#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Çikolatalı Karamellı Kurabiye Tarifi 04:38

Çikolatalı Karamellı Kurabiye Tarifi

125 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı ya da margarin. 1 tane yumurta 4 yemek kaşığı şeker(70gr) 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu (silme) Yaklaşık 7-8 yemek kaşığı un (250 gr) Süslerken koymak için karamel ve ..

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi 08:31

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi

Fırında Etli Biber Dolması Nasıl Yapılır? 750gr. kadar tercihen ince kabuklu düzgün çok büyük olmayan dıolmalık yeşil biber 300gr. orta yağlı kıyma 2 adet orta boy soğan 3 adet kabukları soyulmuş domates 1 su bardağı vey..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Şebnem Ferah - Sil Baştan 05:16

Şebnem Ferah - Sil Baştan

Şebnem Ferah - Sil Baştan Albüm Adı : Perdeler Düzelten : dilan.0121 Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuy..

  • PengoTV tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

The Elder Scrolls Online 10 Million Stories Trailer PS4 01:31

The Elder Scrolls Online 10 Million Stories Trailer PS4

Every story needs a hero. Will you heed the call? Over 10 million players have explored Tamriel in The Elder Scrolls Online, an award-winning online multiplayer RPG. Celebrate this incredible milestone with us by partic..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hapisaneden Çıkış Sonrası Deniz Seki Albüm Hazırlığına Başladı 01:32

Hapisaneden Çıkış Sonrası Deniz Seki Albüm Hazırlığına Başladı

Şarkıcı Deniz Seki'yi ziyaret ettikten sonra konuşan Paydaş, Deniz'i çok sağlıklı gördüm. İçeride çok sayıda beste yaptığını söyledi. Yakın bir tarihte birlikte stüdyoya girerek benim aranjörlüğümde yeni bir albüm hazır..

Dünyanın En Kötü Dövmelerini Yaptırdık! 17:37

Dünyanın En Kötü Dövmelerini Yaptırdık!

Tayland'dayız ve sizlere bu defa çok ilginç bir video hazırladık. Bugüne dek hiç dövme yaptırmamış olan bizler, birbirimize göstermeden birer tane dövme yaptırdık. Fatih'in dövmesine; Bilal ile Atakan, Bilal'in dövmesine..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim 03:41

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim

Yaşadığımız aşk acısızdı Birbirimize sözümüz vardı Ayrılık bir bizde imkânsızdı Verilen bunca söz yalan mıydı Gül dikenden ayrılmaz ki canım Söyle senden nasıl ayrılayım Can bedenden çıkmadı ki canım Söyle seni n..

Erdoğan: 'Üstesinden Gelemeyeceğimiz Engel Yok' 08:24

Erdoğan: 'Üstesinden Gelemeyeceğimiz Engel Yok'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sırf belli güçler öyle istiyor diye sırtımızı kardeşlerimize dönersek uçuruma yuvarlanmış oluruz. Birbirimize kenetlenirsek üstesinden gelemeyeceğimiz engel yoktur' dedi...

Kan Kokusu Almış Köpek Balığından Daha Tehlikelisi.. 02:41

Kan Kokusu Almış Köpek Balığından Daha Tehlikelisi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniverisitesinde fahri doktora töreninde Sudanlı üniversiteli gençlere hitap etti. 'Bir damla petrolü bir damla kandan daha kıymetli gören sefil anlayış bizi birbirimize kırdırıy..

Birbirinizin Öz Saygısını Nasıl Artırabilirsiniz Kız Tarafı 01:11

Birbirinizin Öz Saygısını Nasıl Artırabilirsiniz Kız Tarafı

Birbirimize değerli olduğumuzu hissettirmemiz çok önemli. Kendi istek ve ilgilerimizi arka plana atmamalıyız...

Enes Batur İle Romantik Hediyelerimiz ( Sevgililer Günü Özel ) 17:21

Enes Batur İle Romantik Hediyelerimiz ( Sevgililer Günü Özel )

Herkese merhaba ben Başak Karahan !! Bu video da enes batur ile birbirimize sevgililer günü özel hediyeler aldık. Bir sonraki video da görüşmek dileğiylee :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkimiz İçin De En İyisi Bu Kız Tarafı 01:31

İkimiz İçin De En İyisi Bu Kız Tarafı

Ayrılırken Söylenen Klişe Sözler: Daha fazla birbirimize acı çektirmeyelim, ikimiz için de en iyisi bu.....

Ebru Gündeş Derya Uluğ'u Yere Göğe Sığdıramadı 07:31

Ebru Gündeş Derya Uluğ'u Yere Göğe Sığdıramadı

Yılların duayen ismini birçok ünlü isim de dinlemeye geldi. Bunlardan birisi de eski vokalisti Derya Uluğ’du. Ebru Gündeş, eski vokalisti olan ve son yılların en başarılı kadın popçularından olan Uluğ için övgü dolu sözl..

  • BETA tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sedat Can - Yalana Dolana 05:09

Sedat Can - Yalana Dolana

Yalana Dolana şarkı sözleri ile Zaten benimde senle ilgili şüphelerim vardı Ama ben cesaret edemedim aşk hep ağır bastı Üstüne vazife olmak istemem zaman dardı Yalana dolana, sığınma hiç gerek yok Oyana buyana sallama ..

KPSS 1 AYDA EĞİTİM BİLİMLERİ NASIL BİTİRİLİR ? 17:01

KPSS 1 AYDA EĞİTİM BİLİMLERİ NASIL BİTİRİLİR ?

Bu benim KPSS içeriği ile çektiğim ilk videom, bu süreçte sizlerle birlikte birbirimize faydalı olmak adına videolar çekeceğim. n..

  • GÜL tarafından
  • 240 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timur Selçuk Ayrılanlar İçin 02:50

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin

Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyiunutmalıyız Hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 gün..

Candan Erçetin - Annem (Evlat Kokusu) 04:50

Candan Erçetin - Annem (Evlat Kokusu)

Candan Erçetin - Annem Şarkı Sözleri Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaş..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok 03:50

Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok

GÖKHAN KESER - HİÇ VAKTİM YOK İçime yalnızlığın çöktü bu akşam Gel desem gelemezsin kaldı umut yarına Üstüme titrerdin ya her çağırışımda Kadere boyun eğdim sensiz yatağımda Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık bu ..

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle 04:23

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle

sadri babanın filmde söylediği muhteşem şarkının sözleri şöyledir: semtimizin bir tanesiydi müjgan. saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti. ve de her ne hikmetse o da bana..

  • Tv Series tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce