#Birçok

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor 03:12

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor

Bahçelerinde yetiştirdikleri elmaları, geleneksel yöntemlerle pekmeze dönüştüren Giresunlu aileler hem ekonomik gelir sağlıyor, hem de kışa hazırlık yapıyor. Geleneksel yöntemlerle birçok zahmetli işlemin ardından toplan..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

Maslak'ta Gökdelenler Dev Türk Bayrakları ile Donatıldı 02:50

Maslak'ta Gökdelenler Dev Türk Bayrakları ile Donatıldı

Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü dolayısıyla megakentte birçok gökdelene dev Türk bayrakları asıldı. Görenleri hayran bırakan manzara havadan görüntülendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü nedeniy..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu 04:16

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında içinde sarkıt ve dikitler olan yeraltı mağarası keşfedildi. İlçede Seyrantepe mahallesinde bir evin inşaatı için yapılan temel kazısında, iş makinesinin ke..

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı 04:16

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı

Muş’tan büyükşehirlere göç eden vatandaşlar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle köylerine geri dönerek çiftçiliğin yeniden canlanmasını sağlıyor. Muş’ta geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlar, g..

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı 01:48

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı

Batman'ın Sason ilçesinde yüksek dağlarda yetişen ve birçok hastalığı iyi geldiği belirtilen zuzubak otu, kilosu 500 liradan satışa çıktı. Sason ilçesinde 3 bin metre yükseklikteki Mereto ve Zoveser dağları eteklerinde y..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tibet kimdir ve kaç yaşındaydı? 01:41

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tib

Acı haberi oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim. notuyla Tibet'in vefatını duyurdu. Ankara'da 1938'de dünyaya gelen Kartal Tibet, imza attığı 200'e yakın film..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Bebeklerden topuk kanı neden alınıyor? 14:01

Bebeklerden topuk kanı neden alınıyor?

Bilimsel yöntemlerin gelişmesiyle beraber tıp dünyasında semptomları beklemeden hastalığı teşhis edebilmek ve önlem alabilmek için ortaya çıkmış bazı aşamalar var. Bunlardan biri ise sıkça gündeme gelen ve birçok tartışm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 2 hafta önce
Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu 02:12

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu DOĞU Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte birçok yerde kar yağışı başladı. Gece yarısı kar yağışının başladığı Kars'ta sabah uyananlar kenti ..

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı 01:07

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı Musul için başlatılan operasyon kapsamında DAEŞ’in elinden alınan Şeyh Emir köyünün, örgüt militanları tarafından adeta köstebek yuvası gibi kazıldığı ortaya çıktı. ABD’nin öncü..

Cem Karaca - Allah Yar 04:37

Cem Karaca - Allah Yar

Cem Karaca - Allah Yar CEM KARACA - ALLAH YAR www.anadolurockfm.com Muhtar Cem Karaca, Türk rock müziği sanatçısı, besteci, tiyatrocu, sinema oyuncusu. Anadolu rock türünün kurucularındandır. Birçok grupla çalışmış, ku..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç 02:50

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç Bosna kahramanı 'bilge kral' Aliya İzzetbegoviç'in on üçüncü ölüm yıl dönümünde, silah arkadaşı emekli albay Şerif Petkoviç Türkiye'ye geldi. İstanbul'da birçok anma etkinliğine katılacak ..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na 04:21

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na Osmanlı'nın cihan devleti olma yolunda en büyük zaferi olan Mercidabık Savaşı ile birlikte Suriye, Lübnan ve Filistin Osmanlı topraklarına katılıyor. Yavuz Sultan Selim'in muhteş..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Diyarbakır'daki facianın büyümesini böyle engelledi 00:38

Diyarbakır'daki facianın büyümesini böyle engelledi

DİYARBAKIR merkez Bağlar ilçesinde, Emniyet müdürlüğü ek binasına düzenlenen ve 2'si Polis 11 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan bombalı araçlı saldırısı sırasında bomba yüklü minibüsün önünü keserek gidip içindeki ..

Stan ve Oli'nin Çok Çok Neşeli Dansları 01:54

Stan ve Oli'nin Çok Çok Neşeli Dansları

Stan Laurel ve Oliver Hardy birçok müzik tarzı sayesinde bugün 'kolay oldu ! Stan und Olli tanzen zu AC_DC..

  • PengoTV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Yüksek Gerilim Tellerine Takılan Martıyı Kurtaran Güzel İnsanlar 01:45

Yüksek Gerilim Tellerine Takılan Martıyı Kurtaran Güzel İnsanlar

Helikopterler ile birçok kurtarma operasyonu yapılıyor ancak bir kuş türü için örneklerine rastlamak pek mümkün değil. Elektrik tellerine takılan bir martı ihbarı alan kurtarma ekipleri acı içinde bırakmak istemedikleri ..

  • Cowboy tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın İlk Avukat Robotu 01:03

Dünyanın İlk Avukat Robotu

Robotlar insanların birçok alanda en iyi yardımcısı olma yolunda ilerliyor. İngiltereli bir öğrenci tarafından geliştirilen ‘’avukat robot’’ dünyada hukuk danışmanlığı yapabilen ilk robot olma özelliğini taşıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sanal Gerçeklik Gözlüğü Takınca Maymuna Dönen Maymun 00:31

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Takınca Maymuna Dönen Maymun

Koca koca insanların birer çocuğa dönüştüren, kendilerini kaybedip yerlerde yuvarlanmasına neden olan VR gözlüklerden birisi şimdi de bu maymunun gözünde. Daha önce birçok insanda farklı etkiler yaratan gözlük bakalım ma..

  • Cowboy tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 8 yıl önce