#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Afrin'deki askerden anneye sürpriz 01:43

Afrin'deki askerden anneye sürpriz

VE SIRADA ASKER ANNESİNİ AĞLATAN BİR DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ VAR!! AYLARDIR SURİYE'NİN EN SICAK ADRESLERİNDEN BİRİNDE, AFRİN'DE GÖREVLİYDİ. BEKLEDİĞİ İZNİ ALINCA ONUN YOLUNU GÖZLEYEN ANNESİNE HİÇ UNUTAMAYACAĞI BİR SÜRPRİZ HAZ..

İstanbul'a da 'kırmızı fatura' 02:15

İstanbul'a da 'kırmızı fatura'

BİZE KIRMIZI PEK DE YAKIŞMIYOR DOĞRUSU...1.5 AYDA YÜKSEK RİSKLİ ŞEHİRLER ARASINA GİREN İSTANBUL DA TEDBİRSİZLİĞİN BEDELİNİ DAHA FAZLA KISITLAMAYLA ÖDEYECEK... BİR KEZ DAHA DEĞİŞEN KURALLAR TARTIŞMA YARATTI... DESTEKLEYEN..

Çukur 17. Bölüm Fragmanı 00:58

Çukur 17. Bölüm Fragmanı

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:07

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisi, aslında Blair Cadısı projesi ekolünün bir devamı sayılacak konsepte sahip olmasıyla, belki de sinema tarihinde yeni bir janr olarak değerlendirilebilecek içeriğiyle azımsanmayacak bir..

Otomobil düşmanı çocuklar! 02:09

Otomobil düşmanı çocuklar!

İSTANBUL BEYOĞLU'NDAKİ BİR MAHALLE BİR AYDIR DİKEN ÜSTÜNDE... ÇÜNKÜ ONLAR UYKUYA YATAR YATMAZ, İKİ ÇOCUK ORTAYA ÇIKIYOR, SOKAKTAKİ LÜKS ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ PATLATIP AYNALARINI KIRIYOR... BİTMEYEN SALDIRILAR YÜZÜNDEN M..

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Şöbiyet Tatlısı Tarifi 10:17

Şöbiyet Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket baklavalik yufka 480 gr icinde 16 tane yufka var. 1 su bardagi kirilmis ceviz yada antepfistigi 250 gr eritilmis tereyagi 3 4 yemek kasigi siviyag tereyagini eritin icine siviyagi koyun. muhallebisi i..

Aynı anda iki şehirdeler! 01:35

Aynı anda iki şehirdeler!

ÖYLE BİR YER VAR Kİ, MAHALLENİN ORTASINDAN GEÇEN YOLUN SAĞI ORDU, SOLU SAMSUN. YANİ SADECE BİR ADIM ATARAK BAŞKA BİR ŞEHİRE GEÇEBİLİYORSUNUZ. DURUM BÖYLE OLUNCA DA KAPI KOMŞULARININ İFTAR SAATİ BİLE FARKLI OLUYOR, EZAN D..

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı 05:55

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı

TÜBİTAK SAGE’nin genç mühendis ve teknisyen ekibi tarafından geliştirilen, Türkiye’nin ilk görüş içi havadan havaya füzesi Bozdoğan, uçaktan ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi. F-16’dan atılan Bozdoğan, hedefi “Doğruda..

Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu 02:22

Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu

BİRKAÇ DAMLA SUDAN KOPAN BİR FIRTINANIN HABERİ VAR SIRADA... EVDEKİ HALIYI YIKAYIP BALKONA ASAN KOMŞUSUNA SİNİRLENEN ADAM,,, 'AŞAĞI SU DAMLIYOR' DİYE ÖFKELENDİ... SİLAHINI ÇEKİP 11 YILLIK KOMŞUSUNU VURDU.....

İkna timleri kapı kapı dolaşacaklar 02:31

İkna timleri kapı kapı dolaşacaklar

Neredeyse her 4 kişiden1’i randevu alıp sağlık merkezlerine gitmeyenler var. Sağlık Bakanlığı aşı ile ilgili tereddütleri ortadan kaldırmak için düğmeye bastı...

İstanbul'da kiralar uçtu! 01:50

İstanbul'da kiralar uçtu!

EV KİRALAMAK İSTEYENLERE KÖTÜ BİR HABER VAR... SON VERİLERE GÖRE, İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI 1 YILDA YÜZDE 10.81 ARTTI... BAZI İLÇELERDEKİ ARTIŞ İSE YÜZDE 25'E DAYANDI...İŞTE O İLÇELER VE ARADAKİ FİYAT FARKI.....

 Kaytaz Böreği Tarifi 17:31

Kaytaz Böreği Tarifi

2 ekmeklik hamur 150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 soğan 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı domates salçası 4 dal maydanoz 4 dal kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı ki..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Özel hastanelerin salgın fırsatçılığı 02:55

Özel hastanelerin salgın fırsatçılığı

Salgını fırsata dönüştürme çabasında olanlar var. Bazı özel hastaneler yasal olmamasına rağmen Korona virüs hastalarından ücret talep ediyor...

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir! 01:57

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir!

BİR KAĞIT TOPLAYICISI DÜZCE'DE POLİS DENETİMİNE TAKILDI. EVİM KİRA, 6 AYLIK OĞLUM VAR DEDİ, CEZA YEMEMEK İÇİN GÖZYAŞLARINA BOĞULUP YALVARDI AMA YİNE DE CEZA YEMEKTEN KAÇAMADI...

Nehir taştı, buzullar kıyıya vurdu 01:10

Nehir taştı, buzullar kıyıya vurdu

İBRETLİK GÖRÜNTÜLER VAR SIRADA... İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE ÇÖZÜLEN BUZULLAR, NEHİR YATAĞINA SIĞMADI... TSUNAMİ ETKİSİYLE KIYIYA VURDU...

Gecelik 10 bin lira 02:18

Gecelik 10 bin lira

Türkiye’de korona virüs tedavi hizmeti ücretsiz. Bunu suiistimal eden özel hastaneler de var. atv Haber bazı özel hastaneleri aradı ve tedaviyi sordu. İşte alınan cevaplar...

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle 02:07

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Dünya, Çin roketini takip ediyor 01:47

Dünya, Çin roketini takip ediyor

Çin’e ait bir uzay roketinin kontrolden çıktığı ve 8-10 Mayıs arasında yeryüzüne düşmesinin beklendiği açıklanmıştı. Roketin parçalarının düşme ihtimali olan yerler arasında Türkiye de var. İtalyan gökbilimci Gianluca Ma..

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle 1:56:09

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Bir mafya grubu için tahsilatçılık yapan bir adam, hayatında köklü değişikler yapmak ister. Bunun sebebi sevlanmış olmasıdır. Sevdiği kız, annesine hayatında biri olduğunu ve bir büfe dükkanının var olduğunu söy..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay'ın Meşhur Kömbe Tarifi 10:08

Hatay'ın Meşhur Kömbe Tarifi

Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatinin tarifini yazacam evdede kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatinin hazirlanisi 1 tatli kasigi toz zencefil 1 tatli kasigi yenibahar 1 tatli kasigi tarcin 1 tatli kasigi toz karan..

Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..