#Birkan nasuhoğlu yıkık krallıkların prensesleri müzik dinle

Ablası Sokak Ortasında Öldürüldü... 01:56

Ablası Sokak Ortasında Öldürüldü...

Ablası sokak ortasında vurularak öldürülen damat adayı Birkan Key acı haberin ardından, Bir kadın nasıl 6 el kurşunlanarak öldürülür bu nasıl bir cinayettir dedi. Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan K..

 Nur Fettahoğlu'nun Servetlik Güzelliği 00:59

Nur Fettahoğlu'nun Servetlik Güzelliği

Beyrut'ta düzenlenen BİAF 2017'ye katılan Nur Fettahoğlu, Arap hayranlarını mest etti. Güzel oyuncu şık kıyafeti ve mücevherleriyle davette ışıl ışıl parladı. Hayranları Fettahoğlu'yla fotoğraf çektirme yarışına girdi.. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Güral & Ekin Uzunlar - Firuze 03:55

İrem Güral & Ekin Uzunlar - Firuze

Söz-Beste: Serhat Kurban Düzenleme: Birkan Şener Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Kemençe: Ekin Uzunlar Bass Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Gitar: Doğukan Aydın Klarnet: Osman Kaya Roadie: Bu..

Bi̇rkan Sokullu Ve Berrak Tüzünataç’ın Kötü Günleri̇ 00:59

Bi̇rkan Sokullu Ve Berrak Tüzünataç’ın Kötü Günleri̇

Ünlü oyuncular Birkan Sokullu ve Berrak Tüzünataç dün akşam Arnavutköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Yüz Yüze dizisinin reytingler yüzünden bitmesi hakkında konuşan Birkan Sokullu “Böyle durumlar olabilir çok do..

  • BETA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi̇rkan Sokullu Kafa Karıştırdı Yüz Yüze Di̇zi̇si̇ Neden Bi̇tti̇ 01:32

Bi̇rkan Sokullu Kafa Karıştırdı Yüz Yüze Di̇zi̇si̇ Neden Bi̇tti̇

Birkan Sokullu dün akşam Arnavutköy’de görüntülendi. Biten dizisi hakkında konuşan Sokullu olayların perde arkasını anlattı. Sinem Kobal ile birlikte başrolünü paylaştığı ‘Yüz Yüze’ adlı dizinin yayından kaldırılması ha..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar 12:13

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar

Hakan Günday’ın 17 dile çevrilmiş kitabı “Daha”dan esinlenen, Ay Yapım’ın yapımcılığını, b.i.t Arts ın ortak yapımcılığını, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği “Daha” filminin galası bu akşam yapıldı. Galaya bir ço..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğba Yurt - Masal 03:26

Tuğba Yurt - Masal

Tuğba Yurt - Masal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Başının altında, yabancı omuz Kaderin yazdığına teslim ruhumuz Güvendiğim ne varsa hep yıkık, dökük Dün çoktuk, bugün az, yarın yokmuşuz İki kalbin cezası, aynı değilken Kı..

Mahmut Çınar - Kördüğüm 03:42

Mahmut Çınar - Kördüğüm

Mahmut Çınar - Kördüğüm Dinle Döndüğüm yıkık bir ev burası Kördüğüm... O simsiyah gözünde gördüğüm Hayallerin enkazı Sevdiğim sokakların çıkmazı Yokluğun gibi sakladın beni Çocukluğum gibi özledim seni Sanma ki bu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Kul - Çıkmaz Sokak 03:53

Kul - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Duvarlar yıkık dökük rutubetli Bendeki sevimsiz bir kader Bu yollar çıkmaz sokaklara çıktı Hani kalbine gidecekti (girecektim) Can özüm, canım Sende kaldı bir yarım Nasıl dayanırım Kan ağ..

Evrim Bozkurt - Meleğim 04:39

Evrim Bozkurt - Meleğim

Meleğim şarkı sözleri ile Seni tanımadan önce Yuvasız bir kuş misali Çırpınırdım gökyüzünde Seni tanımadan önce Rüzgarlara bırakır kendimi Savrulurdum sebepsizce Sonra sen geldin gönlüme, Yıkık dökük, perişan kalbime ..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

İntizam - Git ( Official Video ) 03:03

İntizam - Git ( Official Video )

2021 yılının 2. single çalışması sizlerle. Keyifli dinlemeler... Söz: İntizam Müzik: Aykut Albar & Oğuz Mutlu Mix & Mastering: Aykut Albar Yönetmen: Nemesis Hadi git Yolun başındaydın oysa ki Gerçek üstü aşkta halüsina..

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu 02:43

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu

Sivastopol önünde yatan gemiler, Atar da nizam topunu yer gök iniler. Yardımcıdır bize kırklar yediler, Aman da padişahım izin ver bize. İzin de vermez isen dök bizi denize. Sivastopol önünde yıkık minare, Düşman dedik..

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar 03:21

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar

Adımızı Kazıdılar şarkı sözleri ile Sevdiğim inanmadin birkez olsun bize Yazık değil mi söyle geçen günlerimize Herşey bitti artık birdaha sakın gelme Kadehleri ağlattın verdiğin her Bir söze 2x Yandım sana ben yandı..

Kanlı Adliyeye Girdik Kâtibin Laneti 3 Harfliler 20:19

Kanlı Adliyeye Girdik Kâtibin Laneti 3 Harfliler

'' Kanlı Adliye '' adlı mekana girdik.Bu mekan yıllar önce terkedilmiş ve her yer yanmış ve yıkık halde bulunmaktadır.İçerisin de 3 harflilerin de yaşandığı söylenmektedir.Daha fazla bu tarz videolardan gelsin diyorsanız..

  • ZULMA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emekli Maaşıyla Klip Çeken Dayı 00:58

Emekli Maaşıyla Klip Çeken Dayı

Aşırı ego içeren şarkı sözleri ve gerek amazonda gerek yıkık binalar arasında çekilen sayko klip ile yaklaşık 1 dakikalığına beynimizi arındırıyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev işgalden kurtarılan Gubadlı'yı ziyaret etti 09:49

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev işgalden kurtarılan Gubadlı'yı ziyaret

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 44 gün süren savaşta Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Gubadlı şehrini ziyaret etti. Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva'nın Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde, Cumhurbaşkanı..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

İSTANBUL BOĞAZINDA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ 02:13

İSTANBUL BOĞAZINDA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ

Bir zamanlar eğlenceli partilerin verildiği Galatasaray Adası, üzerindeki yarı yıkık binalarla İstanbul Boğazı'nda görüntü kirliliğine sebep oluyor...

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

İzmir'de meydana gelen depremin ardından yeni görüntüler 00:59

İzmir'de meydana gelen depremin ardından yeni görüntüler

Bornova Belediye Başkanı İduğ, Bayraklı tarafında yıkık bina sayısı fazla. 4 katlı binanın yıkıldığını biliyoruz. Yıkılan bina için sahaya çıkıyoruz. Bornova'nın merkezinde sıkıntı yok diye konuştu. Artçı depremler sü..

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm 04:31

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm Sen bana bakma, ilk değil Gidenin kazandığı, hileli bir oyun bu. Sen bana bakma, belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Ardost - Liman 04:51

Koray Ardost - Liman

Koray Ardost - Liman Dinle Söz: Koray Ardost Müzik: Grup Reflection Düzenleme: Eray Akar Yönetmen: Biggz Presents Birkan Tercanlı..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Ekin Uzunlar - Geliyorum yar 02:54

Ekin Uzunlar - Geliyorum yar

Söz-Müzik:Sinan Akçıl Düzenleme:Mustafa Ceceli Davul:Doğaç Titiz Bas:Birkan Şener Gitar:Doğukan Aydın Kemençe:Ekin Uzunlar Mix-Mastering:Koray Püskül Klip Yönetmeni:Emrah Özbilen Kapak tasarım: Alper Erişir..

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk 04:47

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç Düzenleme: Aydın Kara Yönetmen: Aydın Kara Prodüktör: Aydın Kara Supervisor: Sevgi Özkan Mix-Mastering: Candar Köker (Stüdyo Maestro) Bas Gitar: Hakan Yelbiz Gitarlar: Selahattin Güzelel Perküsyo..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Söz & Müzik : Ertuğrul Sağlam Düzenleme : Taner Çalık Mix & Mastering : Serkan Kula Basgitar : Birkan Şener Gitar : Cem Şengül Tarcuş : Baransel Özcan Kemanlar : Turkish feeling strings Production: Ozan Karabağ Produc..