#Birden bire yola Çıkan Ürkütücü kurt

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Barış Manço - Nazar Eyle 03:12

Barış Manço - Nazar Eyle

Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Yüce bakan sefere gitmiş Bilge hatun dokuz doğurmuş Dokuz oğlan beş yaşına gelmiş Dokuzu birden kılıç kuşanmış Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle..

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

Sarımsaklı soygun! 02:41

Sarımsaklı soygun!

KADIN HIRSIZLAR ÇETESİ NE YAZIK Kİ YİNE İŞ BAŞINDAYDI. 'SANA YARDIM EDECEĞİZ' DEDİLER, 67 YAŞINDAKİ DESTE YAVUZ'A SARIMSAK YUTTURUP, VARINI YOĞUNU ÇALDILAR. NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRAN DESTE TEYZE, ALTINLARIMI BULANA BİN D..

Kemal Karakuş - Bu Aralar 03:35

Kemal Karakuş - Bu Aralar

Bu Aralar şarkı sözleri ile Birden çıktın karşıma nefes alamadım Bedenim dondu adım atamadım öyle kalakaldım Bu nasıl güzellik Allahım aman değmesin nazar Aklımda sen varsın bu aralar Başıma ne geldi anlamadım Gözle..

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası 03:07

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası

Bir Yaz Gecesi Rüyası şarkı sözleri ile Kalp iflah olmaz bi pollyanna Aşk cesurları sever Sen varsan yakınım her uzağıma Bi konum at bana yeter Akılda yokken birden olanlar Ah şu kader Bağlayınca koparamazsın Bu ..

 Psikiyatrinin Karanlık Yüzü 29:55

Psikiyatrinin Karanlık Yüzü

Seratonin düşüklüğünün depresyonun nedeni olduğu söyleminin bilimsel bir ispatı yoktur‼️ Border line hasta, ilaçla tedavi olamaz‼️ Antidepresanları birden keserseniz, beynin çok tehlikeli direnciyle karşılaşırsınız‼️ Kim..

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi 00:55

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arkansas eyaletinde ölüm cezasına çarptırılan iki mahkum infaz edildi. Mahkumlardan Jack Jones’un zehirli iğnenin vücuduna enjekte edilmesinin ardından 14 dakika boyunca can çekiştiği bel..

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu 04:02

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu

Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta, ölsek de bu yolda Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Ömür boyu bağlansakta Se..

Salatalığı Gören Kedinin Aklını Kaçırması 00:10

Salatalığı Gören Kedinin Aklını Kaçırması

Sahibinin yere koyduğu salatalığı bir anda fark eden kedinin verdiği tepki izleyenleri güldürüyor. Kedilerin salatalıktan korkma huyunu bir çoğumuz bilmiyoruzdur ama aslında durumun salatalıkla alakası yok. Kediler son d..

  • JET TV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Muhabbet - Yandım 04:23

Muhabbet - Yandım

Muhabbet Yandım Sözleri Yalnızlık Sardı Her Bir Dört Yanımı Artık Sabrım Kalmadı Yalancı Doğruyu Söylemeden Durma Giderim Buralardan, Giderim Bu Diyardan Olmaz, Sinirlerime Hakim Olmam Durmaz, Gözyaşlarım Durmaz Susmam,..

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Dinazor Adası Film İzle 1:23:01

Dinazor Adası Film İzle

Dinazor Adası Türkçe Dublaj HD İzle – Full Tek Parça Dinosaur Island Filmin kahramanı Lucas 13 yaşlarında bir çocuktur ve bir gemi ile tatile çıkmaya karar verir.Ve birden kendisini yaratıklarla dolu bir karada bulur.Ba..

  • Tv Series tarafından
  • 16.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adam  2 Film İzle 2:21:34

Örümcek Adam 2 Film İzle

ÖRÜMCEK ADAM 2 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE, Spider Man 2 Film İzle Örümcek Adam 2 hd izle, Sevgilisinden ayrılan peter bunalıma girmiştir. Kazandığı kimliği ona söyleyip söylememek arasında gidip gelirken, kız arkadaşının yakın ..

  • Tv Series tarafından
  • 34.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan O Sevişmeler 04:10

Tarkan O Sevişmeler

perdim ellerinden sonrada gözlerinden Yanaklarından en çokta dudağından Ah nasılda bilirdin şu kalbimden geçeni Sen içimde kaybolurken ben sende bulurdum kendimi www.sozlerisozu.com O sevişmeler, sevişmeler, sevişmeler B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan O sevismeler 04:10

Tarkan O sevismeler

Öperdim Ellerinden Sonrada Gözlerinden Yanaklarından En Çokta Dudağından Ah Nasılda Bilirdin Şu Kalbimden Geçeni Sen İçimde Kaybolurken Ben Sende Bulurdum Kendimi O Sevişmeler, Sevişmeler, Sevişmeler Bir Aşk Savaşında Ye..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
  Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği 00:24

Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba alarmı verildi. Bölgede, birden fazla bomba konmuş olma ihtimaline karşı 20 binden fazla kişi tahliye edildi. Alışveriş merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan 04:34

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

Güllü  Kopamam Senden 03:46

Güllü Kopamam Senden

Sanki dağlar yıkıldı,Üstüme çöktü dünya O an ölmek istedim sevmiyorum dedin ya Sensizliğin korkusu içime doldu birden Dağ Gibi hayallerim devrildi yüreğimden Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan k..

Mersinli İsmail  Gelin Arabasi 04:54

Mersinli İsmail Gelin Arabasi

düğün davetiyemi almadın mı yoksa hayallerimiz yalan çıktı sevgilim aylardır burada yoktu diyorlar bu halin bizi yaktı sevdiğim mutlu olamam sensiz bilirisn beni gözyaşlarım davetiyeye aktı sevgilim ikah memuru şaş..

Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abuk Sabuk Bir Film Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:34:00

Abuk Sabuk Bir Film Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Ademoğlu (Kemal Sunal),yoksul bir köylü olduğu için çevresi tarafından sürekli hor görülüp aşağılanır. Bir süre sonra yoksul köylü Ademoğlu, geçmişteki bir iyiliğin karşılığı olarak bir mirasla mükafatlandırılır. Birden ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..