#Birbirlerini linç edecek seviyede kavga eden ikili

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları 03:28

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları

İzleyenler bilir, buz hokeyinde omuz atmak, fazla abanmadan ileri itlemek serbesttir. O yüzden her 5 maçın 2 tanesinde yumruk yumruğa kavga çıkar, evet kavgada serbesttir. Ama kuralları var. Kavga eden sadece 2 veya çift..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Hangi Seviyedeki Kaygı Normal Kabul Edilir 01:12

Hangi Seviyedeki Kaygı Normal Kabul Edilir

Belli bir seviyedeki kaygı kişinin verimliliğini artırır. Kişi motivasyonunu, dikkatini ve iş verimini yeterli seviyede tutabiliyorsa kaygı normal seviyede sayılabilir. Ancak motivasyonu ve verimi düşüren kaygı seviyesi ..

  • NABIZ tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Bahar Candandan Murat Başoğluna ŞOK Cevap! 15:07

Bahar Candandan Murat Başoğluna ŞOK Cevap!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz  Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti! 15:07

Kerimcan Durmaz Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maryam Haeri ve Bahar  Candan Birbirine Girdi! 10:18

Maryam Haeri ve Bahar Candan Birbirine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Maryam Haeri'nin podyum yürüyüşü uzun sürünce Öykü Serter ile Kemal Doğulu sohbete başladı. Bahar Candan ise Maryam'ın podyum yürüyüşü kendisin..

  • ANKA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu 03:21

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu

Oryantal Asena ve Hasan Dere çifti, tatil için Bodrum'a geldi. Baş başa Ege sahillerinde gezmeye başlayan ikili, Turgutreis'de bulunan bir otelde konakladı. Gün boyu iskelede güneşlenirken objektiflere takılan ve bol bol..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle 01:00

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle

Yıllardır birbirlerini bekleyen Faryalı ile Yıldız, nihayet yeniden bir araya gelmişlerdi. Hemen akabinde Aslı'nın, Maya ile Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenmiş; ikili arasına bir duvar daha örülmüştü. Maya'nın Bodrum'a g..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Gelinim Mutfakta 94. Bölüm Elif ve Cansu Neden Birbirine Girdi 02:32

Gelinim Mutfakta 94. Bölüm Elif ve Cansu Neden Birbirine Girdi

Elif, bugünün neşeli kişisiydi. Yaptığı taklitlerle herkesi eğlendirmesini bildi. Bu konuda da Cansu'nun yardımı da alkışları hak etti. Elif ile Cansu, puanlama sonrası sürekli tartışan Nurten Hanım ve gelini Özlem'in o ..

  • BETA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarhoş Kadınların Bıçaklı Kavgası 00:40

Sarhoş Kadınların Bıçaklı Kavgası

İzmir'de sokak ortasında akşamdan kalma iki kadın birbirleriyle kavga ediyor, hızını alamayıp birde birbirlerini bıçaklıyorlar. Bu görüntüler de bize sıradan gelmeye başladı gerçekten. Siz seviyesizce kavga edersiniz biz..

  • JokerS tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taksinin İçinde Birbirlerine Giren İki Sarışın Rus Kadın 01:43

Taksinin İçinde Birbirlerine Giren İki Sarışın Rus Kadın

İki Rus kadın Çin’de bir taksinin arkasında kavga etti. O anları saniye saniye yansıtan videoda, sarışın kadınlar birbirlerini tekmelerken görülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle 2:30:28

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haluktan Melteme Romantik Sürpriz! 05:25

Haluktan Melteme Romantik Sürpriz!

Meltem için sürpriz bir akşam yemeği hazırlayan Haluk, Meltem'in gönlünü fethediyor ve ikili arasında romantik anlara yaşanıyor! Meltem, Haluk'u romantik olmamakla suçluyor ve bunun üzerine Haluk, Meltem'e sürpriz yapmak..

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa! 05:17

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa!

Sibel, Hakan'ı öptüğünü Kıvanç'a yanlışlıkla da olsa söylemiş bulunuyor. Eline büyük bir koz geçen Kıvanç ise bu durumu kullanmak için vakit kaybetmez ve soluğu Hakan'ın yanında alır. İkili arasında geçen tartışmada Haka..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle 1:02:00

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Cemile ile Suat’ın aşkı konu edilir. Cemile, anne ve babasını küçük yaşta kaybeder. Cemile’yi, ona annelik eden başka bir kadın yetiştirir. Suat ile aynı mahallede büyürler. Yaşları ilerleyince Cemile t..