#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Malatya Rüzgarı 02:59

Malatya Rüzgarı

Bir başkadır benim memleketim Doğusundan batısına Kuzeyinden güneyine..

Uçan Araba 00:12

Uçan Araba

One anasini satiyim sanki uçak motoru var:))Tutun olum su aleti Harbiden yıkıldım gülmekten..

Kutsi - Son Mektup 04:48

Kutsi - Son Mektup

Aşıkların mahvolduğu bir şehirde Kendi payıma düşeni yaşıyorum Sensizliğin dünden büyük gücüyle Adım adım bu engeli aşıyorum Bugün senden vazgeçiyorum Gözyaşlarıyla gidiyorum İkimizden biri acı çekecekse Kendimi ..

Sağlık Bakanı Recep Akdağ_ Türkiye'de Her Üç Kişiden Biri Obez 01:28

Sağlık Bakanı Recep Akdağ_ Türkiye'de Her Üç Kişiden Biri Obez

Sağlık Bakanı Akdağ, Toplumun üçte biri obez, üçte biri kilo fazlası, üçte biri de normal. Bu durumda dünyada 10 ülke ancak var. Biz de o 10 ülke içine girdik. Kötü 10'dayız. dedi...

Osmanlı'dan Bugüne Seçim Gerçeği 06:04

Osmanlı'dan Bugüne Seçim Gerçeği

Seçim, demokrasinin en önemli saç ayağı. Türkiye'de yanlış bir algı var. O da şudur: Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasıyla birlikte seçim yapılmaya başlandı. Ama gerçek böyle değil. Bu toprakların seçimle tanışması 1840 y..

Wolves Official Trailer 1 (2017) - Michael Shannon Movie 02:28

Wolves Official Trailer 1 (2017) - Michael Shannon Movie

Takımının kaptanı Cornell Üniversitesi tarafından işe ediliyor bir 18 yaşındaki basketbol yıldızı her anladım var gibi görünüyor iyi bir öğrenci, bir uzun zamandır kız arkadaşı ve bazı iyi arkadaşı var. Ama evde o bir ku..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
32 Kişilik Mikro Ulus_ Molosya 01:59

32 Kişilik Mikro Ulus_ Molosya

Dünya genelinde 78 mikro ulus var. Mikro uluslar, herhangi bir devlet ya da uluslararası kuruluş tarafından tanınmamış, fakat belirli bir bölgede hak iddia edip kendi kendine bağımsızlığını ilan eden ülkelere deniyor ve ..

Kılıçla Şov Yapmak İsterken Burun Kesen Adam 00:12

Kılıçla Şov Yapmak İsterken Burun Kesen Adam

Elinde kılıç tutan adamın mı yoksa ağzıyla sosis tutan adamın mı zekasında problem var bilemiyoruz ama ortada kesinlikle çok büyük bir sıkıntı var. Öyle ki sonucunda bir burun fena şekilde kesildi.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Arduç Hayranlarına İnat Kayınpederiyle Buluştu!! 01:07

Barış Arduç Hayranlarına İnat Kayınpederiyle Buluştu!!

Gectiğimiz günlderde ödül törenine sevgilisiyle katılmayan Barış Arduç, acaba ayrılık mı var söylentilerine, Gupse Özay'ın babasının yanına beraber ziyarete giderek asılsız iddialara tokat gibi cevap verdi...

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulgar Baba Vanga'nın Kehanetleri! 03:21

Bulgar Baba Vanga'nın Kehanetleri!

Son dönemde söylediği her kehanet gerçek olan, Bulgar Baba Vanga'nın kehanetleri arasında neler neler var.İzlerken çok şaşıracaksınız...

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk İşi 'Öğrencileri ile Tek Tek Selamlaşan Öğretmen' 00:54

Türk İşi 'Öğrencileri ile Tek Tek Selamlaşan Öğretmen'

Bir süre önce sosyal medyaya düşen ABD'li bir öğretmenin öğrencilerini motive etme amaçlı her biri için özel olarak geliştirdiği selamlaşma yöntemi çok konuşulmuştu. Düşüncesi ile büyük beğeni kazanan o ABD'li öğretmenin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'daki Protestocuları Troll'leyen Türk 01:34

Hollanda'daki Protestocuları Troll'leyen Türk

Süper gücüz, Altay tankımız var, bor madenlerimiz var gibi söylemlerle Hollanda'da protesto yapan Türkleri troll'leyen Türk.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Denizdeki Canlıları Tanıyalım 57:02

Denizdeki Canlıları Tanıyalım

Uçsuz buçaksız olan denizde kimler var ne tür hayvanlar var sizler için arastırdım. Buyrun Seyredelim :)..

Sezen Aksu  Seni Kimler Aldı 03:27

Sezen Aksu Seni Kimler Aldı

Yürüyorum hasretin, acının üstüne Sığmıyorum dünyaya, dar geliyor Geceler mi uzadı, bu karanlık ne Gönlümün bayramları, şenliği söndü Seni kimler aldı, kimler öpüyor seni Dudağında, dilinde Ellerin izi var Deli ..

Çizgi Film  Musti  Karnaval  Türkçe Dublaj 05:03

Çizgi Film Musti Karnaval Türkçe Dublaj

Şehirde karnaval var. Musti'nin babası ona çok güzel bir maske yaptı. Arkadaşı bayan kaplumbağa onu tanıyamadı bile. Keşke bayan kaplumbağa ve bay tavşanın da maskeleri olsa. Bakalım Musti'nin bir fikri var mı...

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Nurhan Damcıoğlu Güner Ümit Bu Bekarlıktan Bıktım Usandım 02:56

Nurhan Damcıoğlu Güner Ümit Bu Bekarlıktan Bıktım Usandım

Bu bekarlıktan bıktım usandım Çok gezdim sonunda evde kaldım Şimdi var bir arzum evlenmektir kararım Lakin münasip bir bayan nerden bulayım? Şu bekarlıktan bıktım usandım Çok seçtim sonunda evde kaldım Şimdi var bir arzu..

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı

Hazan ve Sinan tanışıklığı Fazilet’in yarışmayla ilgili umutlarını yeniden yeşertirken, hastanede yaşananlar iki aile arasında yeni bir köprü kurar. Ne var ki, yalı sakinleri Fazilet ve kızlarına karşı çoktan cephe almış..

Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..

Demir Demirkan - Kahpe 04:20

Demir Demirkan - Kahpe

İçimde bir boşluk var neyle doldursam Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Alem oyuncu olmuş, sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe x 2 [Nakarat] x 2 Yürüsün üstüme gelen gelsin Bırakıp ortama giden..

MFÖ - Sakın Gelme 03:12

MFÖ - Sakın Gelme

Sakın gelme sözlerim kayıp Ayıp ediyorum kendime Bir sızı var içimde Ölesim tuttu Yaşıyorum gürül gürül kaç gündür Uyku tutmuyor sakın gelme Sakın gelme hazır değilim Deliyim kaç gündür Lodosum tuttu Poyrazım s..

Çelik - Benimle Evlenir Misin 04:00

Çelik - Benimle Evlenir Misin

Karmakarışığım, hatta yarı ölü sayılırım, Hoş biraz da sarhoşum, inan ki dahası var, Aşk sarhoşuyum, sarhoşa ne yazar, Bir sen yazarsın sen, yazarsan sen yaz sen Ne yazarsan yaz sen, İster öyle, ister böyle yaz, ..

Şoför Seçimi 01:45

Şoför Seçimi

Benimde Kalbim Var. Zengin bir kadınla ona saf duygular besleyen fakir şoförün hikayesi. Filmin Adı: Benimde Kalbim Var..

Hortumu Görüntüleyen Güvenlikçi İçinde Kalırsa 00:36

Hortumu Görüntüleyen Güvenlikçi İçinde Kalırsa

Hortumu çekersinde dibine girmenin ne alemi var arkadaş,sakat kalma ölme riski var hayretle ilginç güvenlikçiyi izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Ki Sen 04:03

Yalın - Ki Sen

Hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin... Benim heryerde elim kolum var! Bilmez misin yüzüm düşmüş kaç gündür düşünüyorum, Tenhalaştı kahvaltılarımız...!! Bomboş bakıyoruz artık, Bir bildiğin var da susuyor gibisin! ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.397 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Funda Arar - Armağansın 03:32

Funda Arar - Armağansın

Funda Arar - Armağansın Şarkı Sözleri Tuttuğumda elini Yürekte can sesi var Gördüğümde yüzünü Ah içime sarasım var Ben senin aşkınla yandım Dur gözlerine daldım Bir yarınıma ortak Muradı sende aldım Öyle bir sevmişim gel..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annelere Ninni - (Lütfen Dik Ekran İzleyiniz) 02:08

Annelere Ninni - (Lütfen Dik Ekran İzleyiniz)

Anneler Günü bahanesiyle annelere bir sürprizim var. Binbir evhamdan gözüne uyku girmeyen annelere ninni yazdım. Annelere ninni. Uyumayan, uyuyamayan annelere uyusunlar diye. Onların da ninniye ihtiyacı var. nilfm tüm an..

  • PengoTV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce