#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Herkesin siniri zıpladı! 02:17

Herkesin siniri zıpladı!

TÜRKİYE SİNİRDE ZİRVEYİ ZORLADI. YAPILAN SON ARAŞTIRMAYA GÖRE TÜRKİYE ÖFKE LİGİNDE 2. SIRADA.. SOKAKLARIMIZDA HEMEN HERKES PATLAMAYA HAZIR DOLAŞIRKEN FİNLANDİYA'DA İSE TAM TERSİ BİR TABLO VAR.....

Arsız hırsızın yeni macerası! 02:12

Arsız hırsızın yeni macerası!

OSMAN AMCA'YI HATIRLAYACAKSINIZ... 'KARIM EVDEN KOVDU, AÇIM, YATACAK YERİM YOK' YALANIYLA OTO YIKAMACIDA İŞE BAŞLAMIŞ, DAHA İLK GÜNDEN DÜKKANI SOYUP KAÇMIŞTI... ARSIZ HIRSIZDAN YENİ HABER VAR... AYNI TAKTİKLE BİR OTO YIK..

Hem taze hem hesaplı! 02:58

Hem taze hem hesaplı!

YAZ SEBZELERİNİ MEVSİMİNDE UCUZA ALIP KIŞIN DA TAPTAZE TÜKETMEK MÜMKÜN... BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY DOĞRU KOŞULLARDA SAKLAMAK... DOMATESTEN PATLICANA, MAYDANOZDAN KIRMIZI BİBERE DERİN DONDURUCUDA MUHAFAZA TÜYO..

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Afetin yeni görüntüsü 02:42

Afetin yeni görüntüsü

BATI KARADENİZ'DEKİ BÜYÜK FELAKETİN ÜZERİNDEN 5 GÜN GEÇTİ. SULAR ÇEKİLDİKÇE BİLANÇO DAHA DA AĞIRLAŞTI, CAN KAYBI 62, BİR YANDA BÜYÜK ACI,, DİĞER YANDA İSE KAYIP YAKINLARININ UMUTLU BEKLEYİŞİ VAR.....

Aşure kazanları kaynasın 02:09

Aşure kazanları kaynasın

Muharrem ayını yaşadığımız günlerdeyiz. Mutfaklarda tatlı bir telaş var. Aşure kazanları kaynamaya başladı. İşte ustasından bolluk ve bereketin simgesi aşure tarifi…..

Dijital hastalıklar hızla yayılıyor 02:46

Dijital hastalıklar hızla yayılıyor

Çağın sorunu dijital hastalıklar. Bakın aralarında neler var neler!..

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü! 02:42

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü!

Sel felaketi sonrası gözler dere yataklarındaki yapılara çevrildi. Ne yazık ki İstanbul'da da manzara aynı. Yani birçok dere yatağında yapılaşma var. Uzmanlara göre bir an önce derelerin ıslah edilmesi ve yapıların dere..

5 Dakikada Pratik Lokmalık Toplar 01:59

5 Dakikada Pratik Lokmalık Toplar

Çok fazla zamanınızı almadan yapabileceğiniz farklı bir tatlı tarifimiz var. Aniden gelen misafirlerinize ikram edebileceğiniz, tatlı krizlerinizin pratik bir şekilde önüne geçebileceğiniz herkesinde beğeneceğini düşündü..

Süt Reçeli Tarifi 03:39

Süt Reçeli Tarifi

Süt reçeli nedir diye sorarsanız aslında reçelden ziyade, şekerli yoğunlaştırılmış süt (sweetened condensed milk) demek daha doğru olur. Süt, içine eklediğimiz karbonatla beraber piştikçe Karamelize oluyor ve krem hal..

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Yiğit ile ilgili geçmişi bilen adamın hayatı, Aslı'nın ellerinde! Ferhat, hayati tehlikesi süren kişinin tekrardan hayata tutunabilmesi için Aslı'dan yardım isti..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Kafes Hd İzle 1:53:57

Kafes Hd İzle

Kafes, 12 Eylül Darbesi döneminde geçiyor ve bu dönemde cezaevinde işkencelere maruz kalan gençlerin hayatını ele alıyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Nilay Duru, Fırat Şahin gibi isimlerin yer aldığı dram filmi Kafes'..

İstanbul'da sebze-meyve tarlası! 02:21

İstanbul'da sebze-meyve tarlası!

KAVUNDAN KARPUZA, DOMATESTEN PATLICANA SEBZE-MEYVELERİ DALINDAN KOPARIP TOPLAMAK, TAPTAZE YEMEK, ÖZELLİKLE İSTANBULLULAR İÇİN HAYALDEN FARKSIZ... AMA İSTİSNASI DA VAR... MEGAKENTİN YANI BAŞINDAKİ BİR TARLAYA GİDİYORUZ Şİ..

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..' 06:29

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..'

Beylikdüzü’nde bulunduğu asansör boşluğunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden minik Zümranur Şendur’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan memleketi Ordu’ya gönderildi. Baba Köksal Şendur, “Şüpheli bi..

Bir garip hırsızlık olayı! 01:40

Bir garip hırsızlık olayı!

FIRINDA KİMSENİN OLMADIĞINI FARKETTİ. İÇERİ GİRİP KASADAKİ PARAYI ÇALDI. TAM FIRINDAN AYRILACAKTI Kİ KASİYERE YAKALANDI. O PARALARI VERDİ, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKIP GİTTİ. İSTANBUL ARNAVUTKÖY'DEN BİR GARİP HIRSIZLI..

Düşe kalka hırsızlık! 02:01

Düşe kalka hırsızlık!

İKİ KADIN HIRSIZ, İŞİ İYİCE ABARTTI. BİR DAİREDEN ÇALDIKLARI KOCA KASAYI KUCAKLADILAR. 4 KAT AŞAĞI, DÜŞE KALKA İNDİRİP GÖTÜRDÜLER. İKİ KADIN HIRSIZIN PES DEDİRTEN O GÖRÜNTÜLERİ VAR SIRADA...

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

Komşuların bitmeyen kavgası! 02:24

Komşuların bitmeyen kavgası!

KOMŞULARIN BİTMEK BİLMEYEN KAVGASI VAR SIRADA... SHOW HABER KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ O MAHALLEYE GİTTİ. İKİ TARAFA DA NEYİ PAYLAŞAMADIKLARINI SORDU...

En Tatlı Zehir Şeker! Diyabet, Obezite, Kanser, Körlük... 04:19

En Tatlı Zehir Şeker! Diyabet, Obezite, Kanser, Körlük...

DÜNYA'DA 3 MİLYAR, TÜRKİYE'DE 20 MİLYON OBEZ VAR..

Korsan tarife! 01:38

Korsan tarife!

BAŞTA İSTANBUL OLMAK ÜZERE, BÜYÜKŞEHİRLERİN TÜMÜNDE İSTİSNASIZ TAKSİ KRİZİ VAR.. HİZMET KALİTESİ DÜŞÜNCE, KORSAN TAKSİCİLERE DE GÜNDOĞDU.. KURDUKLARI AĞ ÜLKENİN 4 KÖŞESİNİ SARDI...

Ev stili hamburger modası! 02:39

Ev stili hamburger modası!

EV STİLİ HAMBURGER RESTORAN ZİNCİRLERİNİN TAHTINI SALLADI... ARTIK DAHA BUTİK MUTFAKLARDA PİŞEN SAĞLIKLI HAMBURGERLER REVAÇTA... AMA ONUN DA KRİTERLERİ VAR... NELER Mİ, BİRLİKTE İZLEYELİM.....

Maske Takma Olayını Çok Yanlış Anlayan Teyze 00:25

Maske Takma Olayını Çok Yanlış Anlayan Teyze

Pandemi döneminin vazgeçilmezi olan maskeyi hala takmayı dahi bilmeyenler var. Buna örneklerden biride bu teyze.....

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce