#Birden bire yola Çıkan Ürkütücü kurt

Sema Konseyde Takımını Değerlendirdi Kazanmayı Hatırladık 88. Bölüm Survivor 2018 01:12

Sema Konseyde Takımını Değerlendirdi Kazanmayı Hatırladık 88. Bölüm Su

Sema Aydemir, kazandıkları dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyinde kazanmayı hatırladıklarını ve aynı motivasyonla yola devam edeceklerini söyledi...

  • BETA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı 01:06

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın, sosyal medya hesabından bir operasyon öncesi yaptığı paylaşım..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Ferrari'sini İlk Sürüşte Parçalayan Çinli Sürücü 00:54

Ferrari'sini İlk Sürüşte Parçalayan Çinli Sürücü

Çin'in, Wenling kentinde yarım milyon sterlin ödeyerek Ferrari satın alan kadın, arabasıyla ilk kez yola çıktı. Ancak bu sürüş aynı zamanda sonuncu oldu. Çünkü ilk seferde arabası paramparça oldu. Kazadan yara almadan ku..

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O Taksiciye Meslekten Men Geliyor 00:55

O Taksiciye Meslekten Men Geliyor

İstanbul Nişantaşı’nda kendisini trafiğe soktuğu gerekçesiyle kadın turist yolcusunu indirerek valizini yola fırlatan taksicinin meslekten men edilmesi için gerekli girişimlerde bulunulduğu öğrenildi...

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi 10:00

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir 05:36

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir

1959'da Türkiye, İngiltere ve Yunanistan'ın anlaşması ile Türk ve Rum halklarının eşitliğine dayalı Kıbrıs Cumhuriyeti kuruldu.Erbakan, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Semih Sancar'a gemilerin yola çıkması için tarihi emr..

Fotoğraf Çekmek İsteyen Kadının Aklını Alan Ayı 00:20

Fotoğraf Çekmek İsteyen Kadının Aklını Alan Ayı

Kanada'da bulunan Jasper Milli Parkında bulunan bir ayının fotoğrafını çekmek için duran insanlar, bir anda yola fırlayan ayı ile ne yapacağını şaşırmı..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hunter Killer Orijinal Fragman 02:27

Hunter Killer Orijinal Fragman

Amerikan Donanma komandoları, henüz testleri tamamlanmamış bir denizaltı ve onun kaptanı ile işbirliği yaparak kaçırılan Rusya başkanını kurtarmak için yola koyulur. Yönetmenliğini Donovan Marsh ve Karina Kostadinova iki..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Şehit Anne Ve Bebeğine Veda 01:05

Şehit Anne Ve Bebeğine Veda

Şehit anne ve bebeğine veda Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya (25) ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya..

Yasak Elma’da Yeni Gelişme Talat Bulut Yerine Kim Geliyor 03:06

Yasak Elma’da Yeni Gelişme Talat Bulut Yerine Kim Geliyor

Talat Bulut, 'Yasak Elma' dizisinin sezon finalinden sonra taciz iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy, olayla ilgili dava açılması durumunda Talat Bulut ile yola devam edemeyeceklerini ..

  • BETA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Engelli Köpek İçin Trafiği Durduran Polis 00:32

Engelli Köpek İçin Trafiği Durduran Polis

Rusya'da karşıya geçmek için bekleyen engelli köpeği fark eden polis. Yola doğru çıkıp köpeğin karşıya geçebilmesi için trafiği durdurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 5.647 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aç Kalan Tilkiyi Bisküvi ile Besleyen Vatandaş 00:54

Aç Kalan Tilkiyi Bisküvi ile Besleyen Vatandaş

Rize'de etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanarak aç kalan tilki Ovit Dağı geçidinde bulunan yola inmiş. O esnada aracıyla yoldan geçmekte olan bir esnaf abimiz aracından inerek tilkiye b..

  • JET TV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kazaya Yakıt Tankeri Ve Kamyon Karıştı - 11 Kişi Öldü 00:41

Kazaya Yakıt Tankeri Ve Kamyon Karıştı - 11 Kişi Öldü

Nijerya'nın Gombe-Yola kara yolunda meydana gelen kazada kamyon ile çarpışan yakıt tankerinde patlama meydana geldi, ardından tankerin ve yakıtın dağıldığı kaza alanı alevlere teslim oldu...

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Çocuklarla Çocuk Olan Polis 00:07

Çocuklarla Çocuk Olan Polis

Kendi imkanlarıyla yola su kaydırağı yapan çocukların eğlencesine katılan polis bir anda kendini suda kayarken bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi 00:48

Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi

ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seattle şehrinde, inşası süren bir binadaki vinç yola devrildi. Olayda vinç üzerinde bulunan 2 operatör ile vincin ezdiği araçlarda bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda, 2 kişi ve 4..

Köpeği Arabanın Kaputunda Gezdiren Karadenizli Vatandaş 00:48

Köpeği Arabanın Kaputunda Gezdiren Karadenizli Vatandaş

Karadenizli vatandaş arabaya binmek üzereyken kaput üzerinden inmemekte direnen köpek inadından vazgeçmeyince yola kaput üzerinde köpekle devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Drift Yapan Sürücüye Araç Fiyatı Kadar Cezası Kesildi 00:10

Drift Yapan Sürücüye Araç Fiyatı Kadar Cezası Kesildi

Konya'nın Karatay ilçesinde otomobili ile drift yapan sürücüye 5 bin 10 lira para cezası kesildi. Polis, bir vatandaşın çektiği görüntüden yola çıkarak aracın plakasını kısa sürede tespit etti. Plakadan otomobilin sürücü..

İbi – Tatil Zamanı 11:22

İbi – Tatil Zamanı

İbi, Tosi ve sevimli vokiler, Saklı Kıta’ya doğru yola çıkmak üzeredir. Zaman Hükümdarı Horat, yolculuk öncesi dinlenmeleri için kısa bir tatil programı hazırlamıştır. Kahramanlarımız, Zaman Adası sahilinde eğlenirken ke..

  • ÇocukTV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbi - Yüzen Kasaba 10:58

İbi - Yüzen Kasaba

Kahramanlarımız, Guppa’yla birlikte yüzen kasaba Mavina’ya gelir. Guppa, dikkatsizliği yüzünden Mavina’da sorun yaşanmasına neden olur. Hep birlikte işleri yoluna koymayı başardıktan Guppa’ya veda ederler. Yola çıktıklar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 248 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..