#Birden bire yola Çıkan Ürkütücü kurt

Lejyoner Hastalığı Nasıl Teşhis Edilir 01:20

Lejyoner Hastalığı Nasıl Teşhis Edilir

Lejyoner hastalığının teşhisi öncelikle belirtilerinden yola çıkılarak konur. Hastanın klimalı veya kapalı bir ortamda bulunup bulunmadığı doktor tarafından sorulur. Bunun dışında hastanın çıkardığı balgam laboratuvara g..

  • NABIZ tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim 04:51

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim Dinle Şarkı Sözleri Dİnle: Ben gönlümü sana verdim Pare pare yola serdim Vakitsiz bir nara düştüm Gelmedin yar, gelmedin yar. Dağlar dağlar sözüm var sana Duy sesimi, sitemim sana Yo..

  • PengoTV tarafından
  • 6.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elimi Öpen Cennete Gider Diyen Tarikat Şeyhi 00:59

Elimi Öpen Cennete Gider Diyen Tarikat Şeyhi

Uşakki cemaati lideri Fatih Nurullah el öptürme sebebini açıklıyor. Allah akıl fikir versin. Doğru yola sevketsin...

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Var Fragman 02:47

Ne Var Fragman

Çok iyi anlaşan 3 yakın arkadaş, tüm zamanlarını birlikte geçirirler. Günlerini rutin bir şekilde geçiren gençlerin hayatları, birgün falcıya gitmeye karar vermeleri ile bambaşka bir hal alır. Falcı, gençlerin falında bü..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

Afrin'e Takviye Amaçlı Tanklar Gönderildi 01:37

Afrin'e Takviye Amaçlı Tanklar Gönderildi

Hatay'dan takviye amaçlı Afrin'e gidecek tanklar yola çıktı...

Herkesin Otobüs Zannettiği Atak Helikopteri 00:24

Herkesin Otobüs Zannettiği Atak Helikopteri

İlk bakışta otobüs koltuğundan çekildiği zannedilen ATAK helikopterin yola neredeyse sıfır uçuş görüntüleri büyük beğeni kazandı...

Teröristlerin Yolu Kapatmak İçin Kullandığı İş Makinesi İmha Edildi 00:29

Teröristlerin Yolu Kapatmak İçin Kullandığı İş Makinesi İmha Edildi

YPG/PKK'lı teröristler tarafından Afrin'den çıkmaya çalışan sivil halkı engellemek amacıyla yola yerleştirilen iş makinesi, Türk Silahlı Kuvvetlerince vuruldu...

Gerçek Hayatta Araba Parçalayan Ryu Hoshi 03:33

Gerçek Hayatta Araba Parçalayan Ryu Hoshi

1987'den itibaren Street Fighter'in baş karakteri olan Ryu'nun hatırlanıcağı üzere araba parçalamayla bilinir. Eleman bundan yola çıkarak bunu gerçek hayata yansıtmış. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastanede 'Yapay Zekayla Tedavi' Dönemi 01:39

Hastanede 'Yapay Zekayla Tedavi' Dönemi

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden (DEÜ) bilim insanları, tahlil örneğinden yola çıkarak hastanın sağlık durumuna ilişkin ileriye yönelik tahminde bulunan yazılım geliştirdi ve merkez laboratuvarda uygulamaya başladı...

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Gamze Özçelik: Allah'a Dua Ettim 01:00

Gamze Özçelik: Allah'a Dua Ettim

Afrika'dan Türkiye'ye, Asya'dan Suriye'ye ihtiyacı olan herkese yardım götürmek için, çalışan oyuncu Gamze Özçelik, Allah'a doğru yola iletmesi için dua ettim dedi...

İçine Şapka Atınca Kendi Kendine Giden Tofaş 01:09

İçine Şapka Atınca Kendi Kendine Giden Tofaş

Mersin Tarsus ilçesinde şapkasını arabasının açık camından içeri atan tamir ustasının arabası kayarak, geri geri gitti. Koşarak arabasını durduran tamirci şaşkınlık yaşadı. Edinilen bilgiye göre, 82 Evler Mahallesi’nde b..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklamasını Getirdi 00:50

CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklaması

Bugün, Ortak tuzak kurdular, boşa çıkarıldı. Kılıçdaroğlu'nun adımı her türlü takdirin üzerinde. açıklamasında bulunan Meral Akşener 11 Mart'ta Kayseri'de Biz şartlı, şurtlu, insanlarla el sıkışıp, sırf aday olabilmek..

El Freni Unutkanlığı Faciaya Neden Oluyordu! O Anlar Kamerada 00:59

El Freni Unutkanlığı Faciaya Neden Oluyordu! O Anlar Kamerada

İzmir'de, bir servis minibüsünün sürücüsü el frenini çekmeyi unutunca servis minibüsü yola fırladı. Yaşanan anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Savaş Alanı Değil Düğün Konvoyu 00:58

Savaş Alanı Değil Düğün Konvoyu

Çin'de bir düğün görenleri şaşkına çevirdi. Gelin ve damatın yakınları düğün konvoyunun geçtiği yola havai fişek attı. yüzlerce havai fişek atılan yol savaş alanına dönerken gelin otağını omuzlarında taşıyan kişiler zor ..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Karşıdan Karşıya Geçmek İçin Araçların Arasına Dalan Kadının Korku Dolu Anları 00:28

Karşıdan Karşıya Geçmek İçin Araçların Arasına Dalan Kadının Korku Dol

Karşıdan karşıya geçerken araçları düşünmeden yola atlayan kadın az kalsın korkunç bir kazaya neden olacaktı. Araçların ani manevraları sayesinde kaza yaşanmazken o korku dolu anlar kameraya böle yansıdı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.415 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumali Ceber 2 Fragman 03:20

Cumali Ceber 2 Fragman

Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedes..

Koreli Pilotun Cağnım THY Uçağını Piç Etmesi 00:17

Koreli Pilotun Cağnım THY Uçağını Piç Etmesi

Güney Koreli şirketin denyo pilotu yapacağını yapmış. Yoksa hata bizimkinde mi? - şu yaptığın iş mi şimdi gardaş? kuyruğun haline bak. tam yola çıkacaktım. - tamam kardeş hallederiz, tanıdık usta var...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Upgrade Orijinal Teaser 01:00

Upgrade Orijinal Teaser

Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder muciten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi a..

Gözü Dönmüş Sarı Bıyık Karısını Camdan Atıyor! 00:43

Gözü Dönmüş Sarı Bıyık Karısını Camdan Atıyor!

Neye sinirlendi bilmiyorum fakat karisini önce bir kac kez bicaklayip, ardindan camdan atiyor. Komsusu ise ne olup bittigini ögrenmek icin oglunu birakip olay yerine dogru yola cikiyor. izliyoruz. Gerçek Kesit - Cinnet..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce