIMINI ÖĞRENEMEDİK.YAPILAN ARAŞTIRMA, VAHİM TABLOYU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ. MASKESİNİ HAVALANDIRIP TEKRAR TEKRAR KULLANAN DA VAR, KULLANDI..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüs şoföründen örnek davranış 01:36

Otobüs şoföründen örnek davranış

YOĞUN KARDA DIŞARIDA OTOBÜS BEKLEYENLERİN İMDADINA OTOBÜS ŞOFÖRÜ YETİŞTİ... NE VAR BUNDA DEMEYİN, ÇÜNKÜ O ŞOFÖR, GÜZERGAHININ DIŞINA ÇIKIP, YOLDA KALANLARI GİTMEK İSTEDİĞİ YERE KADAR GÖTÜRDÜ....

7 aylık Mars yolculuğu bitti! 02:10

7 aylık Mars yolculuğu bitti!

BAŞKA GEZEGENLERDE HAYAT VAR MI? TÜM DÜNYANIN MERAK ETTİĞİ BU SORUYA YANIT VERMEK İÇİN EN BÜYÜK ADIM DÜN ATILDI. NASA'NIN KEŞİFÇİ UZAY ARACI, 7 AY SONUNDA MARS'A ULAŞTI. İÇİNDE TÜRKİYE'DEN 2,5 MİLYON İSİM DE VARDI...

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

Pasifik Savaşı - Bebek Kaiju 02:56

Pasifik Savaşı - Bebek Kaiju

Filmin yönetmeni Guillermo del Toro izleyicilere eşsiz bir bilim kurgu filmi sunmak için Legendary Pictures ile iş birliğine giriyor; Idris Elba, Charlie Hunnam ve Charlie Day filmin başrollerini paylaşıyor. İnsanoğlunu..