#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu 04:53

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tartıştığı Dr. Öğretim Üyesi Ercan Kahraman'ı darp ettiği iddia edilen Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ, Birbirimize fiziki olarak temas ettik. Tek taraflı bir darp olmadı. Benim de di..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek 04:53

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek

Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel ..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Seda Tosun - Buzdağı 03:39

Seda Tosun - Buzdağı

Buzdağı şarkı sözleri ile Seninle aramız sanki buzdağı, Gördüğün kısım sade gözdağı, Daha neler var içime attığım, Çıkmaz sandığım Sendeki tahmin bende önsezi Sevdiğin gömlek şimdi toz bezi Daha neler var evden attığım ..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Özcan Deniz - Yapmak Lazım ( Remix ) 03:17

Özcan Deniz - Yapmak Lazım ( Remix )

Bildiğim herşeyi unutasım var Başıboş sahilde dolaşasım var İte köpeğe bulaşasım var bu aralar Küstüğüm herkesle barışasım var Bi daha bi daha küsüp aramayasım var Kapı bacayı dağıtasım var bu aralar Arayanı da a..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi 03:43

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi

Berat gecesidir bugün berat Allahım berat kalbimizde korku hüzün berat Allahım berat Bu gece berat gecesi Hakkın bize var müjdesi tevbe eden kullarına verir berat belgesi Günahlar yığılmış kat kat taşımaya yoktur takat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh ) 06:44

Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh )

TÜRK'ÜN TÜRKÜSÜ Türk oğluyum, Türk olarak ölürüm Kanım Türk'tür, dilim Türkçe, sözüm Türk Türk olmayı en mukaddes bilirim Dinim İslam, içim Türk'tür, Özüm Türk Türk'e karşı kim olursa karşım var Arş ileri, arş ile..

  • Ömer tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif Susam  Nikah Memuru 05:10

Arif Susam Nikah Memuru

Birazdan gelecek o gelin varya Araya aşk diye koydu gururu Bir imzayla bitbez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Bir imzayla bimez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Ona bir iki söz diyeceği var Maziden..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Kukuli - Beze Bay Bay 02:06

Kukuli - Beze Bay Bay

ŞARKI SÖZLERİ BEBEKTİN BİR ZAMANLAR MUHTAÇTIN KOCA BEZE DOLDURURDUN ALTINI AĞLARDIN BÜTÜN GECE ARTIK KOCAMAN OLDUN POPONDAKİ YÜK SANA AT GİTSİN ONU ÇÖPE GEZ, KOŞ, EĞLEN, RAHATLA SESLEN ANNENE HEMEN ÇİŞİM VAR! ÇİŞİM VAR! ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile 05:19

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile

Birarada olabilmek ne mümkün Birarada kalabilmek imkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa herşeyi İnanılmaz, değişen ben miyim İnanılmaz, bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek ina..

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..