#Birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü Sevgilisiyle Gecelerde 01:23

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde

2017 yılını hem çok çalışarak hem de aşkı bularak geçiren şarkıcı Bengü'nün keyfi yerinde... Yaklaşık 7 aydır Selim Selimoğlu ile aşk yaşayan Bengü'nün mutluluğu gözlerinden okunuyor.. “14 ŞUBAT’IN İLK DEFA BİR ANLAMI ..

  • BETA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Unutamazsın 06:13

Müslüm Gürses - Unutamazsın

Müslüm Gürses - Unutamazsın Dinle Şarkı Sözleri : Karanlık çökünce sokağımıza Köşede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklıma Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.432 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Hatipoğlu  Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi 05:18

Hakan Hatipoğlu Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi

Hakan Hatipoğlu'ndan bebek açıklaması Hakan Hatipoğlu, sorular üzerine bebek fikrine uzak olmadıklarını itiraf etti: “Bizim de zamanımız geldi.” 3. defa Survivor'a katılacak olan Hakan Hatipoğlu şunları söylemişti: 2..

  • BETA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Unutamadım (Kaç Kadeh Kırıldı) 04:30

Müslüm Gürses - Unutamadım (Kaç Kadeh Kırıldı)

Unutamadım Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Düzenleme: Burhan Bayar Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şim..

  • PengoTV tarafından
  • 3.361 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VW Polo 2018 Bugüne Kadar Ki En Büyük Polo 10:09

VW Polo 2018 Bugüne Kadar Ki En Büyük Polo

İşte karşınızda şimdiye kadar gördüğünüz en büyük Polo. Polo Mk6. Her açıdan kendi tarihinin enlerle dolu ilk Polo modeli. Boyutları en büyük Polo. Uzunluğu dört metreyi geçiyor; 4 bin 53 milimetre. Selefinden 7 santim ..

  • BETA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Müslüm Gürses Yağmur Duası 05:09

Müslüm Gürses Yağmur Duası

Müslüm Gürses Yağmur Duası Dinle Şarkı Sözleri : Vefasız bir talihim bir çaresiz derdim var Sanki bunlar yetmez gibi irde yardan zulüm var Nasıl yanmam nasıl ağlamam Hergün içip nasıl kahrolmam Yağmur duasımı ettin g..

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi 02:51

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1,5 su bardağı Kuru Üzüm. *********************** İçinde Kuru m..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..