#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Zara Mutlu Ol Yeter 03:42

Zara Mutlu Ol Yeter

ŞARKI SÖZLERİ: BELKİ DE DİLİNDEN BU ŞARKI DÜŞMEZ DİLİN SÖYLESE DE GÖNLÜN HİSSETMEZ BİLSEN BİLE BENİM İÇİN FARK ETMEZ BİR TEK DİLEĞİM VAR MUTLU OL YETER BUNU SANA YAZDIĞIMI BİLMEZSİN BİR YABANCI ŞARKI GİBİ DİNLERSİN BENİ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mor ve Ötesi - Oyunbozan 04:39

Mor ve Ötesi - Oyunbozan

Mor ve Ötesi - Oyunbozan Dinle/izle Kanun mu bu yalnızlık İçindeki yabancı El üstünde dururken kuyuya düşen Alnımda yazanlar mı? Aklımda kalanlar mı? Oyunbozan mı haklı Biri söylese Bak dinledim seni dokunmadım ..

Yalın - Ama Olsun 04:11

Yalın - Ama Olsun

Canın sağ olsun Söyleyene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bir o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime kalbime eklemişler..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baha - Lafını Bile Etmiyorum 03:39

Baha - Lafını Bile Etmiyorum

Lafını Bile Etmiyorum Lafını Bile Etmiyorum şarkı sözleri Her şeyin adabı var Gitsen bile neye yarar Kader isterse yazar Sonrası da bizi aşar Gönülde ne var ne yok hepsini verdim de doymadın Ezbere gittin her yolu b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan 00:51

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya temsilcisi Schalke 04'e 3-2 mağlup oldukları maçta savunmada çok hata yaptıklarını söyledi. Güneş, Zhuhai Sports Center'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına..

  • OFSAYT tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı! 00:53

Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le gerçekleştirdiği görüşmenin ardından konuşan menajer Bulut Arda Turan için gelmedim. Konumuz Feghouli transferiyedi dedi. Özbek'in Arda'yı transfer etmek istediğini bildiğini söyleye..

  • OFSAYT tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Harun Kolçak  Dualarım Yoluna 04:09

Harun Kolçak Dualarım Yoluna

Rüzgara sor beni Haber var mı Yardan diye Yağmura Bak da gör Şu hasretim Neden diye Ayrılık Yara gibi bana Yollarım Kapandı sana Yine bir ümit var Sen geri döneceksin Her gece özlemin deli Eder Beni böyle ..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam 03:46

Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam

Özledim diyorsun yazdığım mektubumunda Üşüyorum diyorsun bu hasret yağmuruna Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın var hasret dolu bağrım Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın..

Hakki Bulut  Ben Buyum 04:19

Hakki Bulut Ben Buyum

Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor 01:18

Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor

Adıyaman’da 7 dil bilen Mehmet Yaşar Yörük, evlenmek için bildiği her dilde kısmet arıyor. Üç çocuğu olan ilk eşinden ayrılan Mehmet Yaşar Yörük, Türkçe, İngilizce, Arapça, Almanca, Romanca, Latince ve Kürtçe biliyor. M..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Horozumu Kaçırdılar - Tom Çocuk Şarkıları - Okul Şarkıları 03:12

Horozumu Kaçırdılar - Tom Çocuk Şarkıları - Okul Şarkıları

Horozumu kaçırdılar Damdan dama uçurdular Suyuna da pilav pişirdiler Bili gah bili gah bili bili gah gah Küpeli horozum Kar beyazım (Bağlantı) Bir sabah kalktım Avluya baktım Aradım taradım bağırdım çağırdım ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce