#Birgun

Sevimli Hayalet Film İzle 1:31:36

Sevimli Hayalet Film İzle

Eulenstein Kalesi’nde yaşamakta olan küçük gece hayaletinin en büyük ümidi gün ışığında dünyayı görebilmektir. Çünkü gündüzleri tavan arasındaki sandığında uyumakta ve geceleri kalede dolaşmaktadır. Bunu gerçekleştirebil..

  • Tv Series tarafından
  • 3.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düzenbaz  American Hustle Film İzle 2:18:04

Düzenbaz American Hustle Film İzle

Gerçek olaylardan esinlenen filmde hikaye 1970 li yırlarda geçmektedir. Dolandırıcılık yapan Irving ve ortağı birgün fbı ajanı tarafından yakalanır . Ceza almamak için bir teklif yapılır. Teklif ise fbı ajanlığı yapmaktı..

  • Tv Series tarafından
  • 3.613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman 05:04

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman

Yalan yanlış hikayeler geçti hayatımdan Bi normalim bi anormal kafam duman Hep ağlatan aldatanlar geçti hayatımda Bi denliyim bi densizim kafam duman Ama bi yerlerde bi aşk varsa oda Birgün beni arasa tabiki kalbim taş ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzel Ercan  -  Bitmesin Bu Rüya 03:48

İzel Ercan - Bitmesin Bu Rüya

Birgün yatsam sonra rüyaya dalsam Hiç uyanmasam Sonra birdenbire sevgilim gelse Bana sarılsa Yürüsek sahilde Dolaşsak kırlarda Sonra birden bana O lafı fısıldasa Yürüsek sahilde Dolaşşsak kırlarda Sonra birde..

Gönül Yazar   Seni Sordum 03:48

Gönül Yazar Seni Sordum

Seni sordum geçen yıllara Bir haber vermediler Seni sordum hatıralara Bilmiyoruz dediler Nasıl gittin nasıl birden Bak herşey yoksun senin sevginden Zaman durmuş dünya durmuş Dön bana başlasın hayat yeniden Döneceksin ..

Gece Takibi Film İzle 1:54:21

Gece Takibi Film İzle

GECE TAKİBİ – RUN ALL NİGHT 2015 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Brooklyn’in ismi duyulmuş olan ünlü tetikçilerinden Jimmy Conlon (Liam Neeson) en iyi arkadaşı Shawn (Ed Harris) için çalışmaktadır. Fakat birgün Shawn’ın çetesi, Jimmy..

  • Tv Series tarafından
  • 3.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Kibariye - Gönlümdeki Bu Yara 04:28

Kibariye - Gönlümdeki Bu Yara

Gönlümdeki bu yara Neden hala geçmedi Neden bilmem Allahım Izdırabım dinmedi Yalvarırım Rabbim Duamı sen kabul et Birgün olsun beni de Herkes gibi mesud et Kalbimdeki bu yara Neden şifa bulmuyor Neden bilmem ..

Bu Olay Kimsenin Umurunda Değil 00:52

Bu Olay Kimsenin Umurunda Değil

İstanbul'da Sıradan Bir gün..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Var Fragman 02:47

Ne Var Fragman

Çok iyi anlaşan 3 yakın arkadaş, tüm zamanlarını birlikte geçirirler. Günlerini rutin bir şekilde geçiren gençlerin hayatları, birgün falcıya gitmeye karar vermeleri ile bambaşka bir hal alır. Falcı, gençlerin falında bü..

Serdar Ortaç Param Bitti Yakışıklılığım Kalmadı Karım Chloe Bir Gün Terkeder Diye Korkuyor Mu 03:52

Serdar Ortaç Param Bitti Yakışıklılığım Kalmadı Karım Chloe Bir Gün Te

Serdar Ortaç Param Bitti, Yakışıklılığım Kalmadı ! Karım Birgün Terkeder Diye Korkuyor mu?..

  • BETA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler) 1:15:01

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler)

1. ajda pekkan - hoşgör sen 2. funda - affetmem 3. sezen aksu - kaybolan yıllar 4. zeki müren - ayrıldık işte 5.cem özkan - bir başka sevgiliyi sevmem 6. nilüfer - böyle ayrılık olmaz 7.mediha demirkıran - için için yan..

Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan 04:53

Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan

Yıllardır yatıyorum Ranzamda yaşıyorum Mazgalı dinliyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Aç kapıyı gardiyan Se..

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok 04:25

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok

Hayatıma bir son vermek istersen, Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dağ olsam ç..

Tüdanya - Yaktı Gidiyor 04:43

Tüdanya - Yaktı Gidiyor

Döndürün dostlarım ne olur onu Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Birgün bile mutlu etmeden beni Hayatımı yaktı yıktı gidiyor Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Ne varsa içimde sevgiden yana Herşeyi gönülden vermiştim ona ..

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın 02:45

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın

Gözü Çıksın Gözü Olanın şarkı sözleri ile Kime yarsın yar Bana cansın yar Seni Ben kimi kim sarar, Bulamazsın yar Benim yaram kanar Yaram seni arar Sen de birgün beni arar Bulamazsın yar. Gözü çıksın gözü ola..

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

İsyan - Revolt Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:27:16

İsyan - Revolt Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Coco - Koko Türkçe Dublaj Hd İzle 1:45:03

Coco - Koko Türkçe Dublaj Hd İzle

Fakir mahallelerin birinte oturan Miguel televizyondan izlediği gitaristin dvdleri ile büyümüştür. Okadar çok sevmiştirki onu birgün onunla tanışmak istemektedir. Tabiki o güne kadar oda onun gibi gitarist olmak için uğr..

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Mihriban Türküsü 05:34

Mihriban Türküsü

Bu türkünün şiir kısmını Ünlü Usta Şair Abdurrahim Karakoç’tur. Karakoç gençlik yıllarında; köyündeki bir düğüne misafir olarak gelen bir genç ve güzel kıza aşık olur. Bu aşk karşılıklıdır, kızda Karakoç’u sevmektedir. K..

  • PengoTV tarafından
  • 276 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin 04:28

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin

Sevda Nedir Bilirmisin şarkı sözleri ile Bir yol versen gönül dostuna Geleceğim bir gün sana Çare değil dertler bana Yapma allah aşkına Sevda nedir bilirmisin Bu aşkı nasıl silersin Kader yazdıysa alnına Seni all..