#Birden bire yola Çıkan Ürkütücü kurt

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi 11:57

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi

Hafta içi her sabah olduğu gibi Duymadık Duymayın programı için yola çıkan Seren Serengil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar nedeniyle trafiğe takıldı. Saatlerce yolda kalan Seren Serengil, canlı yayına bağlan..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar 04:47

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar

Kocaeli'den Artvin'e 'Yaşam için pedalla' mottosuyla bisikletleriyle yola çıkan gezgin Ertan Çalışkan (28) ve Yasemin Güngör (40), Kastamonu'ya ulaştı. İkili, 2 ay sürecek projeleri sayesinde hem sokak hayvanlarını besli..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geçinen biridir. Amcası, hapisten çıkan Gönlübol Arif'e ve arkadaşlarına şirketinde iş verir ancak ilk günde kovulurlar. Deniz kıyısındaki kulube..

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi”nnYapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gül..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kardeş ülke Azerbaycan'dan Türkiye'ye itfaiye desteği! Trabzon'dan geçtiler... 01:30

Kardeş ülke Azerbaycan'dan Türkiye'ye itfaiye desteği! Trabzon'dan geç

Türkiye’de Akdeniz ve Ege bölgelerinde devam eden orman yangınlarına müdahale için kardeş ülke Azerbaycan’dan yola çıkan 54 tam donanımlı itfaiye aracı ile 250 personel Trabzon’dan geçiş yaptı...

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR 01:47

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR

Gaziantep'te okuldan eve dönmek üzere yola çıkan sekizinci sınıf öğrencisini kaçırmaya kalkıştıkları öne sürülen şahıslar, olayın ardından kendilerini şikayet eden kızın babası, annesi ve kardeşlerini dükkanlarını basara..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi 02:59

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi

Bahama Bayraklı 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğindeki, 'Scarabeo 9' isimli dev petrol arama platformunun İstanbul Boğazı’ndan geçişi devam ediyor. 115 metre uzunluğundaki platformun geçişi nedeniyle boğaz tra..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Tonlarca ayçiçek yağı Rusya'dan geldi 00:55

Tonlarca ayçiçek yağı Rusya'dan geldi

Rusya'dan yola çıkan ayçiçek yağları, 7 günlük yolculuğunun ardından Mersin'e ulaştı. Mersin'in 5 mil açığında özel bir firmaya ait platforma yanaşan gemi, 6 bin 99 ton ayçiçek yağı yükünü, firmanın depolarına boşaltacak..

Siparişin Yarısını Yiyen Moto Kurye 01:40

Siparişin Yarısını Yiyen Moto Kurye

Verilen siparişi götürmek için yola çıkan moto kurye, siparişi teslim etmek yerine bir kenara çekip yemeklerden biraz atıştırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı 01:15

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı

Edinilen bilgilere göre, Dün Espiye ilçesine bağlı çakıl yaylasında arızalanan iş makinasını almak için yola çıkan 3 arkadaş aniden bastıran kar sonrası yayla yolunda mahsur kaldı. Telefonların çekmediği için haber verem..

 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Görevimiz Tatil Fragman 02:09

Görevimiz Tatil Fragman

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser 00:30

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser

Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi b..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Traffik Orijinal Fragmanı 02:26

Traffik Orijinal Fragmanı

Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yo..

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı 01:00

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle 1:46:22

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film zengin bir kız olan Nuray’la parayı değersiz bulan Samim’in aşk hikâyesini anlatır. Bir grup genç İstanbul’dan yola çıkmış Efes’e gitmektedir. Gezintileri sırasında Samim’e rastlarlar. Samim, Antik Çağ bil..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..