#Birçok

Daha Önce Görmediğiniz Nükleer Bomba Test Görüntüleri 09:28

Daha Önce Görmediğiniz Nükleer Bomba Test Görüntüleri

Normal bombalardan çok çok daha fazla enerji açığa çıkartan nükleer bombaların kullanılmaya başlandığı sıralarda gerçekleştirilen testlerden ürkütücü görüntüler... Halen dünya üzerinde nükleer silah bulunduran birçok ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahika Ercümen Kimdir? 03:50

Şahika Ercümen Kimdir?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir. Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur..

Ayşegül Aldinç Kimdir? 03:38

Ayşegül Aldinç Kimdir?

1981 yılında İrlanda'nın başkenti Dublin'de Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. İlk solo albümünü 1988'de çıkartan Aldinç, 1985 - 1998 yılları arasında Avrupa'nın birçok ülkesinde, Sovyetler Birliği'nde, ..

Grasshopper Club Zürich 2-3 Galatasaray - Maç Özeti 03:47

Grasshopper Club Zürich 2-3 Galatasaray - Maç Özeti

Birçok maçın özet görüntülerini bir araya getiren platformlar futbol tutkunlarının oldukça ilgisini çekiyor. http://www.seyredelim.comtüm futbol müsabakalarının geniş özetini yayınlayarak spor severlerin tüm maçların gör..

Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

Adventure Time 7.Bölüm 10:50

Adventure Time 7.Bölüm

Gökkuşağı Atı: En iyi arkadaşı Prenses Ciklet'tir. Prenses Ciklet'e gökkuşağı yapar. Korece konuşmaktadır. Jake'in sevgilisidir. Hakkında az şey bilinir. Işınlama, renk değiştirme gibi birçok sihirli gücü vardır...

Adventure Time 15.Bölüm 10:42

Adventure Time 15.Bölüm

Salyangoz: Birçok bölümde gizli yerlerde saklı kameraya el sallayan küçük bir salyangozdur. Lich onun zihnini ele geçirip onu bir süre kullanmıştır. Ölümsüz Delirir bölümünde Lich kaçmak için salyangozun zihnini kontro..

Damla Sönmez Kimdir? 00:45

Damla Sönmez Kimdir?

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü..

İstanbul Film Festivaline Nurgül Yeşilçay Damgasını Vurdu! 07:49

İstanbul Film Festivaline Nurgül Yeşilçay Damgasını Vurdu!

36.İstanbul Film Festivaline yerli ve yabancı birçok sanatçı katıldı ve gecede özellikle kırmızı transparan kıyafetiyle Nurgül Yeşilçay damga vurdu...

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması 10:41

Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması

Mutlu bir aile... Turşuculukla geçiniyorlar... Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır ve anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar..

Robotlar Tiyatro Sahnesinde 02:36

Robotlar Tiyatro Sahnesinde

Robotlar, imalat sektöründen tıbba, hayatın birçok alanında yaygınlaşıyor. Haberimize konu olan robot ise tiyatroda sahneye çıkıyor. İngiltere’de sahnelenen Spillikin oyununda Alzheimer hastası bir kadının erkek arkadaşı..

Balıkçılar Göç Sırasında Binlerce Sardalya Yakaladı 01:10

Balıkçılar Göç Sırasında Binlerce Sardalya Yakaladı

Binlerce sardalya, Hint okyanusundan Afrika sahillerine göç ettiği balıkçılar tarafından yakalandı. Fotoğrafçı Ahmed Mohamed Al Toqi, balık avlayan insanlarla çok erken saatler geçirdikten sonra, sardalya göçü sırasınd..

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor 01:02

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor

Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim 1979 tarihinde, İstanbul'da düzenlenen Milli Selamet Partisi mitinginde konuşuyor. Ardından da Necmettin Erbakan konuşma yapıyor. Bu açıdan belki de internetteki en eski renkli videosu. Miti..

Hindistan Sokak Yemekleri- Mumbai Tostçusu 10:00

Hindistan Sokak Yemekleri- Mumbai Tostçusu

İzlerken insanı acıktıran köşemizde bugün Hindistan sokak lezzetlerinden birçok öge bulunuyor. Her ne kadar hijyenik olmasa da insanın canı çekiyor be!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siz ne Güzel Canlılarsınız! Yaralı Karıncayı Kurtarmaya Karınca Timi Geldi! 00:28

Siz ne Güzel Canlılarsınız! Yaralı Karıncayı Kurtarmaya Karınca Timi G

Avlanma sırasında yaralanan karıncayı diğer karıncalar kurtarmaya geldi. Alman araştırmacılar tarafından bir araştırmada kaydedilen bu görüntülerde birçok veriye ulaşıldı. Afrika Matabele karıncaları alt çenesinde buluna..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonlar, Voleybol Antrenmanlarında Robot Kullanıyorlar! 00:30

Japonlar, Voleybol Antrenmanlarında Robot Kullanıyorlar!

Sporcularını daha iyi hazırlamak isteyen Japonya, milli takım antrenmanlarında robot kullanıyor. Karşı takımın savunmasını taklit eden robotlar saniyede yaklaşık 4 metre hızla dolaşabiliyor. Hareket sensörleriyle de geli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abdi İpekçi Spor Salonu Yıkılıyor 01:01

Abdi İpekçi Spor Salonu Yıkılıyor

1989 yılından bu yana basktbol ve birçok organizasyona sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yeni bir basketbol tesisi ve kamp merkezi yapılacak...

Rusya, Kutup Bölgesinde İnşa Ettiği Askeri Üssünü Tanıttı 02:10

Rusya, Kutup Bölgesinde İnşa Ettiği Askeri Üssünü Tanıttı

Nükleer savaş başlıklarından, gelişmiş savaş uçaklarına kadar birçok askeri envanterin depolanabileceği üs Alexandra Bölgesi'nde inşa edildi. Aynı zamanda 150 askeri de barındıracak üs için yetkililer jetleri konuşlandır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
George Sorosun Türkiyede Ne İşi Var! 14:18

George Sorosun Türkiyede Ne İşi Var!

Dünyadaki birçok ayaklanmanın finansman destekçisi olan George Sorosun Türkiye'yle ilgili yeni gezi planlarımı var...

  • ANKA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: 00:57

Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: "İdlib'deki Saldırıd

Birleşmiş Milletler Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu İdlib'de düzenlenen kimyasal silahlı saldırıda sarin gazının kullanıldığını ancak birçok sivilin hava bombardımanları sonucu hayatını kaybettiğini açık..

Kayıp Kızlar Film Müziği 02:13

Kayıp Kızlar Film Müziği

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

Amerika'da Yaşayan Türk Çocuklarına Türkçe Eğitim Projesi 06:57

Amerika'da Yaşayan Türk Çocuklarına Türkçe Eğitim Projesi

Yurtdışında yaşayan Türk ailelerin yaşadıkları sorunlardan biri, çocuklarının istedikleri düzeyde Türkçe öğrenememeleri. Özellikle Amerika’da sık karşılaşılan bu duruma çözüm arama çabası bugün birçok aileyi üzen bir kon..

Stres Çarkının İcadı - Motorlu Otomatik Stres Çarkı 02:31

Stres Çarkının İcadı - Motorlu Otomatik Stres Çarkı

Stres çarkı bu sıralar çok moda. Artık birçok mağazada kolaylıkla stres çarkı bulabiliyorsunuz. Peki bu stres çarkları nasıl icat edildi? Bu videoda stres çarkının neden ve hangi koşullarda icat edildiğini gösterdik. Ayr..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tecavüzcü Coşkun'un Kız Tavlama Numarası 01:04

Tecavüzcü Coşkun'un Kız Tavlama Numarası

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

Zebra Aslana Meydan Okudu 01:26

Zebra Aslana Meydan Okudu

ahşi doğa fotoğrafçısı Andy Rouse, zebranın av olduğu aslana meydan okudu. ir yanda avına ansızın yaklaşmakta olan tehlikeli mi tehlikeli bir dişi aslan, bir yanda sürüden ayrılmış tek başına kalmış orta boylarda bir ze..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Sokak Yemekleri: Mumbai Tostçusu 10:00

Hindistan Sokak Yemekleri: Mumbai Tostçusu

İzlerken insanı acıktıran köşemizde bugün Hindistan sokak lezzetlerinden birçok öge bulunuyor. Her ne kadar hijyenik olmasa da insanın canı çekiyor be!..

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrikalı Kadından Futbol Şovu İzle 01:22

Afrikalı Kadından Futbol Şovu İzle

Taşı toprağı futbolcu olan Afrika'dan bu bayanın futbol topuyla yaptığı şov birçok futbolcuyu kıskandıracak türden...

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Pilotlar İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar İzle

Kahraman Pilotlar izle, Kahraman Pilotlar türkçe dublaj izle, Kahraman Pilotlar full izle, Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müt..

Stres Çarkı'nın Talihsiz Mucidi 01:01

Stres Çarkı'nın Talihsiz Mucidi

Stres çarkı. Dünyada yeni bir trend haline geldi. Birçok ülkede bu oyuncak neredeyse yok satıyor. Ama mucidi, patent yenileme ücretini ödeyemediği için bu işten hiç para kazanamıyor...