#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Oyunculuk tuzağına dikkat! 02:21

Oyunculuk tuzağına dikkat!

REKLAM VEYA DİZİLERDE OYNAYIP ŞÖHRET BASAMAKLARINI TIRMANMAK İSTEYENLER DİKKAT... TELEFONUNA KRİTERLERİNİZE UYGUN PROJE VAR MESAJI GELİRSE BU TUZAĞA DÜŞMEYİN.. ÇÜNKÜ OYUNCU OLMA HAYALİYLE DOLANDIRILABİLİRSİNİZ...

Özbekistan'ın Yıldızına Türk İmzası 03:19

Özbekistan'ın Yıldızına Türk İmzası

Özbekistan, bağımsızlığının 30. yılını kutladı. Taşkent'teki yeni Özbekistan Parkı'nda bağımsızlık anıtı açıldı. O anıtta Türkiye'nin imzası var...

İş mi yok, işçi mi beğenmiyor? 03:24

İş mi yok, işçi mi beğenmiyor?

Esnafların pek çoğu uzun süreden beri eleman bulamadıklarından yakınırken, vatandaşlar ise sağladıkları şartların yeterli olmaması sebebiyle esnafların eleman bulamadıklarını öne sürüyor. Peki, sizce işsizlik mi, yoksa i..

Örgü Milföy Börek Tarifi  Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek 04:09

Örgü Milföy Börek Tarifi Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek

Eğer sosis ile milföy börek yapacaksanız bilmeniz gereken bir kaç püf noktası var. Bunlardan birincisi milföy hamurunu açarken merdane ile üzerine fazla bastırmamaya dikkat etmeniz lazım. Eğer fazla bastırırsanız hamur ç..

Yalan Yıllar 1968 Türk Filmi İzle 1:36:33

Yalan Yıllar 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocasını kaybeden bir kadının yaşadıkları anlatılır. Lale, kendisinden yirmi yaş büyük olan Doktor Adnan’a âşık olur. Evlenirler ve balayı için bir tatil köyüne giderler. Ne var ki Adnan burada kalp kri..

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote 02:39

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote

Körili Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kuşbaşı tavuk 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı köri (tatlı) 2 diş sarımsak (dövülmüş) 1 yemek kaşığı domates salçası 2 domates (rendelenmiş) (veya 1 su bardağı konserve doma..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Bu araba yüzüyor! 02:15

Bu araba yüzüyor!

ŞİMDİ SİZE BİR SORUMUZ VAR... OTOMOBİLLE DENİZ KEYFİ OLUR MU? SİZDEN ÖNCE BİZ SÖYLEYELİM, EĞER EN AZ 250 BİN LİRA VERİRSENİZ OLUR... NASIL OLACAĞININ DEYATLARI İSE HABERİMİZDE.....

Çocuklar ve Korona virüs aşısı 05:35

Çocuklar ve Korona virüs aşısı

“Aşı konusunu terazi gibi düşünmeliyiz. Artı ve eksileri düşünmeliyiz. Her aşının ufak tefek kişisel farklıkları var ama virüs kadar mı bunu sorgulamalıyız”..

Koronavirüs Mevsimsel Grip mi Oluyor 01:18

Koronavirüs Mevsimsel Grip mi Oluyor

BELİRTİ VAR AMA TESTLER NEGATİF..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle 1:17:14

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, at yarışlarına meraklı olan bir kadının yaşadıklarını konu edinir. Gönül, at yarışlarında rakibi Cemil’e yenilir. Bu yüzden Necdet adında bir çiftlik sahibinden yeni bir at almak ister. Ancak Necdet istem..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Veliler ve öğretmenler dolandırıldı 03:13

Veliler ve öğretmenler dolandırıldı

Öğretmenlik çok kutsal bir meslek ancak bu işi yapanlar arasında meslektaşlarını utandıracak insanlar çıkabiliyor. Üzücü iddiaların merkezinde bir okul müdürü var..

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun 01:35

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun

TIPKI FİLM SAHNESİ GİBİYDİ, SİLAHLI SOYGUNCU AKARYAKIT İSTASYONUNDAKİ ÇALIŞANLARA SİLAH ÇEKTİ, KASADA NE VAR NE YOK ALIP KAÇTI... ÇALIŞANLAR YAŞADIKLARI ŞOKU UZUN SÜRE ATLATAMADI..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır 04:11

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır

Mübarek Ramazanınızı kutlarız ve Ramazan ayının ilk gününde şanına yaraşır ve Türk Mutfağının simgelerinden bir tarif vermek istedik. Ama bu tarifte öyle ipuçları var ki kaçırmayın sakın. En güzel köfte hangi etten olur...

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Kombiyi açmayan komşuya dava 02:21

Kombiyi açmayan komşuya dava

Komşuların birbirlerine karşı ısınma konusunda yasal yükümlülükleri var. Siz yakıyorsanız komşunuz da kombisini yakmak durumunda...

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

Yağ kapanın elinde kaldı! 02:36

Yağ kapanın elinde kaldı!

ZAM GELECEK ENDİŞESİ YÜZÜNDEN MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞ PANİĞİ DEVAM ETTİ; ŞİŞELER, TENEKELER ADETA KAPANIN ELİNDE KALDI. YAĞ YÜZÜNDEN KİMİ YERLERDE KAVGA ÇIKTI, TARIM BAKANI VAHİT KİRİŞCİ'DEN ENDİŞEYE GEREK YOK. ÜLKEMİZİ..

Kar İstanbul'a geri dönüyor 01:39

Kar İstanbul'a geri dönüyor

BAHARI BEKLEYENLERE, ATKILARDAN, BERELERDEN SIKILANLARA KÖTÜ BİR HABERİMİZ VAR. METEOROLOJİ UYARDI, KAR İSTANBUL'A YENİDEN GELİYOR...

Tozlu camları sanat eserine çeviriyor 01:08

Tozlu camları sanat eserine çeviriyor

BİR YANDAN İŞİNİ YAPIYOR, BİR YANDAN SANATINI KONUŞTURUYOR. TRABZON ARAKLI BELEDİYESİ'NDE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞAN EROL CEYLAN'IN, TOZLU CAMLARA PARMAĞIYLA ÇİZDİĞİ BİRBİRİNDEN İLGİNÇ RESİMLER VAR SIRADA...

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Başkası Kaza Yaptı, Fatura Ona Çıktı 01:55

Başkası Kaza Yaptı, Fatura Ona Çıktı

BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN HİÇ TANIMADIĞI BİRİNİN KAZA MASRAFLARINI ÖDEYEN, O YETMEZMİŞ GİBİ SİGORTA POLİÇESİ ÜÇE KATLANAN BİR SÜRÜCÜNÜN İSYANI VAR SIRADA... EKSPER HATASI, BAKIN BAŞINA NE İŞLER AÇTI.....

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..