#Birlik

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı 01:01

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Gulle ile ortak basın toplantısında konuştu. İslam dünyasının birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erd..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Gecesi Bay Kemal'in Takımı Ortalıkta Yoktu 02:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Gecesi Bay Kemal'in Takımı Ortalıkta

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Açık söylüyorum; 15 Temmuz gecesi Bay Kemal'in takımı bizlerle beraber, MHP'li kardeşlerimizle beraber, o FETÖ'cülere karşı yürümediler. Biz birlik olduk, beraber olduk yürüdük ama Bay Kemal'in ta..

İsmail Türüt, Oktay Kaynarca'ya Yalaka Diyenlere Ateş Püskürdü 09:47

İsmail Türüt, Oktay Kaynarca'ya Yalaka Diyenlere Ateş Püskürdü

Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayınına bağlanan İsmail Türüt, birlik beraberlik çağrısında bulunurken, Oktay Kaynarca'ya ''Yalaka'' diyenlere de tepki gösterdi...

  • BETA tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu Kabri Başında Anıldı 00:56

Muhsin Yazıcıoğlu Kabri Başında Anıldı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınında helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 9. yılında Taceddin Dergahı'nd..

Kore'de Türk Süngüsü 1951 Türk Filmi İzle 1:01:27

Kore'de Türk Süngüsü 1951 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Kore Savaşı’nın Türk halkı üzerinde yarattığı etkiyi konu alır. Birleşmiş Milletler, Kore’de başlayan savaşa müdahale kararı alır. Türk devleti, Birleşmiş Milletler bünyesinde Kore’ye birlik gönderir. Bu ..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Cumali'nin Sözleri All Star Takımının Tepkisini Çekti 38.Bölüm Survivor 2018 02:52

Cumali'nin Sözleri All Star Takımının Tepkisini Çekti 38.Bölüm Survivo

Ödül oyunu sonrası Cumali Akgül, seremonide All Star takımının birlik mesajlarına cevap vermesiyle ortalık bir anda gerildi...

  • BETA tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bbp De Açıkladı Adayımız Erdoğan 00:13

Bbp De Açıkladı Adayımız Erdoğan

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını desteklediklerini açıkladı. Destici, AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu 'Cumhur İt..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

57. Alay Türk Milletinin Kalbinde 01:23

57. Alay Türk Milletinin Kalbinde

Gelibolu Yarımadası'nda canlarını ortaya koyarak düşmanın üzerine yürüyen ve adını tarihe kahraman birlik olarak altın harflerle yazdıran 19. Tümen'e bağlı 57. Piyade Alayı, Türk milletinin kalbinde yaşıyor...

Doları Bulunca Gollum'a Dönen Dayı 00:28

Doları Bulunca Gollum'a Dönen Dayı

Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu olduğu bugünlerde doların başını alıp gitmesine hayretle bakarken bu amcanın yerden bulduğu dolara da şaşırmasına öyle bakıyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AK Parti'den Yeni Reklam Filmi: Elini Uzat 01:31

AK Parti'den Yeni Reklam Filmi: Elini Uzat

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren AK Parti yeni reklam filmi hazırladı. Türkçe ve Kürtçe olarak birlik beraberlik mesajı verilen reklam filmi büyük beğeni topladı...

90 Bin Camide Sela Verildi 06:31

90 Bin Camide Sela Verildi

90 bin camide sela verildi 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde millete ihanete karşı birlik ruhu aşılamak ve manevi bir güç sağlamak için okunan selalar, FETÖ'nün darbe girişiminin 2. yılında tekrar okundu...

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi 04:14

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engeller ve barışçıl toplantı hakkını kullanan Türk vatandaşlarına uygulanan kötü muameleden dolayı bu ülkeye iki ayrı nota verdi. Alınan bu kararı Yeni Birlik ..

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık 01:34

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık

Bakan Soylu: Biz o gece kanı bozuklarla çatıştık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen şehitleri anma programına katıldı. Bakan Soylu..

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı 02:47

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde hainlerin 34 vatandaşı şehit ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yüz binlerin katılımıyla düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nda Başkan Erdoğan'ın dilinden ..

Tatile Yapmak İçin Bir Kaç Sene Bekleyenler 00:58

Tatile Yapmak İçin Bir Kaç Sene Bekleyenler

Fatma teyze ile tatile günü birlik tatile gidip çile çeken kadınlarımıza hitap eden videoyu hep hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İhracatçıya Döviz Alımında Vergi Müjdesi - Recep Tayyip Erdoğan 02:20

İhracatçıya Döviz Alımında Vergi Müjdesi - Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artık ihracatçılarımız döviz alırken binde birlik kambiyo vergisi ödemeyecekler. dedi...

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Şehitlerimizi Rahmet Ve Saygıyla Anıyoruz 24:14

15 Temmuz Şehitlerimizi Rahmet Ve Saygıyla Anıyoruz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.....

  • BETA tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

JÖAK Paraşüt Takımından 15 Temmuz Anısına Özel Atlayış (360 Derece Video) 06:48

JÖAK Paraşüt Takımından 15 Temmuz Anısına Özel Atlayış (360 Derece Vid

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı emrinde görevli paraşütçülerimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimiz anısına 3️⃣6️⃣0️⃣ derece kameralar eşliğinde öze..

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı 01:08

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı

Avrupa'da pandemi ile çatlayan birlik Brüksel'de de uzlaşamıyor. Liderlerin korona bütçe toplantısının ikinci gününde de sonuç yok...

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 TEMMUZ Anısına 360 Derece Gösteri 15:12

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 TEMMUZ Anısına 360 Derece Gösteri

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 Temmuz Anısına 3️⃣6️⃣0️⃣ Derece Gösteri. Jandarma Mehteran Birliğimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde aziz Şehitlerimiz ile kahraman Gazilerimizin anısına Ankara Ulus Mey..